Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λύσσαξαν τα φερέφωνα των νταβατζήδων για την διαμαρτυρία στο MEGA

communist--press

“Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει” λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτή η ρήση ταιριάζει γάντι στα τσιράκια των μεγαλοκαναλαρχών που καταδίκασαν την διαμαρτυρία χιλιάδων Ελλήνων στο τσοντοκάναλο του MEGA. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το συνδικαλιστικό όργανο των ξεπουλημένων δημοσιογράφων είναι ενδεικτική του πως αντιλαμβάνονται τα αργυρώνητα ΜΜΕ τις έννοιες πολυφωνία και αντικειμενική πληροφόρηση. Οι… έγκριτοι δημοσιογράφοι, πέραν του γεγονότος ότι αποσιώπησαν πλήρως και δεν έδειξαν κανένα πλάνο από την δυναμική συγκέντρωση χιλιάδων Ελλήνων, τηρώντας μια ένοχη ομερτά, δεν είπαν λέξη για τον λόγο της διαμαρτυρίας, παρά με τις ανακοινώσεις του επιχείρησαν για μια ακόμη φορά να παραπληροφορήσουν και να διαστρεβλώσουν την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) ανακοίνωσε: “Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ κατά τη σημερινή συνεδρίασή του καταδίκασε την άθλια επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega στις 25 Μαρτίου με  την αιτιολογία – που αγγίζει τα όρια της  παραφροσύνης-, ότι το συγκεκριμένο κανάλι την ημέρα της εθνικής εορτής μετέδιδε τούρκικα σίριαλ. Η χυδαία συμπεριφορά των ταγμάτων εφόδου των χρυσαυγιτών που με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο ασχημόνησαν στη συγκέντρωση,  έκαψαν μια τουρκική σημαία και πέταξαν κεσεδάκια με ταραμοσαλάτα στην είσοδο των γραφείων του καναλιού, αποδεικνύει το μέγεθος της επικινδυνότητας της Χρυσής Αυγής και την ανάγκη να σημάνει συναγερμός στο  δημοκρατικό κόσμο. Οι νεοναζί της «Χρυσής Αυγής» που ανέξοδα και θεατρικά σηκώνουν τσεκούρια, φραστικά ή πραγματικά, ας κατανοήσουν επιτέλους ότι στη σύγχρονη εποχή δεν καίγονται βιβλία και δεν ασκείται από κανέναν λογοκρισία, όπως στην σκοτεινή γκεμπελική περίοδο, που θέλουν οι νεοφασίστες να μας επιβάλλουν και πάλι. Επιδοκιμασία ή όχι των μεταδιδόμενων προγραμμάτων γίνεται μόνο από την ελεύθερη επιλογή του τηλεθεατή“.

Οι “αντικειμενικοί” δημοσιογράφοι θεώρησαν τρελό που υπάρχουν Έλληνες που προσβάλλονται από την προβολή τουρκοσκουπιδιών ανήμερα της Εθνικής επετείου. Το γεγονός ότι χιλιάδες Έλληνες ήρωες έχυσαν το αίμα τους απέναντι στην οθωμανική αυτοκρατορία, για να είναι αυτοί σήμερα ελεύθεροι δεν φαίνεται να τους συγκινεί καθόλου. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τις “έγκυρες” γραφίδες τα “τάγματα εφόδου” της Χρυσής Αυγής απέδειξαν το μέγεθος της επικινδυνότητας με την συμβολική κίνηση του κάψιμου της τουρκικής σημαίας στην είσοδο του MEGA, γεγονός που πρέπει να σημάνει… συναγερμό στο δημοκρατικό κόσμο. Οι εν λόγω δημοσιογράφοι βέβαια δεν έχουν ψελλίσει ΠΟΤΕ ούτε μια κουβέντα καταδίκης ή αγανάκτησης όταν οι αναρχοαριστεροί μπαχαλάκηδες καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία και καίνε την Ελληνική σημαία. Αυτό όμως για τους μπολσεβίκους των ΜΜΕ είναι μια έκφραση δημοκρατίας. Τέλος, για τα τσεκούρια καλό θα ήταν να απευθυνθούν σε άλλο κόμμα όπως και για κονσερβοκούτια…

Ας συνεχίσουν οι μαρξιστές δημοσιογράφοι να αποσιωπούν, να λασπολογούν και να χύνουν δηλητήριο κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο Ελληνικός Λαός έχει αφυπνιστεί και έχει καταλάβει τον ρόλο τους, που είναι η στήριξη του διεφθαρμένου πολιτικού καθεστώτος. Να ξέρουν όμως πως η κατάρρευση του σάπιου κατεστημένου πολτικάντηδων θα συμπαρασύρει και αυτούς. Με άλλα λόγια όσο κι αν παινέσουν το σπίτι τους, την κατεδάφιση δεν την γλυτώνουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/lussajan-ta-ferefwna-twn-ntabatzhdwn-gia-thn-diamarturia-sto-mega#.UVSVmxyePRM#ixzz2OraJ3aHE

Exit mobile version