Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτικής Αττικής, Ηρακλείου, Πειραιά

20130315_170037_4__article

Εντυπωσιακή ήταν η άρτια οργανωμένη  κινητοποίηση της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής και των Πυρήνων Μεγάρων και Μάνδρας στην ενημερωτική δράση που πραγματοποιήθηκε στο σταθμό διοδίων της Ελευσίνας και στην γέφυρα Γοργοποτάμου Μεγάρων. Μοιράστηκαν χιλιάδες φύλλα της Εφημερίδας του Κινήματος και έντυπο υλικό  με τις πολιτικές και Ιδεολογικές θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Εκατοντάδες συμπολίτες μας παρέλαβαν την εφημερίδα και, εν μέσω επευφημιών, μάς προέτρεψαν να συνεχίσουμε τον δίκαιο Εθνικό Αγώνα μας ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Μέχρι την τελική ΝΙΚΗ!

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας εθνικής οδού Ασπρόπυργος
τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-22.00

Ομιλία για το επίκαιρο μήνυμα του 1821 στην Τ.Ο. Πειραιώς

Την Τρίτη 19 Μαρτίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική ομιλία από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη, με θέμα “Το μήνυμα της Εθνεγερσίας στις μέρες μας”.

Ο συναγωνιστής ανέλυσε εμπεριστατωμένα την περίοδο της Εθνεγερσίας και τον συσχετισμό της με τη σημερινή εποχή, καθηλώνοντας το πλήθος των φίλων και υποστηρικτών, που είχαν κατακλύσει τα γραφεία της Τοπικής.

Οι ομοιότητες πολλές. Σκλαβιά τότε, σκλαβιά και σήμερα… Ειπώθηκαν αλήθειες, που το κράτος της νεοτέρας Ελλάδος θα ήθελε (και προσπαθεί παντοιοτρόπως) να εξαφανισθούν. Η λεγομένη “φιλική” και “ειρηνική” συμβίωση με τους τούρκους σφαγείς, που θέλουν να μας επιβάλλουν, κατέρρευσε από όσα αναφέρθησαν. Αναφορά έγινε στους Ήρωες της Επαναστάσεως. Ήρωες, που στο άκουσμα και μόνο της λέξεως αυτής, οι ψευτοπροοδευτικοί “διδάσκαλοι”, σήμερα, παθαίνουν αλλεργία. Στους ανθρώπους εκείνους, που έδωσαν το ίδιο τους το αίμα για την απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνους.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί και η συνέχεια ανά τους αιώνες που διαφαίνεται μέσα από εκείνον τον Αγώνα. Συνέχεια Ελληνικού πνεύματος και πίστης προς την Πατρίδα. Κι όμως, το Μολών Λαβέ του Βασιλέα Λεωνίδα ακούστηκε και πάλι μέσα από το στόμα του Παπαφλέσσα, του Νικηταρά, του Υψηλάντη, του Γέρου του Μοριά.

Οι ομοιότητες με το σήμερα πολλές. Δίωξη του Ελληνισμού τότε, δίωξη και σήμερα. Προδότες προσκυνημένοι τότε, προδότες και σήμερα. Τότε υπήρξαν κάποιοι, λίγοι, που κράτησαν καλά μέσα τους τον Πολιτισμό των Προγόνων μας και τον μετέδωσαν στους νέους. Και αποτίναξαν τον κατακτητή. Έτσι και σήμερα, λίγοι είναι εκείνοι που “κρατάνε” ακόμα. Που μιλούν για Έθνος, για Φυλή. Με ατσάλινη θέληση και θάρρος προχωρούν στον Αγώνα για την απελευθέρωση των Ελλήνων. Οι λίγοι αυτοί του σήμερα είναι οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ! Και καλούν όσους ”ζωντανούς” να συνδράμουν στον όμορφο αυτόν Αγώνα. Γιατί όποιος θέλει να ζήσει, πρέπει να πολεμήσει!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (ΕΛΑΜ) ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Μέσα σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας του Ε.ΛΑ.Μ. στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου. Ο συναγωνιστής Χριστόφορος Χαραλάμπους, ο οποίος επισκέφθηκε και την Τ.Ο Χανίων, στην ομιλία του και στην άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε, αναφέρθηκε στην αφορώσα στον Κυπριακό Ελληνισμό τρέχουσα πολιτική πραγματικότητα, μεταφέροντας τον αγωνιστικό χαιρετισμό των συναγωνιστών της Κύπρου μας και διατρανώνοντας, για μια ακόμη φορά, την προσήλωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στον Ιερό σκοπό της Ένωσης της μαρτυρικής Μεγαλονήσου με την Μητέρα Πατρίδα. ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-dutikhs-attikhs-hrakleiou-peiraia#.UU2_ChyePRM#ixzz2ONG2CJTo

Exit mobile version