Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

xamail__article__article

Δεν είναι εξοργιστικό μόνο το ότι οι ξένοι κακοποιοί αλωνίζουν την χώρα και έχουν επιβάλει μία νέα κατοχή εις βάρος των Ελλήνων• εκτός από την εγκληματική δράση αυτών των καθαρμάτων, διαβάζομε ότι ο ευρισκόμενος στην επικαιρότητα αλβανός εγκληματίας είχε συλληφθεί στο παρελθόν, είχε αποδράσει, είχε συλληφθεί ξανά και παρ’ όλα αυτά του χορηγήθηκε και εξαήμερη άδεια με αποτέλεσμα να «απόδραση». Καιρός είναι να  σταματήσουν αυτές οι αριστεράς εμπνεύσεως «ανθρωπιστικές» πρακτικές, που  αποσκοπούν, καθώς φαίνεται, στην διάλυση της κοινωνίας. Οι αλλοδαποί εγκληματίες προσβάλλουν την εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια και χρειάζεται να αντιμετωπίζονται αποφασιστικά, ως μισθοφορικός εχθρικός στρατός. Τα σύνορα είναι αφύλακτα και όσα είχε εξαγγείλει ο υπουργός αμύνης για αύξηση της στρατιωτικής θητείας ήσαν λόγια του αέρος. Προφανώς κάποιοι μεθοδεύουν την πλήρη καταστροφή της χώρας: Τοκογλύφοι, διεθνής αριστερά, τούρκοι, αλβανοί, σκοπιανοί έχουν εφορμήσει όλοι κατά της πατρίδος μας, επωφελούμενοι από μία ανίκανη κυβέρνηση που πάσχει από την γάγγραινα τού αριστερισμού. Μόνο η Χ.Α. δίνει πλέον κάποια ελπίδα στον Έλληνα.
Προχωρήστε.

Μ.Μ.

ΧΑΝΙΑ-ΤΩΡΑ: Επίθεση κκεδων και αριστεριστών σε Συναγωνιστές – Η αστυνομία συνέλαβε τους Χρυσαυγίτες!

Η παρακάτω είδηση, όπως την βρήκα στο διαδίκτυο, δείχνει γιατί ακριβώς εχθρεύονται όλοι οι συκοφάντες την Χρυσή Αυγή. Διαβάζουμε, λοιπόν, στο διαδίκτυο ότι κρίθηκε νόμιμο το κόμμα των παιδεραστών στην Ολλανδία. Καμία ανακοίνωση καταδίκης από τα κόμματα της μεταπολίτευσης ή της πολιτισμένης Ευρώπης… Αυτό μας δείχνει ένα και μόνο πράγμα. Ότι έχουμε δίκιο όταν λέμε ότι συκοφαντούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επειδή απειλεί την μάσα τους. «Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη», που έλεγε και η γνωστή ελληνική ταινία. Σκεφτείτε μόνο το εξής: Επί σαράντα συναπτά χρόνια οι πολιτικάντηδες νομοθετούσαν και οι εργολάβοι παίρναν δημόσια έργα και υπερασπιζόντουσαν το καθεστώς μέσα από τα κανάλια τους. Μιλάμε για «μπίζνες» εκατομμυρίων. «Μπίζνες» που με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία θα λήξουν άπαξ και δια παντώς. Γι’ αυτό καίγονται και λυσσομανούν εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Κ.Α.

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών και των Ποντίων

Τι πλάκα που έχουν οι δημοσκόποι να εμφανίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει. Ίσως αυτό να συμβαίνει στα ψυχιατρεία και μόνο εκεί. Δεν υπάρχουν άνθρωποι έξω στην κοινωνία που να πιστεύουν πλέον το ΠΑΣΟΚ. Μόνο λαμόγια, αλλά και αυτά πλέον μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ για να έχουν ελπίδα για την εξουσία. Έρχεται συντόμως η ώρα μας, συναγωνιστές. Μόνο και μόνο ο πανικός που έχει καταβάλει τα παπαγαλάκια τους, αρκεί για να μας το δείξει. Όσο μας πολεμούν μας αποδεικνύουν ότι πάμε καλά!

Ε.Ρ.

Τεράστια κοιτάσματα σε Ιόνιο και νότια Κρήτη – Γι’ αυτό έφεραν την Τρόικα και το ΔΝΤ!

Για να καταλάβω καλά, γιατί έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο από το συγκεκριμένο. Όλα τα μέσα διαδίδουν τις «φήμες» που «άκουσε» ένας πισωγλέντης δημοσιογραφίσκος της Guardian; Και εγώ άκουσα μια φήμη ότι ο μεγαλοστελέχη της ΝΔ αναμιγνύονται σε ακόλαστες και ανώμαλες πράξεις σε σκοτεινά στέκια του υποκόσμου. Θα το δημοσιεύσουν άραγε όλες οι εφημερίδες; Καλά… Τους έχει απομείνει ίχνος σοβαρότητας; Τους έχει απομείνει ίχνος τσίπας; Είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα αίσχη; Αυτό, βέβαια, δείχνει το πόσο τους πονάει η Χρυσή Αυγή! Συνεχίστε δυνατά συναγωνιστές. Το κλάμα του καθεστώτος είναι η δική μας χαρά, όπως έλεγε και ένα άρθρο της ιστοσελίδας σας.

Τ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-3-apriliou-2013#.UVxQb5OePRM#ixzz2PPrsh92W

Exit mobile version