Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

xamail__article__article (1)

Το περιστατικό του Λουτρακίου με την επίθεση βιαιοπραγίας εναντίον του βουλευτή της  Xρυσής Αυγής κ.Μπούκουρα είχε πολλαπλά μηνύματα.

Πρώτον, οι μάσκες πέσαν και το ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες φάνηκε ξεκάθαρα. Δεύτερον, οι αριστεροί φασίστες έχουν χάσει την ψυχραιμία τους με την άνοδο του εθνικιστικού κινήματος και την ωριμότητα που επιδεικνύει παρά της άνανδρες επιθέσεις που δέχεται σχεδόν καθημερινά. Τρίτον, τα ορφανά του Τσαουσέσκου απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι δεν έχουν όσιο και ιερό γιατί επιλέγοντας μια ημέρα γιορτής για να ασκήσουν ωμή βία απέναντι σε συμπατριώτες τους (αν και η έννοια πατρίδα είναι άγνωστη για αυτούς αλλά το προσπερνάμε). Τέταρτον, επιβεβαιώνουν περίτρανα τον ανθελληνικό λόγο ύπαρξής τους και το σκοπό τους που δεν είναι άλλος από τον διχασμό των Ελλήνων μέχρι τον αφανισμό του έθνους. Πέμπτον, κανένα τσοντοκαναλο-τουρκοκάναλο δεν κάλυψε το πραγματικό γεγονός ούτε και τις απαράδεκτες ενέργειες της αστυνομίας αναδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την άρρηκτη σχέση των μισελλήνων αριστεριστών με τα μέσα μαζική διαπλοκής και παραπληροφόρησης.

Ο δρόμος που βαδίζει η Χρυσή Αυγή είναι ο δρόμος της Αρετής και της Ανδρείας.  Μόνοι εναντίον όλων.  Συνεχίστε έτσι αδέρφια. Μέχρι την τελική Νίκη.

Σ.Τ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! – Ομιλίες από την δυναμική διαμαρτυρία στο Mega – ΒΙΝΤΕΟ

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ,ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!

Επειδή μερικοί λένε…”Ελληνοτουρκικός πόλεμος”… ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Άν ήταν μόνοι τους οι Τούρκοι, δε θα “έπεφτε” ποτέ η Κωνσταντινούπολη! Δε θα είχε μείνει τούρκος για τούρκος. Όποιος επιμένει να χαρακτηρίζει “ελληνοτουρκικό πόλεμο”,την Επανάσταση του 21,μάλλον είναι βαλτός.

Για να ξεχνάνε οι Έλληνες ότι δεν έκαναν μόνο οι τούρκοι γενοκτονίες Ελλήνων,αλλά και οι αλβανοί, οι αιγύπτιοι, αλλά και μουσουλμάνοι διάφοροι που δεν ήταν τούρκοι στην καταγωγή. Να ΜΗΝ το ξεχνάνε οι Έλληνες, επειδή έχουμε γεμίσει από δαύτους…

ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι τον Καπετάν Γρηγόρη Λιακατά, τον σκότωσαν οι τουρκοαιγύπτιοι, του ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ Ιμπραήμ!

Και αυτόν και άλλους 38 Λιακαταίους, ανάμεσα σε συνολικά 300 Σαρακατσαναίους νεκρούς αγωνιστές στο Αιτωλικό.

Συνεχίστε έτσι δυνατά!

Ζήτω το Έθνος!

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ευστάθιο Μπούκουρα, που αν και δέχτηκε πισώπλατη  επίθεση (Όλοι ξέρουμε πόσο γρήγορα θα έτρεχε να φύγει φοβισμένος ο οποιοσδήποτε βΟλευτής, οποιουδήποτε άλλου κόμματος… )

Υ.Γ.2.”Λαός που ξεχνάει το παρελθόν του, δεν έχει μέλλον”…

Γ. Χ. 38 ετών, Κολωνός

Η Χρυσή Αυγή στις παρελάσεις, όσα δεν έδειξαν τα τσοντοκάναλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΒΙΝΤΕΟ

Καλησπέρα. Μου κινεί την περιέργεια που δεν έχει γίνει ακόμα θέμα αυτό που θα σας πω. Στην παρέλαση 25ης Μαρτίου στην Ξάνθη για τον στολισμό του χώρου της παρέλασης δεν χρησιμοποιήθηκαν μικρού μεγέθους ελληνικές σημαίες αλλά μικρού και μεγάλου μεγέθους σημαίες οι οποίες ήταν μισές μπλε και μισές άσπρες. Ούτε σταυρό πάνω όυτε τίποτα. Λες και ήταν σημαίες ποδοσφαιρικής ομάδας. Ακόμα και η εξέδρα των επισήμων ήταν στολισμένη με αυτές. Από ότι έμαθα είναι η πρώτη χρονιά που συμβαίνει αυτό και από ότι έψαξα σε καμμία άλλη πόλη δεν συνέβη κάτι παρόμοιο. Και απορώ ακόμα πως δεν έχει γίνει θέμα στα ΜΜΕ. Σας παραθέτω και σχετική φωτογραφία, για του λόγου το αληθές.

Ρ.Η.

“Ακόμα Τούτη η Άνοιξη” – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επέμβασή σας προκειμένου να απαγορευτεί η μετάδοση τουρκικής σειράς ανήμερα της 25ης Μάρτιου. Θα επιθυμούσα και νομίζω αυτό θα βοηθούσε και στην άνοδο των ποσοστών σας στην διαμεσολάβησης σας, ωστε να καταργηθει η προβολή ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ τουρκικων σειρών από την Ελληνική τηλεόραση. Δεν είναι δυνατόν να συμβαινουν αυτα που συμβαινουν και εμεις να προμοταρουμε τους τουρκους. Δεν είναι δυνατον οι Ελληνες να συνεχίσουν να βλεπουν τετοια λύματα.

Ευχαριστώ

Α.Α

Όλες οι ομιλίες από τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι

Από την Κύπρο, όπου περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές σαν “ελεύθεροι κατακτημένοι”, χαιρετίζω την αντίδραση της “Χρυσής Αυγής” κατά του τουρκοκάναλου για την ντροπιαστική προβολή τούρκικου σήριαλ ανήμερα της επετείου της Επανάστασης του 1821.

Η προχθεσινή διαδήλωσή σας υπέρ της Κύπρου, έξω από την Γερμανική πρεσβεία δεν μας άφησε ασυγκίνητους. Σαν Ελληνοκύπριος θέλω να σας ευχαριστήσω εκ βάθους ψυχής που υπάρχετε και μας θυμίζετε ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ !

Γ. Χ.

Λευκωσία. Κύπρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-27-martiou-2013#.UVI2uxyePRM#ixzz2Oh4hWHBe

Exit mobile version