Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σταθερά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή ακόμα και στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις

Η θέση της Χρυσής Αυγής για τις δημοσκοπήσεις και για την χειραγώγηση που επιχειρούν στην ελληνική κοινωνία είναι γνωστή. Εξάλλου, καμία εταιρεία δημοσκοπήσεων δεν κατάφερε να προσεγγίσει το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής και στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις του περασμένου καλοκαιριού και αυτό δεν έγινε λόγω αστοχίας, αλλά σκοπίμως σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσουν την δυναμική του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Βέβαια, η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να περιοριστεί με ψαλιδισμένες δημοσκοπήσεις ούτε με την φίμωση και την λασπολόγηση και όλες οι προσπάθειες τους πέφτουν στο κενό.
vprc

Στην δημοσκόπηση πραγματοποίησε η εταιρία VPRC το διήμερο 20-12 Μαρτίου για την εφημερίδα “Η Ελλάδα αύριο” η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη δύναμη με διψήφια ποσοστά και με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα αποκόμματα. Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 31%, η ΝΔ 28.5%, η Χρυσή Αυγή 11%, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ λαμβάνουν από 6% και ακολουθούν Ανεξάρτητοι Έλληνες και Δημοκρατική Αριστερά με 5.5%.

 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό για μια ακόμη φορά έχει πέσει “ψαλίδι” στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Το διεφθαρμένο σύστημα (κόμματα, ΜΜΕ) τρέμει να ομολογήσει την αλήθεια και την πραγματική εικόνα στην ελληνική κοινωνία, ότι η Χρυσή Αυγή δηλαδή είναι πολύ ψηλότερα και προσεγγίζει με μικρή διαφορά το Σύριζα και τη ΝΔ που καταρρέουν. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος: Αν εμφανιστούν τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, αμέσως θα αλλάξει το αρνητικό κλίμα που προσπαθούν να επιβάλλουν και τότε η Χρυσή Αυγή θα φτάσει στα ύψη! Ό,τι και να κάνουν πάντως, αργά ή γρήγορα θα διεξαχθούν εκλογές και τότε θα ξεβρωμίσει ο τόπος!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/stathera-trith-dunamh-h-chrush-augh-akoma-kai-stis-chalkeumenes-dhmoskophse#.UUxPdxyePRM#ixzz2OGt6JH7Y

Exit mobile version