Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Κάτω τα χέρια σας από τον Παλαιών Πατρών Γερμανό” λέει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας.(video)

palaion_patron

Ανοησίες χαρακτηρίζει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος τις εικασίες ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός δεν ύψωσε το λάβαρο του ΄21. Χαρακτηρίζει ύποπτη την στιγμή που κάποιοι επιχειρούν να απαξιώσουν την Ελληνική Επανάσταση.

Υπάρχουν ντοκουμέντα λέει ο κ. Νικόλαος, που επιβεβαιώνουν τη σύναξη στην Αγία Λαύρα κατά την εκκίνηση της Επανάστασης, υπό τον Παλαιών Πατρών Γερμανό.

Επιπλέον διερωτάται, εάν ο οποιοσδήποτε μπορεί να εισέρχεται στα σχολεία και να διδάσκει πράγματα αντίθετα από την διδακτέα ύλη.

ΠΗΓΗ

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος αναρωτιέται αν μπορεί ο οποιοσδήποτε να μπει στα σχολεία! Ναι, ο  οποιοσδήποτε εθνομηδενιστής μπορεί να μπει στα σχολεία χωρίς κανείς να τον κριτικάρει… Μόνο οι Χρυσαυγίτες δεν μπορούν!

ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ… ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΟΒΟΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΤΑΛΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! 

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ…

Exit mobile version