Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νίκαιας, Δράμας, Κατερίνης, Κιλκίς

ΔΡΑΣΕΙΣ

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε ακόμη μια εκδήλωση της Τ.Ο Νίκαιας. Η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Αντώνιου Γρέγου είχε την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου αφού τα γραφεία της τοπικής γέμισαν από νωρίς το απόγευμα.

Ο υπεύθυνος της τοπικής, Γεώργιος Πατέλης, αφού καλωσόρισε το κοινό, έκανε ένα μικρό πρόλογο για τον κεντρικό ομιλητή. Στην συνέχεια, ανέβηκε στο βήμα ο συναγωνιστής Αντώνιος Γρέγος και ξεκίνησε μια πολύ ενδιαφέρουσα και καθηλωτική ομιλία με θέμα «Μακεδονία Γη Ελληνική». Αρχικά, επαίνεσε τις δραστηριότητες και τους αγώνες που έχουν πραγματοποιήσει όλο αυτό το διάστημα τα γραφεία της Νίκαιας. Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο πόλεμο που έχουν εξαπολύσει οι Σκοπιανοί για την Μακεδονία, στον ανίκανο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, καθώς και σε όλο το παρασκήνιο των πρόσφατων παρελάσεων σε όλη την Βόρεια Ελλάδα που δεν μεταδόθηκε από κανένα Μέσο Μαζικής Εξαπάτησης. Η εκδήλωση έληξε με  τον Εθνικό Ύμνο και  το «Μακεδονία ξακουστή».

Τ.Ο. Νίκαιας: Κατάθεση στεφάνου στο κενοτάφιο του Κολοκοτρώνη

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης που έλαβαν χώρα σε όλη την Ελλάδα την 25η Μαρτίου, κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Νίκαιας βρέθηκε στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών, όπου ετελέσθη τρισάγιο και κατατέθηκε στεφάνι στο κενοτάφιο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη από τον συναγωνιστή Γεώργιο Πατέλη.

Έπειτα πραγματοποιήθηκε σύντομη ομιλία για την ζωή και την δράση του Γέρου του Μωριά, και τονίσθηκε η ανιδιοτελής στάση του χάριν του ανώτερου Εθνικού σκοπού. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που τίμησε την Ηρωική αυτή μορφή, καταθέτοντας στεφάνι στον τάφο του. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι ένας απ’ τους πατέρες του Έθνους μας, στις αντεθνικές στιγμές που βιώνουμε, όπου το σύστημα προσπαθεί ύπουλα να μειώσει την αξία της συμβολής του στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Αποτελεί έναν από τους πνευματικούς μας οδηγούς στον δύσκολο, ακανθώδη αλλά ένδοξο δρόμο που έχουμε επιλέξει για την Εθνική μας επιβίωση. Όσο υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης, η μνήμη του δεν θα σβήσει ποτέ. Υποσχόμαστε στον γέρο του Μωριά ότι γρήγορα η Πατρίδα θα ελευθερωθεί ξανά από τους δυνάστες της και Εμείς θα είμαστε Νικητές.

 

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

 

ΝΙΚΑΙΑ:
Καισαρείας 30, Νίκαια (Δίπλα στην εφορία Νικαίας)
Τρίτη – Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:00
Τηλ. 6976 740401, 6992 332017, 210 4909389

 

Τ. Ο. Δράμας: Κλιμάκιο συναγωνιστών στην παρέλαση της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου


Την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013, δεκάδες συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν από νωρίς στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας για να παρακολουθήσουν την παρέλαση προς Τιμήν των Αγωνιστών του ’21. Με τις σημαίες ψηλά και με βροντερά συνθήματα, οι συναγωνιστές και οι υποστηρικτές  του Κινήματος ξεσήκωσαν τον Δραμινό λαό, ο οποίος με την σειρά του εμψύχωνε τους συναγωνιστές και συμμετείχε στα συνθήματα, ενισχύοντας τον παλμό της εκδήλωσης.

Ο λαός της Δράμας αποδοκίμασε τους «επισήμους» πολιτικάντηδες και παρόλο που η Τ.Ο. Δράμας δεν έλαβε πρόσκληση για κατάθεση στεφάνου από τους καθεστωτικούς και φιλομνημονιακούς τοπικούς άρχοντες, η Τοπική μας, δια του Γραμματέως της, συναγωνιστή Δημητρίου Παπαδόπουλου, απέτισε φόρο Τιμής καταθέτοντας στεφάνι μετά το πέρας της παρέλασης, καταχειροκροτούμενος από τους συμπατριώτες μας. Η κατάθεση στεφάνου μεταδόθηκε από όλα τα τοπικά ΜΜΕ και επακολούθησαν συνεντεύξεις εν μέσω θερμών εκδηλώσεων στήριξης του Αγώνος μας. Ως είθισται, με το πέρας της εκδήλωσης οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Δράμας έψαλλαν με υπερηφάνεια τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Τετάρτη και Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Πιερία: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τίμησε τους πεσόντες Χωροφύλακες και Στρατιώτες του Λιτοχώρου

Η Τ.Ο. Πιερίας τίμησε την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στο ηρώο της κωμόπολης, τους ηρωικώς πεσόντες Χωροφύλακες και Στρατιώτες στην Μάχη του Λιτοχώρου κατά την ημέρα των εκλογών της 31ης Μαρτίου του 1946, μετά από την σφοδρή επίθεση που δέχτηκαν από βαριά οπλισμένες ομάδες κομμουνιστοσυμμοριτών στασιαστών.

Στεφάνι κατέθεσε ο γραμματέας της Ν.Ε. Πιερίας, Συναγωνιστής Γιώργος Παπαδημητρίου παρουσία πλήθους Εθνικιστών Συναγωνιστών της Πιερίας, ρίχνοντας στο κενό την “απαγόρευση” της παρουσίας μας από τον φερόμενο ως πρόεδρο των αποστράτων αστυνομικών. Εμείς ένα έχουμε να πούμε: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

Κιλκίς – 25η Μαρτίου 2013

Κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Κιλκίς έδωσε δυναμικό «παρών» στην Μαθητική και Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2013.

 

Σταθήκαμε στον χώρο σύνταξης και προετοιμασίας των τμημάτων, εκεί όπου οι γονείς των παιδιών και οι στρατιώτες μας έλαβαν θέση για την παρέλαση. Η παρουσία μας έγινε -για ακόμη μια φορά- αισθητή τόσο με το χειροκρότημά μας προς τους παρελαύνοντες Έλληνες και Ελληνίδες, όσο και με τα βροντερά μας συνθήματα. Και η θερμή υποδοχή μας από τον κόσμο ήταν η καλύτερη απάντηση στους καρεκλοκένταυρους πολιτικάντηδες της σαπισμένης μεταπολίτευσης.

 

Με το πέρας της στρατιωτικής και μαθητικής παρέλασης, ακολούθησαν ομιλίες, στα γραφεία της Ν.Ε. Κιλκίς, από μέλος του Μετώπου Νεολαίας με θέμα την Επανάσταση του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, καθώς και από τον Γραμματέα της Ν.Ε. Κιλκίς σχετικά με τους συμβολισμούς της Επανάστασης και την συνάφεια με την επαναστατική και υπερήφανη αντίσταση του Κινήματός μας στην πλήρη υποδούλωση. Αναφορά έγινε επίσης και στην διάλυση της Κύπρου μας, δια της μεθόδου με την οποία διαλύεται και η Ελλάδα.

 

ΚΙΛΚΙΣ:
21ης Ιουνίου 63
Τετάρτη 19:00-22:00 & Σάββατο 10:00-14:00
Τηλ: 23415-00272, 6970-505407

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nikaias-dramas-katerinhs-kilkis#.UVir1xyePRM#ixzz2P9iPt0jb

Exit mobile version