Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

xamail__article__article (1)

Να μάθουν οι υποτακτικοί της τουρκολαγνείας, επιτέλους, ότι υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται. Τόλμησε το MEGA και έδειξε τουρκοσήριαλ την ημέρα της Εθνικής Επετείου μας. Ας δείξουν κιόλας αν τους βαστάει και τα πλάνα που τραβήξανε από την συγκέντρωση. Ώστε να δουν όλοι οι Έλληνες ότι υπάρχει φωνή αντίστασης στην τουρκοποίηση του Έθνους μας. Αλλά δεν τους βαστάει, γιατί άμα δείξουν πλάνα τότε όλος ο Λαός θα δει αυτά που γίνανε και θα ταχθεί με το πλευρό της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό και αποσιωπούνται συστηματικά όλες οι δράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου. Πρόκειται για ένα συντεταγμένο σχέδιο, το οποίο θα διαλύσουμε.

Κ.Α.

Δυναμική απάντηση στους τουρκολάγνους καναλάρχες του μνημονίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ

Να δούμε πόσο ρεζίλι θα πρέπει να γίνει ο λαθρομεταναστολάγνος Ρουπακιώτης από τους φίλους του τους Αλβανούς, ώστε να παραιτηθεί. Καλά, καθόλου τσίπα δεν έχει ώστε τουλάχιστον να ζητήσει μία ειλικρινή συγνώμη από τα θύματα των Αλβανών και να πάει σπίτι του; Αλήθεια, μπορεί και κοιμάται τα βράδια, τώρα που αυτός σε συνδυασμό με τον Δένδια κατάφεραν να γελοιοποιηθούν τόσο πολύ στα μάτια όλων των Ελλήνων;

Λ.Ε.

Αμόκ Ελευθεροτυπίας: “Xρυσαυγίτες με σβάστικες ουρούσαν στην είσοδο του Mega…”

Είναι τόσο γελοίοι αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι. Επειδή δεν είδαν τίποτα στην λαμπρή συγκέντρωση των ελληνόψυχων έξω από το κατάπτυστο τουρκοκάναλο, επέλεξαν να δουν για άλλη μία φορά σβάστικες. Μια παλιά τακτική που έχει γίνει ρεντίκολο, αφού ουδέποτε μπόρεσαν να δείξουν μία, έστω, φωτογραφία που να αποδεικνύει τα ψεύδη τους. Μάλιστα, έχουν προκληθεί πολλές φορές να το πράξουν, αλλά ποτέ δεν το έκαναν γιατί πολύ απλά είναι ψεύτες. Και ο ψεύτης, όπως και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Οπότε οι ψεύτες, ας ειδοποιήσουν και τους κλέφτες ότι η βασιλεία τους τελειώνει. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έρχεται!

Θ.Ρ.

ΟΛΟΙ MEGA: Αυγά, γιαούρτια και καμμένες σημαίες για τα τουρκοσήριαλ

Έδειχνε σήμερα σε επανάληψη στο ΣΚΑΪ μία εκπομπή που είχε γίνει επ’ ευκαιρία του επαίσχυντου ντοκιμαντέρ που είχε γυρίσει ο σταθμός σχετικά με το 1821. Στην συζήτηση ο ίδιος ο Βερεμής, αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, που έχει αναλάβει εργολαβικά την προπαγάνδα υπέρ της αποδόμησης της Εθνικής Μνήμης, παραδέχτηκε ευθαρσώς και με κατεβασμένο το βλέμμα ότι υπήρξε Κρυφό Σχολείο. Δεν το έκανε βέβαια, γιατί ξαφνικά απέκτησε συνείδηση, αλλά κάτω από το βάρος των αποδείξεων και με φόντο την ώρα που προβαλλόταν η συζήτηση. Παρά ταύτα οι αριστεροί συνεχίζουν και μιλάνε για τον «μύθο» του Κρυφού Σχολειού. Δηλαδή ο «γκουρού» τους, τους βγάζει ψεύτες και αυτοί συνεχίζουν. Πολύ απλά επειδή βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία από την Τουρκία! Όμως η ώρα των Ελλήνων έρχεται! Ας ετοιμάζονται!

Λ.Ζ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-26-martiou-2013#.UVDrpxyePRM#ixzz2ObKwyiZj

Exit mobile version