Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Στέρεψε” και το νερό Λυττός για την Coca Cola!!!

nero-kriti-wo-600x204

Μας “τελείωσε” το εμφιαλωμένο νερό Λυττός, λένε Κρητικοί, τονίζοντας ότι η σχετική μονάδα παραγωγής που λειτουργούσε η Coca Cola στο νησί έκλεισε. Πλέον, όπως λένε οι ίδιες πηγές, η εταιρεία από το Δεκέμβριο πουλά από το απόθεμά της. Ετησίως η παραγωγή του νερού Λυττός έφθανε τα 3,5 εκατ. τεμάχια, τα οποία διανέμονταν κατά βάση στην Κρήτη σε νησιά αλλά και σε επιλεγμένες τοποθεσίες στην Αττική, όπως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το επιτραπέζιο νερό ΛΥΤΤΟΣ, «το απολύτως κρητικό νερό», λανσαρίστηκε το 2002 με κύρια αγορά την Κρήτη και τις Ν. Κυκλάδες. Παραγόταν και συσκευαζόταν στα Χαμόπρινα του Δήμου Μαλλίων, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις της εταιρείας στην τοπική κοινωνία και αγορά. Κυκλοφορεί σε συσκευασίες ΡΕΤ των 500ml, 750ml και 1.5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασία 6×1.5lt.

Το 2006 το ΛΥΤΤΟΣ επαναλανσαρίστηκε ανανεώνοντας την εικόνα του, ώστε να αποτελεί ένα κρητικό νερό υψηλής ποιότητας και το 2010 ανανεώθηκε αλλάζοντας την χάρτινη ετικέτα του, σε πλαστική.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία εκτός από το σήμα Λυττός, διαθέτει στην αγορά και το σήμα Αύρα, το οποίο και παράγει στην μονάδα που λειτουργεί στο Αίγιο.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version