Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΩΣ: Τσιγγάνοι ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο για έξι ευρώ – ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟ

23456E563C85CC5DE7A3A5F93C5AF2EE

Σε πρόσφατη συνέντευξη-λιβελογράφημα ο πολύς Νίκος Κούνδουρος είπε ότι οι επίδοξοι δολοφόνοι του όταν τον λήστεψαν πέρσι, το έκαναν γιατί… είναι πλούσιος και είχαν ταξικό μίσος!!! Η μπολσεβίκικη τσίμπλα του πίσω-πίσω στα γεράμτα τον τύφλωσε εντελώς! Τι έχει να μας πει για την παρακάτω είδηση;: 

“Άλλες δυο «επισκέψεις» είχαν κάνει ο καθένας ξεχωριστά οι δυο τσιγγάνοι κακοποιοί στο σπίτι ενός 79χρονου στην Κω, πριν εισβάλλουν μαζί την Καθαρά Δευτέρα και τον ξυλοκοπήσουν χωρίς έλεος για να του αρπάξουν… έξι ευρώ και το ποδήλατό του!

Οι φωτογραφίες σεσημασμένων που έδειξαν οι αστυνομικοί στον ηλικιωμένο, οδήγησαν στην εξιχνίαση της ληστείας αλλά και των δυο κλοπών που είχαν γίνει σε βάρος του τους τελευταίους έξι μήνες! Ο 79χρονος αναγνώρισε έναν 23χρονο τσιγγάνο που, μια ημέρα πριν τη ληστεία, είχε ξαναμπεί στο σπίτι του και είχε αρπάξει ένα DVD player! Ο νεαρός κακοποιός συνελήφθη γιατί είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Ναυπλίου όπου κρατούνταν για διακεκριμένες κλοπές, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που του επέβαλε περιοριστικούς όρους τους οποίους παραβίασε.

Ο ηλικιωμένος αναγνώρισε και τον δεύτερο ληστή, έναν 32χρονο τσιγγάνο που και αυτός είχε τρυπώσει στο σπίτι του στις 8 Σεπτεμβρίου 2012 και είχε αρπάξει ένα ηχοσύστημα! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ ο 23χρονος οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.”

Και ύστερα ο κ. Κούνδουρος ξύπνησε… Νομίζει ότι ο Ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο!

 

Exit mobile version