Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καρδίτσας, Κατερίνης, Πέλλας – Ημαθίας

dsc08918__article

Η Τ.Ο. Καρδίτσας έδωσε βροντερό ”παρών” στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης της Πετρομαγούλας-Πύργου Κιερίου, στο χωριό Ματαράγκα. Στην Θεσσαλική Επανάσταση του 1878 οι Καρδιτσιώτες πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος, ωστόσο είδαν τις θυσίες τους -3 χρόνια μετά- να δικαιώνονται, καθώς οι Οπλαρχηγοί των Αγράφων, οι χωρικοί του κάμπου και οι στρατιωτικοί που τίμησαν την στολή τους, αγνοώντας τις ανθελληνικές διαταγές των και τότε προσκυνημένων πολιτικών, έγραψαν χρυσές σελίδες δόξας και ελευθέρωσαν την Θεσσαλία από τον βάρβαρο τούρκικο ζυγό.

Μάχη Πετρομαγούλας – Πύργου Κιερίου 1878

Η Τ.Ο. Καρδίτσας τίμησε τον Γεώργιο Λάιο, ο οποίος έπεσε ηρωικά κατά την διάρκεια της εν λόγω μάχης. Η φονική, για τους τούρκους, μάχη έλαβε χώρα στην ομώνυμη τοποθεσία στις 21 Μαρτίου 1878.

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ:
Καραϊσκάκη 7, 2ος όροφος (απέναντι από το Ξενοδοχείο Arni)
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00
Τετάρτη, Σαββάτο 18:00 – 20:00
Τηλ: 24410 73454

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παντού: Ενημερωτική συνάντηση στον Λόφο Πιερίας

Η Τ.Ο. Πιερίας πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση στον Λόφο Πιερίας για τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής. Ακολούθησε διάλογος μεταξύ του γραμματέα της Ν.Ε., Συναγωνιστή Παπαδημητρίου Γεώργιο και δεκάδων παρευρισκομένων υποστηρικτών και φίλων του Κινήματος. Κατά την συνάντηση θίχτηκαν και συζητήθηκαν τα φλέγοντα ζητήματα του Τόπου και αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν στην οργάνωση και δράση της Τοπικής, προκειμένου να ενταθεί ο Αγώνας του Κινήματος για την απελευθέρωση της Ελλάδας μας.

 

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

 

Ενημερωτική συνάντηση στην Ειρηνούπολη Ημαθίας

Κατόπιν πρόσκλησης των κατοίκων, κλιμάκιο Συναγωνιστών από τον Πυρήνα δράσης Νάουσας επισκέφθηκε την Ειρηνούπολη Ημαθίας. Στην συνάντηση και συνομιλία που ακολούθησαν, τέθηκαν ερωτήσεις και ζητήματα σχετικά με το Κίνημά μας και γύρω από θέματα που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία.

 

Είναι πλέον πασιφανές ότι ολοένα και περισσότερος κόσμος επιθυμεί να ενταχθεί ενεργά στις τάξεις του Κινήματος, για να βοηθήσει στον δύσκολο αγώνα μας για την λύτρωση της Ελλάδος από τους δυνάστες της. Ο Πυρήνας δράσης Νάουσας θα είναι δίπλα στους κατοίκους της περιοχής, έτοιμος να συμβάλλει ενεργά και να συνδράμει ουσιαστικά σε οτιδήποτε προκύψει.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-karditsas-katerinhs-pellas-hmathias#.UU45UByePRM#ixzz2OPNGJ1KY

Exit mobile version