Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμμορία ρομά (πάλι…) ξυλοκόπησε αστυνομικό. Μηδενική ανοχή στους εγκληματίες!

Ρομά (ο απλός λαός, βεβαίως, τους αποκαλεί αλλιώς, γιατί δεν έχει εντρυφήσει ακόμη στα εξαναγκαστικά μαθήματα «πολιτικής ορθότητας» των διαφόρων ανθελλήνων) λίγο έλειψε να σκοτώσουν, ξυλοκοπώντας άγρια, έναν 27χρονο αστυνομικό επειδή τους έκανε παρατήρηση για επικίνδυνη οδήγηση! Ο άτυχος αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, κινούνταν με την μηχανή του προς την περιοχή Καλλιθέα της Ρόδου, όπου και είδε δύο αυτοκίνητα με επιβάτες νεαρούς τσιγγάνους, να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς.

Όταν ο αστυνομικός έκανε σύσταση σε έναν από τους οδηγούς οι τσιγγάνοι τον κατεδίωξαν, τον εγκλώβισαν και τον υποχρέωσαν να κατέβει από τη μοτοσικλέτα. Αμέσως μετά, οι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι της «ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας» άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα για αρκετή ώρα με γροθιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα και, αφού τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο, μπήκαν στα αυτοκίνητα τους και έφυγαν, ανενόχλητοι. Ο τραυματίας αστυνομικός ειδοποίησε τους συναδέλφους του, οι οποίοι εντόπισαν τα αυτοκίνητα των δραστών και άρχισαν να τα καταδιώκουν. Το ένα αυτοκίνητο κατόρθωσε να φτάσει στον καταυλισμό, αλλά οι δράστες εντοίστηκαν.

Εννοείται, πως το όλο θέμα πέρασε στα «ψιλά» του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου, ακριβώς γιατί απομυθοποιεί και συνθλίβει πλήρως την παραμορφωτική καθεστωτική προπαγάνδα για τα «αθώα θύματα, έρμαιο του κοινωνικού αποκλεισμού». Στην αντίθετη περίπτωση, κατά την οποία οι αστυνομικοί θα ήσαν αυτοί που θα χρησιμοποιούσαν βία σε βάρος κάποιου ρομά, θα είχαμε αφιερώματα στις εφημερίδες, ζωντανά ρεπορτάζ στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και φυσικά κάποιους βαρύγδουπους αναλυτές της κακιάς ώρας, που θα εξηγούσαν τη «ρατσιστική φύση» της σημερινής κοινωνίας. Δυστυχώς, γι’ αυτούς τους σαλταδόρους της παραπληροφόρησης, η κοινωνική πραγματικότητα γελοιοποιεί κάθε προσπάθεια παραχάραξης των γεγονότων και τους εκθέτει ανεπανόρθωτα στον Ελληνικό Λαό ο οποίος, απαλλαγμένος πλέον από τα τεχνητά στερεότυπα του παρελθόντος, βλέπει και κρίνει με βάση την αληθινή ροή των γεγονότων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/summoria-roma-pali-julokophse-astunomiko.-mhdenikh-anochh-stous-egklhmaties#.UUodqRyePRM#ixzz2O79h23qr

Exit mobile version