Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – Παραδοσιακό γλέντι της Τ.Ο. Αργολίδας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 24 Μαρτίου, έξω από τα γραφεία της Τ.Ο Αργολίδας στο Ναύπλιο, το παραδοσιακό γλέντι για Έλληνες, με αφορμή την επέτειο για την Εθνική Παλιγγενεσία. Από νωρίς το απόγευμα η πλατεία στην Πρόνοια γέμισε με συμπατριώτες μας, ενώ πραγματοποιήθηκε και ομιλία από τον γραμματέα της Τ.Ο. Αργολίδας, Δημήτρη Δημούλη, με θέμα την «Έναρξη του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα».

Στην συνέχεια προσφέρθηκε μεγάλη ποσότητα από σουβλάκια, κοκορέτσι, κρασί και εκλεκτούς μεζέδες, συνοδεία παραδοσιακής δημοτικής μουσικής. Φέτος και για πρώτη φορά στο μεγάλο πανηγύρι που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ναύπλιο, για τον εορτασμό του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας, και μετά από απαίτηση της Χρυσής Αυγής δεν έστησαν πάγκους οι δεκάδες λαθρομετανάστες παράνομοι πραγματευτές, γεγονός που σχολιάστηκε θετικότατα από τους κατοίκους της περιοχής και τους νόμιμους μικροπωλητές.

Τ.Ο. Αργολίδας
Παράσχου 9, Ναύπλιο
Κυριακή 17:00 – 22:00
Τηλ. 6980 507785

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-dutikhs-attikhs-kalamatas-argolidas#.UVrb-ZOePRM#ixzz2PJS9F3c9

Exit mobile version