Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η παρεούλα των ανιστόρητων

design-propaganda-poster__articleΌταν το σημερινό καθεστώς της εθνικής προδοσίας, της κοινωνικής αναλγησίας, της διαφθοράς, της σήψης και της παρακμής νιώθει ότι απειλείται, φροντίζει να προασπίζει τα συμφέροντά του με κάθε τρόπο. Τα ΜΜΕ αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο αυτού του καθεστώτος, καθώς πολλές φορές φροντίζουν να κάνουν την βρώμικη δουλειά, προς χάριν της εξυπηρετήσεως των σκοτεινών συμφερόντων του. Έτσι, δεν παραλείπουν -όταν χρειαστεί- να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, να ’’φουσκώνουν’’ γεγονότα ή να τα υποβαθμίζουν ανάλογα με το τι εξυπηρετεί τα αφεντικά τους, να δίνουν ερμηνείες ’’λάστιχο’’ σε συγκεκριμένες πράξεις. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί μόνιμη περίπτωση στόχευσης από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και το νιώθουμε συχνά-πυκνά στο πετσί μας. Οι εκδηλώσεις μας αποσιωπώνται πλήρως, ενώ αντιθέτως οι παράνομες και ανήθικες ενέργειες εναντίον μας είτε δεν αναφέρονται καθόλου, προκειμένου να μην δημιουργηθεί κύμα συμπάθειας για το Κίνημα, είτε -πολύ χειρότερα- ’’ηρωοποιούνται’’ με σκοπό να δημιουργήσουν μια ψευδαίσθηση λαϊκής αντίδρασης σε  βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πρόσφατα στην Τσαριτσάνη της Ελασσόνας, στον Νομό Λαρίσης, ένα περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα, διαστρεβλώθηκε ασύστολα ως προς το περιεχόμενο όσων πραγματικά συνέβησαν. Τα στημένα, αποπροσανατολισμένα και κατάπτυστα ρεπορτάζ των πορνοκάναλων και των πατσαβουροφυλλάδων δεν είχαν τον παραμικρό ηθικό ενδοιασμό απέναντι στην αλήθεια, με αποτέλεσμα να την κατακρεουργήσουν σαδιστικά. Έτσι, λοιπόν, μια μάζωξη μικρότερη από είκοσι άτομα, βαφτίστηκε από τα ανεκδιήγητα ΜΜΕ ως ’’παλλαϊκή συγκέντρωση’’.

Κάποια αποτυχημένα κομματόσκυλα και εμετικές φιγούρες, που εξέφραζαν μόνο τον αρρωστημένο τους εαυτό, θεωρήθηκε από τα ΜΜΕ, ψευδώς και αναιδώς, ότι εκφράζουν όλον τον Λαό της Τσαριτσάνης. Στην τηλεοπτική εικόνα αυτό που είδαμε ήταν ένας χαρακτηριστικός τύπος φάτσας που θα ταίριαζε στον υπόκοσμο να υβρίζει, καλυπτόμενος πίσω από την προστασία της αστυνομίας και συνοδευόμενος από τον προκλητικό δήμαρχο της Ελασσόνας, καθώς και μερικά περιφερόμενα ’’νούμερα’’ και διακεκριμένα κοπρόσκυλα της ευρύτερης περιοχής. Η θρασυδειλία των συγκεκριμένων φερέφωνων του συστήματος έφτασε σε τέτοιο ελεεινό σημείο, ώστε επικαλούμενα κάποιον υποτιθέμενο ’’Μορφωτικό Σύλλογο Τσαριτσάνης’’ να πουν, ανάμεσα στ’ άλλα ψέμματα και τις αθλιότητες, και τα εξής: «Ο λαός της Τσαριτσάνης έστειλε ένα ηχηρότατο μήνυμα: ο φασισμός δεν θα περάσει. Τα νιάτα του χωριού στην πρώτη γραμμή. Οι γυναίκες επίσης… Η Τσαριτσάνη στάθηκε στο ύψος της, με περηφάνια και με αγωνιστικότητα δίδαξε και έστειλε μια αχτίδα ελπίδας σε όλο τον λαό μας που υποφέρει. Κάτω ο φασισμός, αυτή η βρομερή ιδεολογία που σπέρνει το μίσος, τον ρατσισμό, τη διχόνοια, που χύνει δηλητήριο στα μυαλά και τις ψυχές των ανθρώπων. Θέλησαν να προκαλέσουν με την παρουσία τους και να προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών. Δεν τους πέρασε.»  

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, μπροστά στην απύθμενη αυτή επίδειξη αναληθείας, θράσους και αναίδειας. Η αποθέωση της αλητείας και της ψευδολογίας βρήκε την θέση που της αρμόζει στην γελοία αυτήν ανακοίνωση. Γιατί αλίμονο αν ο Λαός της Τσαριτσάνης εκφραζόταν από μια δράκα ανιστόρητων και θρασύδειλων κομματόσκυλων. Οι συγκεκριμένοι περιφερόμενοι κλακαδόροι του σημερινού πολιτικού συστήματος είναι πασιφανές ότι έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Ναι, ο Λαός υποφέρει αλλά αυτό δεν οφείλεται, φυσικά, στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οφείλεται στους δεξιούς και αριστερούς προστάτες και αφεντικά αυτών των φαιδρών τύπων. Οι αστειότητες περί φασισμού είναι πραγματικά τραγελαφικές και θυμίζουν προκήρυξη κάποιου γραφικού γκρουπούσκουλου της άκρας αριστεράς. Το πρόβλημα της Χώρας δεν είναι, αδιαμφισβήτητα, ούτε ο  ’’φασισμός’’, ούτε ο ’’ρατσισμός’’. Έννοιες πολύ γενικές, των οποίων το περιεχόμενων δαιμονοποιείται πλήρως από τους υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης. Αλήθεια, ποιος καλλιεργεί το μίσος και την διχόνοια, αν όχι οι ψευτοδημοκράτες ’’νταήδες’’, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στους εκπροσώπους του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος (όπως ομολογούν όλοι) να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μνήμης για τους πενήντα δύο εκτελεσθέντες από τα ιταλικά στρατεύματα κατοχής; Αν, λοιπόν, κάποιοι προκαλούν με την παρουσία τους και προσβάλλουν την μνήμη των νεκρών, αυτοί είναι οι ουτιδανοί εκείνοι γυμνοσάλιαγκες, οι οποίοι είτε αφήνουν ανενόχλητους τους εκπροσώπους των μνημονιακών κομμάτων να σουλατσάρουν ανερυθρίαστα, είτε ανήκουν ιδεολογικά και πολιτικά στους φορείς και τις οργανώσεις της εθνικής αποδόμησης.

Ο λαός της Τσαριτσάνης δεν έχει καμιά σχέση με αυτά τα, πολλαπλής φύσεως, απολιθώματα της Ιστορίας, με τους αρνητές της Ελληνικότητας, με τους ντόπιους συνεργάτες των λαθρομεταναστών. Ο θρασύδειλος ’’κοτσιδάτος’’ που παρίστανε τον μάγκα εκ του ασφαλούς, έχοντας την σιγουριά της αστυνομικής προστασίας, ας γνωρίζει (και ας το μεταφέρει και στους πολιτικούς του προϊστάμενους) ότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ο ’’ρατσισμός’’ αλλά η συνεχιζόμενη αποεθνικοποίηση της Χώρας, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η ’’κινεζοποίηση’’ του Ελληνικού Λαού, η παραχάραξη της Ιστορικής Αλήθειας από τα όργανα της παγκοσμιοποίησης. Κανένας (παρα)μορφωτικός σύλλογος δεν μπορεί να καπελώσει και να καπηλευτεί τους κατοίκους της Τσαριτσάνης, να τους χρησιμοποιήσει προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα στενά συντηρητικά συμφέροντα των ’’κόκκινων’’ πατρώνων του. Η απάντηση σε αυτό το θρασύδειλο υποκείμενο και τα ’’συντρόφια’’ του, όπως φυσικά και στον απίστευτα γελοίο δήμαρχο της Ελασσόνας -που ταυτίστηκε εκ των υστέρων με τα κατάλοιπα της άκρας αριστεράς- θα δοθεί τόσο από την καθημερινή μας ζύμωση με τον απλό κόσμο της περιοχής, όσο και από το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών, όποτε κι αν γίνουν. Να είναι σίγουροι ότι θα δουν έναν ζωντανό εφιάλτη… ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!   

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-pareoula-twn-anistorhtwn#.UVSSWhyePRM#ixzz2OrWuEi1Z

Exit mobile version