Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ομιλία με θέμα «Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821»

2 (1)

Γέμισαν και πάλι τα γραφεία μας, από φίλους και συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, που ήρθαν για να παρακολουθήσουν την ομιλία με θέμα «Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821».

Κεντρικός ομιλητής, ο συναγωνιστής Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην επέτειο της 23ης Μαρτίου, επέτειος απελευθέρωσης της Καλαμάτας από τον τουρκικό ζυγό, τονίζοντας ότι εκείνη την ημέρα οι οπλαρχηγοί έπαιρναν ιερό όρκο να απελευθερώσουν το Ελληνικό Έθνος. Ο συναγωνιστής επισήμανε ότι αυτό ακριβώς επιτάσσει να κάνουμε η Πίστη στο Έθνος και την Φυλή. Να μαχόμαστε, ακόμη και αν χρειαστεί να πεθάνουμε, για την Ελευθερία της Πατρίδος μας. Όπως ακριβώς και οι Έλληνες στην Επανάσταση του 1821 που με σύνθημα τους το «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ» έδιωξαν τον τουρκικό ζυγό. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Κωνσταντακόπουλος, αναφέρθηκε στην προπαγάνδα των εθνομηδενιστών της αριστεράς και της «προόδου», που ισχυρίζονται ότι η Επανάσταση του ’21 έγινε για λόγους «ταξικούς». Οι «ταξικές συνθήκες» βρίσκονται μόνο στις αρρωστημένες μπολσεβικικές φαντασίες των αξιολύπητων ορφανών του Μάρξ. Η Επανάσταση του 1821 ήταν εθνική και αυτό το αποδεικνύουν τα ίδια τα λόγια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: «Η Επανάστασις η δική μας δεν ομοιάζει με καμμίαν, από όσας γίνονται σήμερον εις την Ευρώπην. Της Ευρώπης οι επαναστάσεις εναντίον των διοικήσεων των είναι εμφύλιοι πόλεμοι. Ο δικός μας πόλεμος ήταν ο πλέον δίκαιος, ήταν Έθνος με άλλο Έθνος, ήταν με ένα  λαό.».  Κλείνοντας ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στα λόγια του Γέρου του Μωριά «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ» και η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό μας Ύμνο σε στάση προσοχής.

 

Τ.Ο. Καλαμάτας
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-dutikhs-attikhs-kalamatas-argolidas#.UVrb-ZOePRM#ixzz2PJRNApcC

Exit mobile version