Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Αρχή σοφίας, η των ονομάτων επίσκεψις”

-apoelefterotypia

Το απόφθεγμα του αρχαίου φιλοσόφου Αντισθένη ταιριάζει απόλυτα ως απάντηση στους ανόητους και αστοιχείωτους συκοφάντες της Χρυσής Αυγής. Ως γνωστόν οι λασπολόγοι παπαγαλίζουν συνεχώς τα ίδια αποτυχημένα ψέμματα και την ξεπερασμένη μαρξιστική προπαγάνδα που έχει ήδη πέσει στο κενό. Το πιο απτό αποτέλεσμα της παταγώδους αποτυχίας τους είναι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και όλα τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν σταθερά την Χρυσή Αυγή τρίτη δύναμη στην ελληνική κοινωνία.

Στην χθεσινή “Ελευθεροτυπία”, η οποία έχει πάρει εργολαβία την λάσπη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών (ακολουθώντας την τακτική του συνόλου των αργυρώνητων ΜΜΕ) δημοσιεύτηκε ακόμα ένα άρθρο – οχετός. Με το τι γράφει η “Παρέμβαση” της Άννας Στεργίου, είναι περιττό να ασχοληθούμε, καθώς αποτελεί ένα αναμάσημα, μια στείρα παπαγαλίστικη αναπαραγωγή των τετριμμένων συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής. Το θέμα στο συγκεκριμένο άρθρο όπως και σε πολλά άλλα, τα οποία ασχολούνται με την Χρυσή Αυγή, είναι η αναφορά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κινήματος, τον Συναγωνιστή Χρήστο Παππά.

Ενημερώνουμε, λοιπόν τους άσχετους, αστοιχείωτους και ανίκανους δημοσιογράφους πως ο βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ονομάζεται ΧΡΗΣΤΟΣ Παππάς και όχι Νίκος. Θέλουν δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι να μας πείσουν πως κάνουν εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή με… έρευνες και αποκαλύψεις και δεν ξέρουν καν πως λέγεται ο Συναγωνιστής Παππάς.

Κλείνοντας, επαναλαμβάνουμε το ρητό του Αντισθένη: “Αρχή σοφίας, η των ονομάτων επίσκεψις”. Αφού λοιπόν οι συγκεκριμένες πληρωμένες γραφίδες δεν ξέρουν ούτε το μικρό όνομα του Χρήστου Παππά, αναλογιστείτε πόσο… σοφοί και έγκυροι είναι σε όσα γράφουν για την Χρυσή Αυγή. Οι λασπολόγοι μας είναι για τα πανηγύρια και η λάσπη τους επιστρέφεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/archh-sofias-h-twn-onomatwn-episkepsis#.UVraX5OePRM#ixzz2PJO7A91c

Exit mobile version