Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαμία: Αλλοδαπές έκλεβαν… παιχνίδια από κατάστημα!

C101F14920302CE40CB9DADE9364F36D

Ως τώρα είχαν καταγραφεί κρούσματα κλοπής τροφίμων, προϊόντων καθαρισμού, καλλυντικών ή ακόμη και ρούχων από γυναίκες σε σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα. Οι δυο αλλοδαπές που συνελήφθησαν στη Λαμία, όμως, πρωτοτύπησαν καθώς έκρυβαν μέσα από τα ρούχα τους… παιχνίδια!

Η υπεύθυνη ασφαλείας ενός καταστήματος εμπορίας παιχνιδιών υποψιάστηκε τις δυο Αλβανίδες που περιδιάβαιναν ξανά και ξανά από τα ράφια με τα παιχνίδια χωρίς να βάζουν κάτι στο καλάθι που είχαν μαζί τους και ενημέρωσε τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή. Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στις δυο γυναίκες ηλικίας 28 και 19 χρόνων και βρήκαν κρυμμένα πάνω τους διάφορα παιχνίδια αξίας περίπου 100 ευρώ.

Οι γυναίκες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Λαμίας όπου διαπιστώθηκε ότι δήλωσαν ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας. Σαν να μην έφτανε αυτό, η 28χρονη βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Έτσι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ενώ στην 28χρονη προστέθηκε η κατηγορία της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
Exit mobile version