Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

xamail__article__article

Για άλλη μια φορά μας έβαλαν τα γυαλιά οι αδερφοί – Κύπριοι. Χίλια ΜΠΡΑΒΟ! Όχι στους ξεπουλημένους πολιτικούς βέβαια τύπου ΑΝΑΝστασιάδη που πρώτα έδωσε γη και ύδωρ και μετά δέχτηκε την λαϊκή κατακραυγή. Το ΕΥΓΕ είναι για τον λαό που εξανάγκασε τους πολιτικούς τους να πουν ένα βροντερό ΟΧΙ! Και στα δικά μας. Σε σας ελπίζουμε συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να πείτε ένα εμφατικό ΟΧΙ στα εθνοκτόνο μνημόνιο, την Μέρκελ, τους διεθνείς τοκογλύφους και τα τσιράκια τους. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Κύπρου! ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

 

Θ.Ρ.

 

Το ΟΧΙ των Ελλήνων της Κύπρου δείχνει τον δρόμο

 

Συγχαρητήρια υποκριτές! Κόψατε την μπάλα σε ένα νεαρό ταλαντούχο παιδί για μια χειρονομία. Ο λόγος για τον Κατίδη που δεν θα ξαναπαίξει μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε. Δεν έπρεπε να κάνει χαιρετισμό πάνω στον ενθουσιασμό του, αλλά μούντζα! Μια μεγαλοπρεπής χειρονομία αποδοκιμασίας και φτυσίματος όλων αυτών των υποκριτών που καταδίκασαν ένα παιδί που δεν έκανε τίποτα άλλο από μια καθαρά ελληνική χειρονομία. Καλά είπε κι ο Γονίδης ότι από εδώ και πέρα έτσι θα χαιρετάει. Κι έτσι θα έπρεπε να πανηγυρίζουν όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές μέχρι να πάρουν πίσω την απόφαση για τον νεαρό διεθνή ποδοσφαιριστή. Τι θα κάνουν; Θα αποβάλλουν κάθε σκόρερ; Μόνο έτσι καταλαβαίνουν οι υποκριτές…

 

Ζ. Κ.

 

Από το Σούνιο τουρκική κορβέτα χαιρετά Σαμαρά – Βενιζέλο – Κουβέλη…

 

Συναγωνιστές, θα ήθελα να αναφερθώ στην επιστολή που εξέδωσε η Original σχετικά με τον Κατίδη, μιλώντας περί προσφυγιάς κλπ. Ως απάντηση αυτών των απάτριδων και αναίσχυντων διεθνιστών θα αφιερώσω ένα παλιό δημοσίευμα του Ριζοσπάστη: «Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε». Οι πραγματικοί πρόσφυγες, αυτοί που δεν ήταν πράκτορες απεσταλμένοι από την τότε ΕΣΣΔ είναι με την Χρυσή Αυγή!

 

Ρ.Τ.

 

Τολμούν και κρίνουν την Χρυσή Αυγή οι αμόρφωτοι του Μπόμπολα

 

Πολλά ακούμε για τα δημοσιονομικά και την οικονομία τώρα τελευταία. Πολλά λέγονται και άλλα τόσα «παίζονται» με έπαθλο τους φυσικούς πόρους μας. Τους… υδατάνθρακες που έλεγε κάποιος οραματιζόμενος μακαρονάδες. Με φόντο την επικείμενη απόφαση στην Κύπρο θα ήθελα να θυμίσω κάτι που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι συνειδητοποιημένοι Έλληνες Εθνικιστές: Την Ελλάς θέλομεν και ας τρώγομεν πέτρες!

 

Ζ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-20-martiou-2013#.UUl_YBfwmCg#ixzz2O4Q19K4Y

Exit mobile version