Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

xamail__article__article (1)

Μετά την δυναμική εμφάνιση του αρχηγού κ. Νίκου Μιχαλολιάκου σε εκπομπή του extra 3 στις 28/3 ακολούθησε η εκπομπή ¨Στον Ιστό της αράχνης¨ , όπου ακούστηκε σε θέμα της εκπομπής ότι Κούρδος λαθρομετανάστης προσπάθησε να βιάσει Ελληνίδα αθλήτρια εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά, παρέμενε επί 10 χρόνια παράνομα σε αποθήκη εντός του χώρου και είχε στην κατοχή του όλα τα κλειδιά του αθλητικού κέντρου. Επίσης τραγικό το ότι, υποδέχτηκε την διεθνή επιτροπή αντιντόπινγκ κοντρόλ τον Ιανουάριο σαν να ήταν υπεύθυνος !!. Ο πρόεδρος των εγκαταστάσεων παρών στην εκπομπή, ανεπαρκής, ανενημέρωτος εκτός τόπου και χρόνου, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από διορισμένο κομματικό στέλεχος. Το χάος σε όλα τα επίπεδα που έχει επιφέρει η τρικομματική τριανδρία τελικά δεν έχει τέλος. Ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, η υγεία, η εκπαίδευση, η ανάπτυξη δεν έχουν θέση σ αυτή τη χώρα, προηγείται ο αφανισμός του Ελληνικού λαού.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Κ. Γ.

Έρχονται… “Τα παιδιά με τα μαύρα” – Προσφορά στο επόμενο φύλλο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Διάβασα με προσοχή τη νέα “καλοστημένη” προβοκάτσια που πάνε να στήσουν στο Βόλο οι “Δημοκράτες” οι οποίοι μέμφονται για το καλό του τόπου, αλλά όταν βρουν την ευκαιρία ασελγούν με οποιονδήποτε τρόπο στο κορμί της πατρίδας μας. Όσο περνά ο καιρός, βλέποντας τα ποσοστά μας να ξεφεύγουν (κι’ ας μαγειρεύονται) τόσο η λύσσα τους γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Δε πειράζει ο Ελληνικός λαός τους έχει πάρει χαμπάρι και θα δώσει το ποσοστό που θα προκαλέσει τρόμο σ’ όλο το πανελλήνιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσες προβοκάτσιες κι’ αν στήσουν τα ποσοστά θα εκτοξεύονται. Εξ’ άλλου το μήνυμα το είπε ο Αρχηγός μετά τις πρώτες εκλογές : ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

Σχης(ΠΒ) ε.α
Γ.Κ.
Αλεξανδρούπολη

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Με ευρώ ή δραχμή η Ελλάς θα ζήσει!

Λύσσαξαν τα αποκόμματα με την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο τουρκοMega. Άραγε ο “πατριώτης” Καμμένος (όνομα και πράγμα) θα έλεγε τα ίδια εάν απλοί πολίτες διαμαρτύρονταν για τα τουρκοσήριαλ, ή για τα ραπανάκια και τις ντομάτες; Μάλλον θα τους έγλειφε για να εκμαιεύσει καμία ψήφο.

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! ΚΑΤΩ Η ΜΟΔΑ! ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

Λ.Α.

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των ενστόλων: Τροπολογία υπέρ Αποστράτων

Το σκουπιδαριό που αποτελεί το «συνταγματικό» (δηλαδή ανθελληνικό, προδοτικό και συμμοριτικό) τόξο, αγανάκτησε για την προσβολή προς το ΜΕΓΚΑ, και (μέσω της ΠΟΕΣΥ) για το κάψιμο της τουρκικής σημαίας• όταν οι διάφοροι αλητοαναρχοαριστεροί έκαιγαν την ελληνική σημαία δεν υπήρχε λόγος να ενοχληθούν• όταν η «καλλιτεχνική» συμμορία των αντίχριστων ανέβαζε το βλάσφημο CORPUS CHRISTI, οι διαμαρτυρίες των χριστιανών, κατ’ αυτούς, παρέπεμπαν στον Μεσαίωνα. Δηλαδή τα κόμματα της διαφθοράς και της διαπλοκής θεωρούν ότι το ΜΕΓΚΑ (= η ΜΕΚΚΑ της διαπλοκής) είναι ιερότερο πράγμα από το όνομα τού Χριστού. Με αυτές τις υστερικές και (απελπισμένες) κραυγές το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται όλο και περισσότερο ως ανθέλληνες και να δείχνουν τον πανικό τους που προκαλείται από την αφύπνιση του ελληνικού λαού.

M.M.

Το κομπόδεμα του Βενιζέλου (και) στην Κύπρο

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ.ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. Χωρίς να θέλω να μειώσω ούτε κατ’ ελάχιστον την αξία, το ήθος, και την λεβεντιά κανενός βουλευτή του κόμματός μας δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ στις σημερινές ομιλίες εντός του Κοινοβουλίου δύο βουλευτών μας. Ό,τι ακριβώς θα ήθελε να ακούσει η συντριπτική πλειοψηφία του περήφανου Ελληνικού λαού μας (και ακόμη περισσότερα), ό,τι θα ήθελε ο ίδιος (ο λαός) να πει και δεν μπορεί, το είπαν με σταράτες και αληθινές κουβέντες χωρίς περιστροφές οι δύο βουλευτές μας. Για να μην μακρηγορώ λοιπόν και για να το πω και λίγο λαικά: ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ. Σας ευχαριστούμε με όλη τη δύναμη της ψυχής
μας.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Χρ.-ΝΙΚ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-30-martiou-2013#.UVYmZhyePRM#ixzz2OyXPXhAo

Exit mobile version