Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

xamail__article__article (1)

Δημοσκόπηση Marc σιγά μην τους πιστέψουμε

Χθες το βράδυ παρακολουθούσα την εκπομπή ”Δημοσκόπηση” στον Alpha βασικό θέμα σχολιασμού της εκπομπής ήταν οι εξελίξεις στην Κύπρο. Στο πάνελ της εκπομπής εκτός από τους συνηθισμένους παριστάμενους από όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής ήταν και μια αριστερίζουσα συγγραφέας της κακιάς ώρας που τόνιζε συνέχεια τον κίνδυνο εξάρτησης της Κύπρου από την Ρωσία μετά το ηχηρό ΟΧΙ που είπαν οι Κύπριοι αδερφοί μας στις νέες απαιτήσεις των ευρωπαίων κατά τα άλλα συμμάχων μας. Η ώρα περνούσε, η κινδυνολογία και η μπουρδολογία συνεχιζόταν. Λίγο πριν το τέλος παρουσίασαν την πρόθεση ψήφου για τον μήνα Μάρτιο. Τα καταφανή ψευδή αποτελέσματα που παρουσίασαν με γέμισαν θυμό..  Άνοδος για τον Σύριζα.. βλέπετε ο ελληνικός λαός επικροτεί τις συνεχιζόμενες κωλοτούμπες του σύριζα που άλλα λέει ο Τσίπρας στο εσωτερικό και άλλα στο εξωτερικό. Άνοδος και για το Πασόκ.. βλέπετε ο ελληνικός λαός μετά το συνέδριο του εν λόγο κόμματος τους πίστεψε βέβαια ήρθε και η ”κάθαρση” με την καταδίκη Τσοχατζόπουλου και όλα κυλούν στους παλαιούς καλούς ρυθμούς. Άνοδος και για τους Αν.Ελ. βλέπετε ο ελληνικός λαός εμπιστεύεται τον Καμμένο την μελλοντική συνιστώσα του Σύριζα που όλοι μαζί θα εξορύξουν τους ”υδατάνθρακες” του Αιγαίου. Ακόμα πιο τραγική είναι η άνοδος της Ρημάδ εεε της Δημάρ ήθελα να πω όπου έπαιξε «σπουδαίο» ρόλο στις τελευταίες «επιτυχημένες» διαπραγματεύσεις με την τρόικα.  Και μετά από όλα αυτά το κερασάκι στην τούρτα ήταν η πτώση της Χρυσής Αυγής..  της οποίας το ποσοστό ξαφνικά άρχισε πέφτει και το καρπώνονται τα ανύπαρκτα αποκόμματα του κατεστημένου. Γελοίοι δημοσιογραφίσκοι και του Alpha και της Marc σας πιστέψαμε αλλά δυστυχώς ξεχάσατε τον δράκο στο ωραίο παραμυθάκι σας.. Περαστικά και πάλι.

Γ.Τ.

ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Αρνείται να ανοίξει τον φάκελο της Κύπρου η βουλή!

Κάποιος πρέπει να βγει και να τους πει, πως κ εμείς οι μαθητές έχουμε συνείδηση των πράξεων μας. Κανένας μας δεν λειτουργεί απερίσκεπτα ! Είμαστε στο πλευρό της Μεγάλης Εθνικιστικής Παράταξης, Όχι γιατί έτσι μας είπαν ή μας ανάγκασαν! Είμαστε χιλιάδες μαθητές σε όλα τα σχολεία της πατρίδος, που προσφέρουμε στήριξη σε τοπικές οργανώσεις. Το αγαπάμε, έτσι μάθαμε από παιδιά, να νοιαζόμαστε για την πατρίδα και να βοηθάμε τον Έλληνα συμπολίτη. Το παραμύθι σας δεν πιάνει πλέον, κ οι φουρνιές που έρχονται ξέρουν το χρέος τους στην μητέρα Ελλάδα. Παρεμπιπτόντως αδέρφια στην μακρινή μεγαλόνησο, κουράγιο και κρατάτε γερά, είμαστε και θα μείνουμε για πάντα στο πλευρό σας. Ούτε βήμα πίσω, Κύπρος Γη Ελληνική.

Μαθητής Λυκείου

Γυρνάει τας… Ευρώπας και ψάχνει συμμάχους εναντίον της Χρυσής Αυγής ο Τσίπρας

 

Σας ευχαριστούμε για το εξαιρετικό DVD που μας προσφέρατε ! Όποιος το δει θα καταλάβει τι έγινε εκείνο το βράδυ και πως το Κίνημά μας προσπαθεί μέσα από μια εφημερίδα να περάσει την αλήθεια αφού τα κανάλια της διαφθοράς περνάνε δικά τους μηνύ-ματα και τα δικά τους θέλω.
Σας ευχαριστούμε και πάλι

Δ.Μ.

Ξέσπασμα Ευαγγελάτου: Χαρταετοί “μίσους” από την Χρυσή Αυγή

 

Σας ευχαριστούμε για όλο αυτό το έργο που κάνετε. Είμαι χαρούμενος που σε τέτοιους καιρούς υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε πραγματικά την πατρίδα τους… Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου είμαι μετανάστης… Έχω φύγει από την πατρίδα μου γιατί με ανά-γκασαν… Με έδιωξε η ίδια μου η χώρα. Δεν θυμώνω όμως με την πατρίδα μου επειδή ξέρω οτι αυτό που φταίει είναι οι διεφθαρμέ-νοι πολιτικοί και η νοοτροπία που πέρασαν στους γονείς μας τόσα χρόνια. Έφυγα από την ΕΛΛΑΔΑ γιατί δεν είχα καιρό να χάσω άλλο από την ζωή μου. Είμαι 22 χρονών και δούλευα ανασφάλιστος κάνοντας 2 με 3 μεροκάματα την εβδομάδα. Δεν ήθελα να καταστρέψω τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου εκεί, είμαι νέος και θέλω να δουλέψω. Και όσον αφορά για το μεταναστευτικό να θυμίσω στους δήθεν Έλληνες οτι εμείς όταν πάμε σε μια χώρα ζούμε σαν άνθρωποι, φορολογούμαστε όπως όλοι, δουλεύουμε όπως όλοι και δεν γυρνάμε σαν τα ρεμάλια μέσα στις γειτονιές κλέβοντας τον κόσμο.

Ι.Χ.

Επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή – Επιστροφή στην Πατρώα Γη – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Μπράβο ρε παλικάρια, Έλληνες συναγωνιστές! Δυστυχώς πολύ συχνά ταξιδεύω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτε-ρικό και δεν μπορώ να παρευρίσκομαι στις εκδηλώσεις σας, είμαι όμως ψυχή και σώμα μαζί σας! Συνεχίστε έτσι ως γνήσιοι ΕΛ-ΛΗΝΕΣ να πατάξουμε από κοινού τους ψευτοπατριώτες που κατάντησαν την Ελλάδα μας υποχείριο των ξένων δυνάμεων. Μη φοβάστε τίποτα, η πίστη σας είναι η δική μας δύναμη και μαζί θα φέρουμε εκ νέου την ανάταση στη χώρα που γέννησε ήρωες και πολιτισμό! Κόντρα σε όλους που θέλουν την υποδούλωση της πατρίδας, εσείς συνεχίστε απτόητοι, ο λαός σας χρειάζεται! Σας ευ-χαριστώ που υπάρχετε. ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ-ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Θ.Ο.

ΑΙΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ: Τουρκικό ωκεανογραφικό στο Καστελόριζο! Κοιμάται η Αθήνα…

Είμαι μαθήτρια, 16 χρονών και φοιτώ στην Α’ λυκείου. Στο σχολείο μου απ’ έξω, σχεδόν κάθε εβδομάδα, μαζεύονται κνίτες και μοιράζουν φυλλάδια. Έχω βαρεθεί να τους τα χώνω, να τσακώνομαι με αριστερά πιόνια που από τις 4 προτάσεις τους, οι 2 θα λένε “Η Χρυσή Αυγή φταίει”. Σε ένα από τα τελευταία φυλλάδια τους μάλιστα, που αφορούσαν τα ναρκωτικά και ήρθαν και μου το έδω-σαν δήθεν και τάχα ότι νοιάζονται, παρατήρησα ότι έλεγαν μέσα για τη Χρυσή Αυγή. Όταν δε, τους ρώτησα τι σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με αυτό, δε μου απάντησαν ενώ αρκέστηκαν σε ένα “Με τη Χρυσή Αυγή είσαι;”. Και φτάνω στο σημερινό επεισόδιο. Μου δίνουν ένα από τα φυλλάδια και με καλούν στην εκδήλωση για να μάθω την αλήθεια για την 25η Μαρτίου. Μένω και τους κοιτάω. Ναι, είχα διαβάσει την ανακοίνωση των “εκπαιδευτικών”, αλλά δεν περίμενα ότι θα υπάρ-ξει κάποιος τόσο βλάκας ώστε να τολμήσει να έρθει να μοιράσει τέτοια έξω από το σχολείο. Τους ρώτησα να μου πουν ποια είναι η αλήθεια, κατηγόρησαν την Εκκλησία και τους ήρωες που πολέμησαν και δεν άντεξα, έσκισα μπροστά τους το φυλλάδιο και το πέ-ταξα κάτω. Αλήθεια όμως, τα μαθήματα που παρέδιδε η Χρυσή Αυγή ήταν η διαστρέβλωση της αληθινής Ιστορίας; Γιατί τα κανάλια ασχολούνται με αυτό και όχι με το ΚΚΕ που έξω από τα σχολεία προσπαθεί να μας μάθει μια άλλη Ιστορία και κάνει προπαγάνδα; Επιτέλους, ας βρεθεί κάποιος να τους πει ΤΕΛΟΣ. Να τους μάθει να χρησιμοποιούν τις λέξεις “ευχαριστώ” και “είμαι ευγνώμων” ως ελάχιστο φόρο τιμής σε εκείνους που έδωσαν το αίμα τους για εμάς. Ας τους μάθει κάποιος να σέβονται τον αγώνα για Ελευθερία. ΑΣ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Δ.Κ.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 817 (Κυκλοφορεί με δώρο DVD ΙΜΙΑ 2013 – Εντελώς Δωρεάν!)

Ωκεανογραφικό και τουρκικές προκλήσεις.

Ακούει κανένας στο Μαξίμου; Οι τούρκοι κάνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο και οι κυβερνώντες σφυρίζουν κλέφτικα. Χθες οι τούρκοι έστειλαν μια κορβέτα η οποία ξεκίνησε από ναύσταθμο της Σμύρνης διέπλευσε την ανατολική ακτή της Αττικής Εύβοιας –  Άνδρου και έφτασε μεταξύ Κέας – Κύθνου. Σήμερα αφού είδαν ότι κανένας δεν πείραξε την χθεσινή προκλητική κρουαζιέρα της κορβέτας προχώρησαν στο επόμενο βήμα και έστειλαν σήμερα ένα ωκεανογραφικό σκάφος για διενέργεια ερευνών σε χωρικά ύδατα εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας! Ελληνική αντίδραση σε αυτές τις δύο συνεχόμενες προκλήσεις ΚΑΜΙΑ! Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει αφήσει το Αιγαίο στα χέρια των τούρκων. Προφανώς κατά την επίσκεψη του ο Σαμαράς στην Κωνσταντινούπολη όπου συνάντησε τον Ερντογάν δεν πήγε με άδεια χέρια.. Οι τελευταίες εξελίξεις φανερώνουν ότι προετοιμάζουν το μοίρασμα των κοιτασμάτων του Αιγαίου μας. Δεν γνωρίζω που θα καταλήξει το θέμα πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως εάν συνεχίζουν να μας κυβερνάνε αυτά ανδρείκελα σύντομα θα πηγαίνουμε διακοπές μόνο στο Ιόνιο! Όσο την Χρυσή  Αυγή πιστεύουμε σε εσάς και να συνεχίσετε ακόμα πιο δυναμικά γιατί είστε η τελευταία Ελλάδα της υπέροχης Ελλάδας μας!

Ζ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-21-martiou-2013#.UUrRLRyePRM#ixzz2OAGcbuGe

Exit mobile version