Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοινός εγκέφαλος σε υποκλοπές και σχέδιο κατά Καραμανλή: Τολμούν να αγγίξουν CIA και MOSSAD;

mossad-cia

“Δημοκρατία ξένων μυστικών υπηρεσιών”: η Ελλάς έρμαιο εβραίων και αμερικανών πρακτόρων

Η Ελληνική Δικαιοσύνη φέρεται να έχει σαφείς ενδείξεις πως το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών υψηλόβαθμων υπουργών της κυβέρνησης Καραμανλή και το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού συνδέονται άμεσα. Δικαστικές πηγές αφήνουν να εννοηθεί πως ο εγκέφαλος των δύο ανωτέρω ενεργειών είναι κοινός. Ως εκ τούτου, αναμένεται η συνένωση των δύο ξεχωριστών δικογραφιών, οι οποίες έχουν σχηματιστεί κατά αγνώστων δραστών, κατόπιν αιτήματος των ανακριτών οι οποίοι χειρίζονται τις δύο υποθέσεις.

 

Υπενθυμίζεται ότι το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών είχε δημοσιοποιηθεί το 2006, σε κοινή συνέντευξη Τύπου των υπουργών Επικρατείας, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, οι οποίοι είχαν τότε ισχυριστεί πως καταγράφονταν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες 100 περίπου προσώπων, μέσω ειδικού λογισμικού το οποίο είχε εγκατασταθεί στην εταιρεία Vodafone και δεκαέξι καρτοκινητών «σκιών». Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ μέχρι σήμερα υπήρχε η πεποίθηση ότι οι υποκλοπές αφορούσαν το χρονικό διάστημα 2004-2005, αυτές συνεχίστηκαν μέχρι το 2007. Πρόκειται δηλαδή για την περίοδο κατά την οποία η τότε ελληνική κυβέρνηση έθετε το βέτο για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, χωρίς προηγουμένως να έχει επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας και προχωρούσε η ελληνορωσική συμφωνία για την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση οι έρευνες των αρχών σταμάτησαν, ενώ υπήρξαν σαφή στοιχεία για την εμπλοκή υπαλλήλων της αμερικανικής πρεσβείας.

 

Στο έτερο ζήτημα, της ύπαρξης σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, υπάρχουν έγγραφα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών προς την ΕΥΠ, σύμφωνα με τα οποία κατόπιν δικών τους ερευνών το 2008, εντοπίστηκε ομάδα είκοσι περίπου ατόμων, μελών ξένων μυστικών υπηρεσιώνΟι Ρώσοι υπέδειξαν τότε στα στελέχη της ΕΥΠ, ως εγκέφαλους του σχεδίου κατά του Καραμανλή πράκτορες δυτικών υπηρεσιών και αντίστοιχων κράτους της Μέσης Ανατολής, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για σύμπραξη αμερικανών και ισραηλινών. Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες θεώρησαν πως στόχος των ενεργειών αυτών ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός εξαιτίας της προσέγγισης της Ρωσίας σε θέματα τα οποία αφορούσαν την ελληνική ενεργειακή πολιτική. Η αξιοπιστία μάλιστα των πληροφοριών, οι οποίες έφτασαν στις ελληνικές αρχές, επιβεβαιώνεται από σοβαρούς και ουσιώδεις μάρτυρες της υποθέσεως του σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού.

 

Η συσχέτιση των δύο υποθέσεων, κάτι το οποίο αποτελούσε κοινό μυστικό για την ελληνική κοινή γνώμη, έρχεται να ρίξει φως στο παρασκήνιο των εκλογών του 2009 και στη μετέπειτα βίαιη είσοδο της Ελλάδος στο μηχανισμό στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Καθίσταται εκ των ανωτέρω σαφές, ότι το Ελληνικό Κράτος είναι έρμαιο των διαθέσεων των «συμμάχων» του, οι οποίοι ελέγχοντας τους κατάλληλους μηχανισμούς, επιτυγχάνουν να ανεβοκατεβάζουν -κατά το δοκούν- κυβερνήσεις. Εν τέλει δε, αποδεικνύεται με τον πλέον δραματικό τρόπο, πως το μεταπολιτευτικό Καθεστώς της προδοσίας άγεται και φέρεται κατά τις προσταγές των αμερικανοσιωνιστών αφεντικών του, αδιαφορώντας για τη θέληση του Ελληνικού Λαού. Εκείνοι οι οποίοι έκαναν το παν για να μην προχωρήσει το έργο Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και η ελληνορωσική προσέγγιση, είναι οι ίδιοι με αυτούς οι οποίοι σήμερα λυσσομανούν κατά της Χρυσής Αυγής, ζητώντας επιτακτικά μεν, παράνομα δε, να τεθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκτός νόμου. Αντιλαμβάνεται λοιπόν ο καθένας, τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετούν τα στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά αλλά και το σύνολο του πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου, οι οποίοι βάλλουν καθημερινά με τόνους λασπολογίας εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

 

Ο εγκέφαλος των υποκλοπών και του σχεδίου κατά Καραμανλή είναι κοινός. Οι Έλληνες Δικαστές έχουν ένα ύψιστο καθήκον να επιτελέσουν: να ξεριζώσουν το καρκίνωμα των ξένων μυστικών υπηρεσιών, που έχει μετατρέψει τη χώρα σε προτεκτοράτο. Η Χρυσή Αυγή θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης τους σε αυτό το τιτάνιο εθνικό έργο. Ήρθε η ώρα να χτυπηθούν τα ανθελληνικά κυκλώματα της CIA και της MOSSAD που αποδεδειγμένα έδρασαν κατά του εθνικού συμφέροντος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/koinos-egkefalos-se-upoklopes-kai-schedio-kata-karamanlh-tolmoun-na-aggijou#.UVxna5OePRM#ixzz2PQGZkwUL

 

 

Exit mobile version