Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικής Νομού Κοζάνης

YY3__article

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, στο Δρέπανο Κοζάνης, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Γρέγος Αντώνιος παρευρέθηκε στην εκδήλωση που οργάνωσε η Τ.Ο. Κοζάνης και μίλησε σε δεκάδες υποστηρικτές και φίλους του Κινήματος. Η Κοζάνη είναι ο πρώτος προορισμός του συναγωνιστή Γρέγου στην περιοδεία του σε όλους τους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας. Παρόντες ήταν ο Γραμματέας της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας συναγωνιστής Τούφας Στέλιος, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης συναγωνιστής Λορίδας Φαίδων και στελέχη της Τ.Ο. Κοζάνης.

Στον σύντομο πρόλογο του ο συναγωνιστής Τούφας καλωσόρισε τον βουλευτή μας και αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας να προβάλει τις θέσεις και το έργο του Κινήματος στην περιοχή μέσω κορυφαίων στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι θα ενημερώνουν τους συμπολίτες μας για το κοινοβουλευτικό έργο, τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις ενέργειες και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.

 

Ο συναγωνιστής Γρέγος αναφέρθηκε εκτενώς σε επίκαιρα θέματα του Νομού Κοζάνης, όπως η δημιουργία κέντρου φύλαξης λαθρομεταναστών στο Μαυροδένδρι, η προσπάθεια της συγκυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει την ΔΕΗ, η σπουδαιότητα της επιχείρησης για τον Νομό, οι προοπτικές ανάπτυξης της γουνοποιίας και η δημιουργία εκτροφείων γουνοφόρων ζώων στη Σιάτιστα καθώς και το μείζον θέμα της ανεργίας, της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στον Νομό.

 

Επίσης αναφέρθηκε στο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής, τις ερωτήσεις και τις επερωτήσεις που αφορούν τον Νομό Κοζάνης και την Περιφέρεια. Η εκδήλωση έκλεισε με διάλογο, ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και την απήχηση της Ιδεολογίας μας από μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού. Ο συναγωνιστής υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί και πάλι την πόλη της Κοζάνης για να επικοινωνήσει με τα στελέχη και τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.  Επόμενες στάσεις η πόλη της Φλώρινας, η Καστοριά και τα Γρεβενά.

 

ΚΟΖΑΝΗ:
Πλατεία Γιολδάση 2
Παρασκευή 19:00-23:00
Τηλ: 6984 342137

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thessalonikhs-karditsas-chaniwn-aitwloakarnanias#.UUoWzRyePRM#ixzz2O72GMpgt

Exit mobile version