Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητα Τοπικών: Κορίνθου, Εύβοιας – Βοιωτίας, Λαρίσης

ΔΡΑΣΤΧΑ

Ομιλία με θέμα την Επανάσταση του 1821 και τον ξεσηκωμό του Γένους πραγματοποίησε, το Σάββατο 23 Μαρτίου, ο Συναγωνιστής και βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Η παρουσία του κόσμου που προσήλθε να παρακολουθήσει την ομιλία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καταδεικνύοντας -για ακόμα μια φορά- την επιρροή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελληνική κοινωνία. Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ανέλυσε την πορεία της Επαναστάσεως και συνέκρινε τις τότε καταστάσεις με τις σημερινές, δίνοντας το μήνυμα πως οι Χρυσαυγίτες θα αποτελέσουν τους άξιους συνεχιστές των Ηρώων της Φυλής μας.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Κορίνθου πραγματοποίησαν μαζική διανομή ενημερωτικού υλικού στην πόλη του Κιάτου. Διασχίζοντας όλη την πόλη και φτάνοντας στο πιο κομβικό σημείο όπου διασταυρώνεται η παλαιά με την νέα Εθνική Οδό, ήταν φανερή η δυναμική του Κινήματός μας στην Ελληνική κοινωνία καθώς οι ίδιοι οι οδηγοί σταματούσαν για να λάβουν υλικό.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 

Τ.Ο. Κορίνθου
Όδος Κύπρου 64
Τηλ. 6986 256231

 

Η Ιστορία που θέλουν να ξεχάσουμε

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στην Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε ομιλία από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη, με θέμα «1821 – Η Ιστορία που θέλουν να ξεχάσουμε».

 

Ο συναγωνιστής ανέπτυξε τις ομοιότητες των δύο περιόδων και τους λόγους της διαστρέβλωσης της Ιστορίας και της εντατικής προσπάθειας λήθης των Ελλήνων. Σκλαβιά τότε, σκλαβιά και σήμερα. Ειπώθηκαν αλήθειες, που το κράτος της νεοτέρας Ελλάδος θα ήθελε -και προσπαθεί παντοιοτρόπως- να εξαφανισθούν. Η λεγομένη «φιλική» και «ειρηνική» συμβίωση με τους τούρκους σφαγείς, που θέλουν να μας επιβάλλουν, κατέρρευσε από όσα αναφέρθησαν. Αναφορά έγινε στους Ήρωες της Επαναστάσεως. Ήρωες, που στο άκουσμα και μόνο της λέξεως αυτής, οι ψευτοπροοδευτικοί «διδάσκαλοι», σήμερα, παθαίνουν αλλεργία.

 

Δίωξη του Ελληνισμού τότε, δίωξη και σήμερα. Προδότες προσκυνημένοι τότε, προδότες και σήμερα. Τότε υπήρξαν κάποιοι, λίγοι, που κράτησαν καλά μέσα τους τον Πολιτισμό των Προγόνων μας και τον μετέδωσαν στους νέους. Και αποτίναξαν τον κατακτητή. Έτσι και σήμερα, λίγοι είναι εκείνοι που «κρατάνε» ακόμα. Που μιλούν για Έθνος, για Φυλή. Με ατσάλινη θέληση και θάρρος προχωρούν στον Αγώνα για την απελευθέρωση των Ελλήνων.

 

Οι λίγοι αυτοί του σήμερα είναι οι Χρυσαυγίτες! Και καλούν όσους «ζωντανούς»’ να συνδράμουν στον όμορφο αυτόν Αγώνα. Γιατί ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!

 

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00

 

Ομιλία του Συναγωνιστή Μισιάκα Γεώργιου στην Τ.Ο. Λαρίσης

Το Σάββατο 30 Μαρτίου διοργανώθηκε, στον χώρο των γραφείων της Τ.Ο. Λαρίσης,  εκδήλωση-ομιλία με κεντρικό ομιλητή τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  -και έναν εκ των παλαιοτέρων στελεχών του Κινήματος- Συναγωνιστή Γιώργο Μισιάκα.

 

Ο Συναγωνιστής Μισιάκας, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία ιστορικού περιεχομένου, αναφέρθηκε στο χρονικό του κυπριακού θέματος, από την Ε.Ο.Κ.Α. έως και την τουρκική εισβολή του 1974. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους συναγωνιστών και υποστηριχτών του Κινήματος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν άγνωστες πτυχές των όσων συνέβησαν τον «Μαύρο Ιούλιο» του 1974 καθώς και την μειοδοτική στάση που τήρησε το καραμανλικό καθεστώς.

 

Τ.Ο. Λαρίσης
23ης Οκτωβριου 9 και Ζαλοκώστα 1, 2ος όροφος
Δευτέρα – Παρασκευή 9:30-14:30, Παρασκευή και Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ: 2410 554606, 2410 556249, 2410 556248

 


Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothta-topikwn-korinthou-euboias-boiwtias-larishs#.UVnyvhyePRM#ixzz2PFNpp2Co

 

Exit mobile version