Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ταξιδάκι του Σαμαρά στις ΗΠΑ για να προσκυνήσει τους Εβραίους

samaras_evraioi__article

Όλο και περισσότερο ο πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύει ότι αποτελεί τον εντολοδόχο και το φερέφωνο ξένων δυνάμεων. Επιτρέποντας σε αλλοεθνείς φορείς και αντίστοιχα πρόσωπα να ανακατεύονται στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μας, ο Σαμαράς το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται όλο και πιο πολύ. Μετά το προσκύνημα στους εβραίους στην Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες, μετά την διαταγή (!) του παγκοσμίου εβραϊκού κογκρέσου να τεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου, τώρα όπως πληροφορούμαστε ο Σαμαράς θα δείξει την δουλοπρέπειά του, για μια ακόμη φορά, προς τον διεθνή σιωνισμό, με το να μεταβεί τον Ιούνιο στις ΗΠΑ, προσκεκλημένος του εκεί ευρισκόμενου εβραϊκού λόμπι, προκειμένου να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο. Αυτά γράφει το ‘‘Θέμα’’ της περασμένης Κυριακής και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι εκεί θα εξευτελιστεί κάθε έννοια σοβαρότητας, όπως και κάθε τυχόν ψευδαίσθηση εθνικής ανεξαρτησίας.

Δεν είναι δυνατόν οι εκπρόσωποι μιας εθνοτικής ομάδας να απαιτούν από τον πρωθυπουργό μιας ανεξάρτητης, υποτίθεται, χώρας να λάβει μέτρα νομικής απαγόρευσης για ένα πολιτικό κόμμα, το οποίο απλώς δεν είναι αρεστό στην εθνοτική αυτή ομάδα. Με την λυσσασμένη αντίδρασή τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποδεικνύουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί το μόνο Ελεύθερο και Ανεξάρτητο Πολιτικό Κίνημα στην Ελλάδα, το οποίο δεν τους προσκυνά. Επίσης, αποδεικνύεται ότι θέλουν να έχουν και τον πιο παραμικρό έλεγχο σε οποιοδήποτε τομέα (πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό) οποιασδήποτε χώρας της Υφηλίου. Ας γνωρίζουν τα αφεντικά του Σαμαρά, και κατ’ επέκταση της προσκυνημένης συγκυβέρνησης, ότι οι εποχές κατά τις οποίες δεν είχαν την παραμικρή αντίδραση, σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πιστή στους όρκους της για την προστασία της Ελληνικότητας σε όλους τους τομείς, θα συνεχίσει τον αγώνα της για Εθνική Ανεξαρτησία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Λαϊκή Ευημερία, ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. Απτόητοι, από την βρώμικη και ύπουλη μεθοδολογία των διαφόρων υποτακτικών του διεθνούς σιωνισμού, γνωρίζουμε ότι αυτή ακριβώς η ανέντιμη πολεμική εναντίον μας αποτελεί τη καλύτερη απόδειξη του σωστού δρόμου που πορευόμαστε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tajidaki-tou-samara-stis-hpa-gia-na-proskunhsei-tous-ebraious#.UVsrLpOePRM#ixzz2PKnZ6xkm

Exit mobile version