Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

xamail__article__article (1)

Κάποιος πρέπει να βγει και να τους πει, πως κι εμείς οι μαθητές έχουμε συνείδηση των πράξεων μας. Κανένας μας δεν λειτουργεί απερίσκεπτα!

Είμαστε στο πλευρό της Μεγάλης Παράταξης,ΌΧΙ ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΜΑΣ ΕΊΠΑΝ Ή ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ!!

Είμαστε χιλιάδες μαθητές σε όλα τα σχολεία της πατρίδος, που προσφέρουμε στήριξη σε τοπικές οργανώσεις. Το αγαπάμε, έτσι μάθαμε από παιδιά, να νοιαζόμαστε για την πατρίδα και να βοηθάμε τον Έλληνα συμπολίτη. Το παραμύθι σας δεν πιάνει πλέον, κ οι φουρνιές που έρχονται ξέρουν το χρέος τους στην μητέρα Ελλάδα.

Παρεμπιπτόντως αδέρφια στην μακρινή μεγαλόνησο, κουράγιο και κρατάτε γερά, είμαστε και θα μείνουμε για πάντα στο πλευρό σας. Ούτε βήμα πίσω, Κύπρος Γη Ελληνική.

Μαθητής Λυκείου

ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ! – Ομιλίες από την διαμαρτυρία στην γερμανική πρεσβεία – ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ! ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ! ΕΝΑΣ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΜ ΠΑΦΟΥ !

Τ.Κ

25η Μαρτίου: ΟΧΙ στα τουρκοσήριαλ – ΟΛΟΙ MEGA!

Είμαι 17 ετών ονομάζομαι Γιάννης και πηγαίνω σχολείο σε σχολείο στο κέντρο των Αθηνών.2 -3 ημέρες την εβδομάδα, αργόσχολοι και ενοχλητικοί από την ΚΝΕ και από το ΠΑΜΕ μαζεύονται έξω από το σχολείο μοιράζοντας φυλλάδια τα οποία μιλάνε για τον ρατσισμό, τον φασισμό, την ξενοφοβία προπαγανδίζοντας έτσι κατά της Χρυσής Αυγής. Επίσης αυτοί οι άνθρωποι παρανομούν διότι μπαίνουν μέσα στο σχολείο ώστε να κολλήσουν αυτοκόλλητα πολιτικού περιεχομένου τα οποία επιτίθενται στην Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζοντας την νεοναζιστικό κόμμα κτλ. Εκτός αυτού, επανειλημμένα καθηγητές τοποθετούνται πολιτικά μέσα στην τάξη εν ώρα μαθήματος με σκοπό να συκοφαντήσουν και να λασπολογήσουν την Χρυσή Αυγή. Αρκετές φορές καθηγητές έχουν αναφέρει ψευδή περιστατικά κατηγορώντας την Χρυσή Αυγή. Επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να  τελειώσουν όλα αυτά…

Γιάννης

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των ομολογιούχων – Όργιο ψευδολογίας από το newsit του Ευαγγελάτου

Είστε η μοναδική-τελευταία μου ελπίδα! Εδώ και 20 χρόνια δεν περιμένω τίποτε άλλο από κανέναν. Δε θα σταματήσω να σας στηρίζω με την ψήφο μου! Το ξέρω ότι ο πόλεμος που σας έχουν κηρύξει όλοι οι προδότες πολιτικοί και τα πορνοκάναλα τους είναι σκληρός αλλά μη σταματάτε τον δίκαιο αγώνα που κάνετε για όλους εμάς τους παραμελημένους Έλληνες απ το ίδιο μας το κράτος! Ευχαριστώ πολύ!

Κώστας Κ.

Καθηγητής του Χάρβαρντ υποστηρίζει: Καταστρέψτε τη Λευκή Φυλή!

Είμαι Ελληνίδα η οποία αναγκάστηκε λόγω της οικονομικής κρίσης να αναζητήσω εργασία εκτός Ελλάδος, όπου και βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Παρακολουθώ τις αδιάκοπες προσπάθειές σας, των οξύ και στιβαρό λόγο σας, το αμετακίνητο πείσμα σας και την αδιαπέραστη αποφασιστικότητα σας για την αναγέννηση της Ελλάδος μας, με θαυμασμό, συγκίνηση και περηφάνια. Επιτέλους ήρθε η ώρα να λάμψει το Ελληνικό Φώς, το Ελληνικό Πνεύμα, η Ελληνική Νόησης έναντι του σκοταδισμού, του ραγιαδισμού και της υποταγής που μας έχουν επιβάλει τα ερπετά της Γής. Αγαπητοί μου, αν και βρίσκομαι μακριά από την Πατρίδα, είμαι νοερώς κοντά σας και αγωνίζομαι με τον δικό μου τρόπο να μεταγγίσω στα ανθρωποειδή που μετατράπηκαν λόγω του Ελληνικού Πνεύματος σε Ανθρώπους τον σεβασμό που οφείλουν στην Ιερά Πατρίδα μας. Σύντομα θα βρίσκομαι κοντά σας, και θα ήταν μεγάλη μου τιμή να συμπορευτώ μαζί σας σε αυτόν τον τίμιο αγώνα για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Σας ευχαριστώ

Δ.Φ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-23-martiou-2013#.UUzzKByePRM#ixzz2OJizYxHx

Exit mobile version