Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

xamail__article__article (1)

Ολοκληρωτικά ρεζίλι έγινε ο Ρουπακιώτης και ο Δένδιας με την υπόθεση απόδρασης των αλλοδαπών κακοποιών από τις φυλακές στην Τρίπολη. Όχι μόνο τα κατάφεραν, αλλά ουσιαστικά είχαμε επίθεση με όπλα ενάντια σε φυλακές της χώρας. Αν έχουν έστω και ελάχιστη τσίπα μέσα τους οι δύο υπουργοί, θα πρέπει να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους άμεσα.

Έχουν παραδώσει τους Έλληνες έρμαιο στις ορέξεις του κάθε λαθρομετανάστη εγκληματία, προκειμένου να εκπληρώσουν τις «ανθρωπιστικές» (στην πραγματικότητα εθνοπροδοτικές) ονειρώξεις τους. Επαναλαμβάνω. Στο όνομα των τραυματιών να παραιτηθούν άμεσα!

Κ.Α.

Παράκρουση για την εξάπλωση της Χρυσής Αυγής – Αυστραλή πρωθυπουργός: “Δε δίνω βίζα σε Χρυσαυγίτες” 

Όλοι αυτοί οι συριζαίοι και οι «δημοκράτες» που μας κατηγορούν για «απανθρωπιά», ας μας λύσουν μερικές απορίες. Γιατί δοξάζουν και τιμούν σφαγείς, όπως ο Στάλιν, ο Πολ Ποτ, ο Τσαουσέσκου και ο Ενβερ Χότζα; Γιατί δεν απολογούνται οι δημοκράτες για τα εγκλήματα των Συμμάχων, όπως ο βομβαρδισμός του Πειραιά; Για να μην μιλάμε για «περσινά ξινά σταφύλια», γιατί δεν απολογείται η αριστερά για τους νεκρούς της τρομοκρατίας και των αναρχικών; Αλλά, βέβαια, για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή. Ουαί δεν υμίν γραμματείς και φαρισαίοι, υποκριτές. Ας πουν τουλάχιστον στον Λαό την αλήθεια. Τους πειράζει η Χρυσή Αυγή, γιατί θίγει τα συμφέροντα τους!

Ε.Α.

Η απελευθέρωση της Καλαμάτας και οι σύγχρονοι ραγιάδες 

Καλησπέρα σας από την ΚΥΠΡΟ…Βρίσκομαι στο νησί εδώ και 3 εβδομάδες περίπου…Πολλοί μιλάνε για μια ακόμη προδοσία της Ελλάδας προς την Κύπρο…Ο κόσμος άρχισε να ακούει εδώ την φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το εκτιμά που ο ελληνικός λαός είναι αυτή την δύσκολη στιγμή στο πλευρό τους. Λυπάμαι που ο λαός δεν μπορεί να δει τι πραγματικά είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λόγω του ότι τα κανάλια συνεχώς της κάνουν πόλεμο.

Αλλά η ώρα που θα πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του πλησιάζει. Συνεχίστε το έργο σας όπως έχει και να είστε σίγουροι ότι θα σας στηρίζουμε γιατί πάνω από όλα είστε  καθαροί και πατριώτες.

Ε.Κ.

Το μήνυμα της Χρυσής Αυγής για την επέτειο της Εθνεγερσίας 

Σας στέλνω αυτό το μήνυμα για να εκφράσω τη λύπη μου γι’ αυτό το γεγονός που όλους (τους Έλληνες) μας προσβάλλει και να σας ζητήσω να αναπτύξετε και να θίξετε το θέμα και στο Κοινοβούλιο.

Διότι δεν νοείται σε μια περίοδο σαν αυτή, που θίγεται η ταυτότητά μας, να μας απαγορεύεται να έχουμε μόνιμα την σημαία μας,  αναρτημένη στα σπίτια μας!

Είστε οι μόνοι που μπορούν να αλλάξουν το νόμο αυτό, με τη φωνή τους, και να κάνουν για άλλη μια φορά ρεζίλι τους ανθέλληνες, που επέβαλαν και πρόστιμο έως και 2μηνη κράτηση στους έχοντες μόνιμα αναρτημένη σημαία στα σπίτια τους..!!

Ευχαριστώ πολύ!

Ε.Σ.

Από πού απορρέει και τι συμφέροντα εξυπηρετεί η προπαγάνδα για «ελληνοτουρκική φιλία»;

Αξιότιμοι Κύριοι

Η Αυστραλιανή πρωθυπουργός δεν έχει καμία ιδέα σχετικά με την Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι στο “Νέο Κόσμο” η μεγαλύτερη ελληνική εφημερίδα στην Αυστραλία είναι αριστεροί δημοσιογράφοι. βομβάρδισαν την Ελληνική Πρεσβεία στην Καμπέρα να ασκήσει βέτο της Χρυσής Αυγής με οποιοδήποτε κόστος. Την ίδια στιγμή  λένε ψέματα στο μεγαλύτερο ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό 3ΧΥ σχετικά με την Χρυσή Αυγή. Έχω στείλει  μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα δημοκρατικά δικαιώματα για όλους τους διαδίκους να ακουστούν και  με αγνοούν.Αυτό δεν είναι δημοκρατία, όταν το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν γραφεία στη Μελβούρνη.

Συνεχίστε την καλή πάλη έχετε πολλούς υποστηρικτές στην Αυστραλία και διαβάζουμε την ιστοσελίδα σας σε καθημερινή βάση.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή

Γ.Σ. – Μελβούρνη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-24-martiou-2013#.UU62kxyePRM#ixzz2ORYNkkwe

Exit mobile version