Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκαίνια για τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι (φωτό-video)

φωτογραφία

H εκδήλωση των εγκαινίων της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι ολοκληρώθηκε χωρίς να προκληθούν εντάσεις .Μετά τον αγιασμό που τελέστηκε μέλη της και οπαδοί της συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Δικαστηρίων για τις πολιτικές ομιλίες στελεχών και βουλευτών αλλά και του προέδρου του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο Ν.Μιχαλολιάκος αφου έκανε ιστορικές αναδρομές για το Μεσολόγγι έβαλλε κατά πολλών, από την Ευρωπαική Ένωση, τα κανάλια έως και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων υποστηρίζοντας πως δίνουν χαμηλότερα ποσοστά στο κόμμα του. Mεταξύ των ομιλητών και οι βουλευτές   Κασιδιάρης, Μπαρμπαρούσης ,  Ηλιόπουλος, Παναγιώταρος , Παππάς, Γ. Αρβανίτης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης  Χ. Ρήγας. Ο εκπρόσωπος Τύπου Η.Κασιδιάρης έκανε  αναφορές και σε τοπικά θέματα μην παραλείποντας να αναφέρει το ρόλο της Χρυσής Αυγής ζήτημα των Ρομά του Αιτωλικού.

Παράλληλα με την εκδήλωση, πριν και μετά,ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με διμοιρίες των ΜΑΤ, επιστρατευμένες και από άλλες περιοχές, βρίσκονταν στην πόλη για να αποτρέψουν ενδεχόμενο επεισοδίων ενώ ως… είθισται το χώρο της εκδήλωσης περιφρουρησαν και μέλη της Χρυσής Αυγής. Παρά τις πληροφορίες για αντιφασιστικές πορείες δεν προκληθηκε  κάποια ένταση ενώ στο Μεσολόγγι από νωρίς βρέθηκαν τα  κλιμάκια της Χρυσής Αυγής με βουλευτές της που επισκέφθηκαν μάλιστα την Πινακοθήκη και τον Κήπο των Ηρώων όπου κατέθεσαν στεφάνι.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: ΠΗΓΗ

Exit mobile version