Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

xamail__article__article (1)

Ωραιότατη, δημιουργικότατη, παραδοσιακότατη, και ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ πράξη δεν θα μπορούσαν να επινοήσουν οι Συναγωνιστές της Τ.Ο Ευβοίας-Βοιωτίας σχετικά με την κατασκευή αλλά και την τέχνη του πετάγματος του χαρταετού με αποδέκτες τα παιδιά. Τα παιδιά μας. Τους αξίζει ένα τεράστιο μπράβο και πολλά πολλά συγχαρητήρια. Αρκεί να σας αναφέρω ότι ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας και ώρα 11 το πρωί στη συνοικία του Πειραιά όπου κατοικώ δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αετός στον αέρα! Και κάποτε όταν ήμουν κι εγώ παιδί και πέταγα αετό κάθε τέτοια μέρα δεν προλάβαινες να τους μετράς.
Υ.Γ Το Γένος κάποτε θα σας χρωστάει ευγνωμοσύνη…
Υ.Γ 2 Θα μπορούσα να αναφερθώ με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς στους δημοσιογράφους και στην αριστερά. Δεν θα το κάνω. Με απέραντο σεβασμό προς στις παιδικές ψυχές.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

 Ν.Σ.

Φόρεσε το «σκουφάκι» και δήλωσε υπέρμαχος του Ισραήλ ο Ομπάμα

ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ -ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ- ΝΕΟΣ ΧΟΤΖΑΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΩΣΤΗΣ(ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΙΜΑΜΗ;), ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΠΕΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΑΣ 3.30 Η’ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ! ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΚΕΤΗ!

Κ.Γ.

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των μεταλλωρύχων Κασσάνδρας

Απευθυνόμενος στον κ. Γ. Μάστορα, θέλω να σας ευχαριστήσω για τη γνώση που μοιράζετε απλόχερα μέσα από τα κείμενα που υπογράφετε. Παρακολουθώ τα άρθρα σας και ορμώμενος από την απάντηση σας στον σκηνοθέτη Κούνδουρο, θέλω να σας συγχαρώ για το ήθος σας, διότι διαπίστωσα για άλλη μια φορά, ότι όσοι επιτίθενται στην Χρυσή Αυγή  με διάφορους άθλιους και πρόστυχους χαρακτηρισμούς, παίρνουν την απάντηση που τους αρμόζει. Και ο πόνος τους μεγαλώνει καθώς καταρρέει το προπύργιο των “αμόρφωτων” και “τραμπούκων” Xρυσαυγιτών, που χτίζουν όσοι καπηλεύονται την αληθινή δημοκρατία και έχουν ανάγει τα κομπλεξικά τους θέλω, σε θεσμούς. Να είστε καλά.

Χ.Α.

Ελεύθερος ο δολοφόνος των αστυνομικών της ΔΙΑΣ: τον άφησαν οι γραφειοκράτες του Ρουπακιώτη!

Είχα χρόνια να νοιώσω τόσο υπερήφανη επειδή είμαι ελληνίδα, το ένιωσα ακούγοντας το όχι της Κύπρου από την τηλεόραση. Συγκινήθηκα. Έστω κι αν οι Έλληνες Κύπριοι γίνουν φτωχοί, έστω κι αν θα υποφέρουν, είπαν όμως όχι! Μόνον εμείς δεν είπαμε, μόνο εμείς εδώ και λίγα χρόνια κάνουμε τα χατίρια των πρόστυχων ευρωπαίων πολικών, πρόστυχων όπως τους χαρακτήρισε και ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου. Αν βγαίναμε λένε θα χρεοκοπούσαμε. Ε και; Μήπως τώρα δεν είμαστε φτωχοί, δεν μας τα πήραν όλα, δεν δημιούργησαν από ένα διαχειρίσιμο χρέος ένα άλλο αέναο; Αργά αλλά σταθερά δεν μας κάνουν είλωτες; Δεν θα ήταν καλύτερα κι εμείς να λέγαμε ένα όχι κι ας γινόμαστε φτωχότεροι; Μήπως τώρα ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας τι είναι; Μακάρι να αποκτούσαμε λίγη από την υπερηφάνεια που μας στέρησαν σαν λαό. Σιχαίνομαι να με θεωρούν ευρωπαία. Δεν είμαι. Είμαι Ελληνίδα.

Σ.Ρ.

Στόχος των τοκογλύφων ο ορυκτός πλούτος Ελλάδος – Κύπρου

Χρυσή Αυγή, μοναδική ελπίδα του Ελληνισμού, σώσε μας από τους “φιλελεύθερους” της φοροληστρικής λαίλαπας, της ασυδοσίας παντός φύσεως εγκληματιών και από τους (επίσης φιλελεύθερους) κυνηγούς φρονημάτων των
εχθροπαθών μαγισσών. Σώσε μας από την ρικνή παλλακίδα της αστικής πλουτοκρατίας, την τυλιγμένη μούμια στα σάβανα του παραπετάσματος, που λέγεται αριστερά και ονειρεύεται να γίνει κομισάριος με δανεικά εσώρουχα. Σώσε μας από αυτούς του «υπεράνθρωπους» από όλες τις γωνιές του τρίτου κόσμου που ήρθαν εδώ για να κόβουν κλειτορίδες, να σφάζουν, να ληστεύουν και να λάμπει στο μουντό τους πρόσωπο το ιδεώδες των απανταχού αριστερών και “προοδευτικών”. Σώσε μας από τους παρασιτικούς μεσάζοντες της μίζας, της αρπαχτής, του ρουσφετιού που μας πουλάνε συνδικαλισμό και αέρα επαναστατικό και έχουν μετατρέψει την χώρα μας σε ένα αρχιπέλαγος αεργίας και τζάμπα μαγκιάς, πάντα με τα λεφτά των άλλων. Σώσε μας από τις συμμορίες των τραμπουκο-κεφτέδων σκοταδιστών που κυνηγάνε νομπελίστες στα πανεπιστήμια και των καθηγητών του ψεύδους και της προπαγάνδας που παράγουν αμόρφωτους και ανειδίκευτους τρομοκράτες και ναρκομανείς. Σώσε μας από τα ορφανά του Στάλιν, του Τσαουσέσκου και του Μάο τα οποία υιοθέτησαν οι κλεπτοκράτες νταβατζήδες-αεριτζήδες, που έχουν καταλάβει όλα τα ακροαριστερά πόστα της ανθελληνικής πλύσης εγκεφάλου και που ψευδεπίγραφα ονομάζουν δημοσιογραφία και δηλητηριάζουν το πνεύμα και την ψυχή των πολιτών για να τους κάνουν πολτό στα σαγόνια των εφοριακών και της ελληνοσοβιετικής νομενκλατούρας. Σώσε μας από τα τέρατα της ανωμαλίας που έχουν πλημμυρίσει τον δημόσιο βία και στο όνομα του “σοσιαλισμού” ντροπιάζουν το Έθνος και βεβηλώνουν την Φύση. Σώσε μας από όλους αυτούς, καλή μας Χρυσή Αυγή, πρωτίστως υποδεικνύοντάς μας πως να κινήσουμε και εμείς τα χέρια μας για να βγούμε από αυτόν τον βόθρο, γιατί είναι σίγουρο πως, είτε η Χρυσή Αυγή χωρίς το Έθνος και τον Λαό, είτε ο Λαός και το Έθνος χωρίς την Χρυσή Αυγή, δεν μπορούν να επιβιώσουν. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος και ο κόπρος του Ανδρέα!

Ρ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-22-martiou-2013#.UUuXwRyePRM#ixzz2ODhnmx2l

Exit mobile version