Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Έλληνες Γιατροί”: Νέο τμήμα ιατρικών εξετάσεων μόνο για Έλληνες στην Θεσσαλονίκη!

1_(1)

 

Σε συνέχεια της καλύτερης οργάνωσης του κοινωνικού έργου της Χρυσής Αυγής, οι «Έλληνες Γιατροί» έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν ότι η Ν.Ο. Θεσσαλονίκης θέτει στη διάθεσή των Ελληνίδων το πιο αξιόπιστο διεθνώς έλεγχο οστεοπόρωσης «ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ».

Με τον τρόπο αυτό είτε προληπτικώς, είτε θεραπευτικώς επιτυγχάνεται έγκαιρα η γνώση της οστικής δομής, η θωράκιση της υγείας των οστών και η ομαλή πορεία αυτών προς τις μεγαλύτερες ηλικίες. Έτσι αποφεύγονται δυσάρεστες καταστάσεις όπως καταγμάτων, κυφώσεων, μείωση ύψους και πιθανώς καθήλωση σε αναπηρικά αμαξίδια. Η εξέταση γίνεται από εθελοντές ιατρούς στα νόμιμα ιδιωτικά τους ιατρεία χωρίς ουδεμία επιβάρυνση, χωρίς περιορισμούς, χωρίς λίστες αναμονής, αυθημερόν για όλες τις Ελληνίδες που θα το ζητήσουν, ασφαλισμένες ή μη και για όλο τον Απρίλιο. Η ακολουθούμενη μέθοδος είναι η ψηφιακή DEXA O.M.Σ.Σ. ή με τα υπερσύγχρονα HOLOGIC που στο τελευταίο συνέδριο ισχίων ορθοπεδικής στο Σικάγο ανακηρύχθηκε ως η πιο αξιόπιστη μέθοδος. Πληροφορίες στα γραφεία της Τ.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Για να ενημερωθείτε συνολικά για το κοινωνικό έργο της Ν.Ο. Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-Η ΧΡΥΣΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ellhnes-giatroi-neo-tmhma-iatrikwn-ejetasewn-mono-gia-ellhnes-sthn-thessalo#.UVnv6xyePRM#ixzz2PFKc0UHa

Exit mobile version