Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το πνεύμα της Φυλής μας

3d9c691fd3a1e80f63a4a70c2a2e3155_M

“Αμιγής Φυλή χωρίς Πνεύμα είναι καταδικασμένη να γίνει ένα βιολογικός μηχανισμός και τελικά να εξαφανιστεί”.

                                                                                                                                                                                Ι. Έβολα

Η Ελλάς βάλλεται πανταχόθεν. Όλες οι Δυνάμεις που Συνωμοτούσαν εις βάρος της σε σκοτεινές στοές, είναι έτοιμες να ολοκληρώσουν όπως όλα δείχνουν το υποχθόνιο έργο τους.

“Πρέπει να χτυπήσουμε τους Έλληνες στη Γλώσσα τους, στην Ιστορία τους. Στη Θρησκεία τους. Τον Πολιτισμό τους”. Έτσι, όπως όριζε το Δόγμα του G. Soros έτσι και έπρατταν. Αργά και σταθερά υπέσκαπταν τα θεμέλια του Έθνους. Δηλητηρίασαν πρώτα το Πνεύμα μας για να μπορέσουν να μας νικήσουν στο φυσικό πεδίο: Οικονομική υποδούλωση. Φόροι Υποτελείας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Τούρκοι να αγοράζουν τα λιμάνια μας και εκατομμύρια αλλόφυλοι που μας πνίγουν κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Το βιβλίο της κυβερνούσας σήμερα κα Ρεπούση αποτελεί μία ένδειξη για το πώς προσπαθούν να χτυπήσουν-αλλοιώσουν την Ελληνική Ιστορία. Υπάρχουν όμως πολλές εργασίες ανθελλήνων. Από αυτές ξεχωρίζουν:

▪  Η Θεωρία της Μαύρης Αθηνάς, εργασία του “πανεπιστημιακού” κι Εβραίου Μπέρναλ.  Σύμφωνα με αυτή τη Θεωρία οι αρχαίοι Έλληνες αποτελούσαν μείξη ασιατικών κι αφρικανικών φύλων και ο πολιτισμός τους οφείλεται στη δημιουργικότητα των Αφρικανών. Η θεά Αθηνά ήταν μαύρη. Ο Σωκράτης ήταν μαύρος…

▪ Η Θεωρία Φαλμεράιερ που έχουν υιοθετήσει ουσιαστικά στις πολιτικές τους διακηρύξεις οι κομμουνιστές-Μαρξιστές προς εξυπηρέτηση σοβιετικών συμφερόντων. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία οι Έλληνες, δεν αποτελούν απόγονους των αρχαίων Ελλήνων αλλά είναι κυρίως Σλάβοι και μείξη βαλκανικών φύλων.

▪ Οι εργασίες-άρθρα διάφορων αριστεριστών που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια πλαστή εικόνα της αρχαίας Ελλάδας που να αντανακλά τις δικές τους πεποιθήσεις και δημιοσεύονται με το κιλό σε εφημερίδες και τηλεοράσεις. Πιο τρανταχτό παράδειγμα το ότι επιχειρούν να παρουσιάσουν τους αρχαίους Έλληνες ως κίναιδους, παιδεραστές, ακόλαστους και φιλήδονους, όσο και αντιρατσιστές την ίδια στιγμή που όλες αυτές οι “συνήθειες” καταδικάζονται τόσο στις πηγές όσο και στα αρχαιολογικά ευρήματα.

Απέναντι σε όλο αυτόν τον οχετό των ανθελλήνων στέκεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τα έντυπά μας: η εφημερίδα και τα περιοδικά μας. Οι Λόγοι μας στις συγκεντρώσεις και στα γραφεία μας: Λόγος Ελληνικός. Φως Ελληνικό που διαλύει τα ψεύδη και αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις τους για να διαλύσουν το Έθνος μας ώστε να καταστούμε πειθήνια όργανα της Παγκόσμιας Νέας Τάξης.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί το σύγχρονο Κρυφό Σχολειό. Γι’ αυτό λύσσαγαν και θα λυσσάνε για να κλείσουν τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου. Γι’ αυτό προσπαθούν να σταματήσουν να τυπώνουμε την εφημερίδα μας. Γι’ αυτό μας κατηγορούν ως απλή συμμορία για να αποκρύψουν την πραγματική μας Δράση.

Γι’ αυτό στέλνουν τις στρατιές τους για να μας φιμώσουν…

Μα η Ελληνική Γη είναι ποτισμένη με Αίμα…Αίμα Ηρώων.

και ότι έχει γραφτεί με Αίμα δε σβήνει με μελάνι ψευτοσοφών, μήτε με προσευχές απίστων…

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Καλλίμαχος

———————————————–

“Το κατεστημένο ολόκληρο στα Πανεπιστήμια, που κατευθύνει σήμερα τα πράγματα της Ιστορίας πορεύεται ατραπούς σκοτεινούς, που οδηγούν στην εθνική λήθη και αφασία! Έχουν το σκοπό τους όλα αυτά Και ο σκοπό τους δεν είναι άλλος από ένα λαό χωρίς εθνική και φυλετική ταυτότητα, χωρίς ιστορική μνήμη. Όσα μέχρι σήμερα έχουμε ζήσει είναι μόνο η αρχή! Και τα χειρότερα έρχονται… Γιατί το τέρας της Παγκοσμιοποίησης έχει σκοπό να κατασπαράξει τα έθνη και το πρώτο που έχει να κατασπαράξει από τα έθνη είναι αυτή η ίδια η ψυχή τους, η Ιστορία τους. Πρέπει με κάθε τρόπο να αντισταθούμε. Κάποτε η εθνική μνήμη έζησε με τα παραμύθια της γιαγιάς για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά, έζησε σα Θρύλος και σα Μύθος. Σήμερα, που όλο και περισσότερο ο εθνικός εχθρός εγκαθίσταται επίσημα σε αυτό που λέγεται παιδεία του νεοελληνικού κράτους, καθήκον μας πέφτει να σώσουμε εμείς και να μεταδώσουμε με ό,τι μέσα διαθέτουμε την Εθνική Μνήμη. Να κρατήσουμε αναμμένη τη Φλόγα της Ιστορίας! Σα γνώση, αλλά και σαν πράξη… Γιατί γνώση, χωρίς πράξη, σκέψη χωρίς ενέργεια είναι στείρος ακαδημαϊσμός και αρρωστημένο φιλολογικό ενδιαφέρον και τίποτε άλλο.”

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Επίλογος από το βιβλίο: ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ

ΠΗΓΗ

Exit mobile version