Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσπαθούν να αποκλείσουν τους Εθνικιστές ιδιοκτήτες ταξί από το Σ.Α.Τ.Α.

lasita_2__article

Κόντρα στον πόλεμο από τα γνωστά κομματόσκυλα, ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. θα αγωνιστεί και θα καταφέρει να εκλέξει αντιπροσώπους στις εκλογές του συνδικαλιστικού οργάνου των αυτοκινητιστών στις προσεχές εκλογές. Όπως γνωρίζετε οι Εθνικιστές ιδιοκτήτες ταξί έχουν δημιουργήσει τον Λαϊκό Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής (ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.), μια συνδικαλιστική παράταξη με την πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα της Χρυσής Αυγής.

Σκοπός τους είναι η προώθηση των βασικών προβλημάτων εντός του κοινοβουλίου με αιχμή του δόρατος την συμπαγή κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής αλλά και παράλληλα την έγκαιρη ενημέρωση για ό,τι ετοιμάζουν εναντίον τους με νόμους και τροπολογίες οι πολιτικάντηδες της εγχώριας τρόικα, έτσι ώστε να μην αιφνιδιαστούν ξανά όπως έγινε τον Νοέμβριο του 2012 με την εν κρυπτώ κατάθεση τροπολογίας – κλοπής του μεταφορικού τους έργου προς όφελος των πολυεθνικών εταιρειών ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Η κίνηση αυτή ενόχλησε πάρα πολλούς. Η αριστερά και οι καθεστωτικές φυλλάδες ειρωνεύονταν την νέα πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής, ενώ τα κομματόσκυλα της Ν.Δ. που τρέμουν για τις καρέκλες τους, έστειλαν τους γνωστούς ρουφιάνους τους στις ανοιχτές συνεδριάσεις της ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ για να κατασκοπεύσουν τις επόμενες κινήσεις των Εθνικιστών Ιδιοκτητών Ταξί.  Όμως, πλήθος φίλων αυτοκινητιστών πλαισίωσαν την κίνηση αυτή και η αγωνιστική πρωτοβουλία της ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ γιγαντώθηκε. Το επόμενη βήμα της ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ είναι η κάθοδος στις εκλογές του Μαΐου και η είσοδος στο Δ.Σ. του Σ.Α.Τ.Α που θα είναι ίσως η πρώτη φορά που τα προβλήματα του κλάδου θα ακούγονται και θα προωθούνται στο κοινοβούλιο.

Την περασμένη Πέμπτη συνεδρίασε εν κρυπτώ το Δ.Σ. του Σ.Α.Τ.Α. όπου κάποιοι κύκλοι στο περιθώριο της συνεδρίασης προσπάθησαν να βρουν τρόπους για να απαγορεύσουν τον συνδυασμό των Εθνικιστών ιδιοκτητών ταξί. Για το γεγονός η συνδικαλιστική παράταξη  ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. εξέδωσε δελτίο Τύπου.

 

‘’Στις 28/03/2013 και ώρα 18:00 συνεδρίασε το Διοικητικό  Συμβούλιο του Σ.Α.Τ.Α. με βασικά θέματα ημερησίας διάταξης α) ενημέρωση β) οικονομικός απολογισμός γ) εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. στις 22 Απρ 2013 ώρα 16:30 στο Θέατρο Περοκέ. Στο περιθώριο του Δ.Σ. αναζήτησαν  τον τρόπο απαγόρευσης – αποκλεισμού του συνδυασμού μας (ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.) από τις επερχόμενες εκλογές του Ιουνίου. Την πρόταση προτίθενται να καταθέσουν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. Αν τελικά παρθεί μια τέτοια απόφαση θα είναι παράνομη, καταχρηστική και χωρίς ιστορικό προηγούμενο. Προειδοποιούμε ότι θα διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο το Συνταγματικό και Δημοκρατικό  μας δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεστε. Συνάδελφοι και συναδέλφισες ίσως για πρώτη φορά οι εκπρόσωποι των πολιτικών απατεώνων και παγκόσμιων τοκογλύφων σε συνεργασία με τα ορφανά του Στάλιν ενώθηκαν σε ένα κοινό σκοπό, τον αποκλεισμό της συμμετοχής μας στις ερχόμενες εκλογές. Είναι σαφές ότι ο μόνος λόγος ύπαρξης τους στο Σ.Α.Τ.Α. είναι το προσωπικό τους συμφέρον και οι φιλοδοξίες τους. Καιρός να τους γυρίσετε την πλάτη. ΣΚΕΨΟΥ – ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  – ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ – ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΕΣΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ’’

 

Η Χρυσή Αυγή διαμηνύει ότι θα σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων αυτοκινητιστών και σύντομα θα εξαπλωθεί και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους για την σύσταση πατριωτικών συνδικαλιστικών φορέων που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματα των Ελλήνων επαγγελματιών.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prospathoun-na-apokleisoun-tous-ethnikistes-idiokthtes-taji-apo-to-s.a.t.a#.UVxr9JOePRM#ixzz2PQMgRpsk

 

 

 

Exit mobile version