Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο. Θεσσαλονίκης: Το Έθνος των Ελλήνων, ένα Έθνος «ανάδελφο»

DSCN0483_(fixed)

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και αυτήν, 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε θεματική ομιλία, στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης. Πριν από την ομιλία, ως είθισται, μοιράστηκαν τρόφιμα σε Ελληνικές οικογένειες, τις οποίες οι γενοκτόνες τακτικές των τελευταίων κυβερνήσεων οδήγησαν στην οικονομική ανέχεια, αλλά και στην θαλπωρή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μέσω του κοινωνικού της έργου!

Την εκδήλωση άνοιξε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, συναγωνιστής Γραικός Φώτιος, κάνοντας μία σύντομη αναφορά στα πολιτικά τεκταινόμενα, και ιδιαίτερα  στο μείζον θέμα του σχεδίου «Αθηνά» που απασχολεί την εκπαιδευτική κοινότητα και την φοιτητιώσα νεολαία της Θεσσαλονίκης, λόγω της παρουσίας των ΤΕΙ στην Σίνδο. Το Κίνημά μας τάχθηκε, πολλάκις και έμπρακτα, ενάντια στην συγκεκριμένη μνημονιακή εκπαιδευτική πολιτική της θλιβερής συγκυβέρνησης, εκφράζοντας την πολύπλευρη αντίθεσή μας.

Έπειτα τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, για την προγραμματισμένη θεματική ομιλία Το Έθνος των Ελλήνων,  ένα Έθνος «ανάδελφο». Ο συναγωνιστής κατέρριψε με τεκμήρια όλους τους αβάσιμους ισχυρισμούς κάποιων «επιστημόνων» που υποστηρίζουν πως οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους Αρχαίους. Σοβαρές επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ακριβώς το αντίθετο, έχουν καταδείξει πως οι σύγχρονοι Έλληνες αποτελούν τους φυσικούς απογόνους των γιγάντων εκείνων του Πνεύματος και του Ήθους. Σε όλα τα χρόνια της Ιστορίας, οι Έλληνες παρέμειναν φυλετικά καθαροί και γνήσιοι. Το Ελληνικό Έθνος δημιουργούσε από την απαρχή της Ιστορίας και συνεχίζει μέχρι σήμερα και για πολύ ακόμη. Σε κάθε περίοδο, ήταν πρωτοπόρο σε όλους τους τομείς του ανθρώπινου Πολιτισμού και το αποδεικνύει, γεννώντας σημαντικές -παγκοσμίως- φυσιογνωμίες σε όλους τους τομείς.

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-nikaias-thessalonikhs#.UUiC0BfwmCg#ixzz2O04Nf7xt

Exit mobile version