Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

xamail__article__article

Πανηγυρίζουν σήμερα οι νεοδημοκράτες της σφαλιάρας για τις “αποκαλύψεις” (λες και δεν το ξέραμε), ότι οι Αμερικάνοι παρακολουθούσαν τις συνομιλίες του Καραμανλή με τον Πούτιν. Ας τους πει κάποιος ότι και τον σημερινό τους πρόεδρου οι Αμερικάνοι τον τράβηξαν από τα αζήτητα και τον φέραν στο προσκήνιο.

Και ένα Quiz για το τέλος: Ποιόν πολιτικό χώρο χρησιμοποίησε η CIA το 2008 σαν ορμητήριο, προκειμένου να αποσταθεροποιήσει την κυβέρνηση Καραμανλή; (6 γράμματα, διεκδικεί την εξουσία σήμερα και υπόσχεται εθνική αντιμνημονιακή πολιτική)

Α.Φ.

Οι Μεγ(κ)άλοι δημοκράτες της βο(υ)λής «καταδίκασαν» τον Χρήστο Παππά

Αγαπητή Χρυσή Αυγή διάβασα μετά θλίψης μου ένα άρθρο στο μακελειό του Χίου . Ψήφισε ο Αβραμόπουλος νομοσχέδιο για πρόσληψη εργασίας λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μας. Διερωτώμαι σαν Έλληνας γιατί τόσο μίσος για τους Έλληνες γιατί  στην χώρα που έδωσε τα φώτα του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ θέλετε να την διαλύσετε. Εύχομαι με την βοήθεια του Θεού και με την
δική σας να μην πραγματοποιηθούν τα σχέδια τους. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ,Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ζούμε σε μια χώρα που όλα τα κακά τα έχει φέρει η Χρυσή Αυγή! Ε όχι άλλο πια. Παρόλο που η ιστορία μας είναι πολύ πλούσια, οι πολιτικαντιδες του τόπου μας δεν έχουν κάνει τον κόπο να την διαβάσουν. Είναι απασχολημένοι με το να ξεπουλανε την χώρα μας. Πόσο ηλίθιους μας περνούν; Με το δίκιο τους ως ένα σημείο αφού καταφέρνουν ακόμη να εκλέγονται!

Λ.Ι.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! Ελευθεροτυπία: “Οι Χρυσαυγίτες προσηλυτίζουν και παιδιά μεταναστών”

 

Έλεος αδέρφια !!!! Πείτε σας παρακαλώ στους βουλευτές μας να τους σταματήσουν !!! Αυτοί σε λίγο θα μας βάζουν πρόστιμο και για το διοξείδιο που παράγουμε με την αναπνοή μας…. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι είμαι ψηφοφόρος σας γιατί ξέρω ότι θα πράξετε αυτό που πρέπει. Χαίρομαι που η Χρυσή Αυγή συνεχώς κερδίζει έδαφος και εύχομαι ολόψυχα να κυβερνήσει σύντομα ώστε η πατρίδα μας να γίνει πάλι Ελληνική !!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Π.Π.

Άνεργος Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός
Μηχανικός

15,1% η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Πατρών

 

Αγαπητοί συμπατριώτες, απευθύνομαι σε εσάς διότι είστε οι μόνοι που ενδιαφέρεστε πραγματικά για την Ελλάδα και που μπορείτε να βοηθήσετε-πιέσετε προς την κατεύθυνση προστασίας των δασών της πατρίδας μας μέσα από την δράση της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Δυστυχώς, αυτό το καλοκαίρι προβλέπεται “καυτό”… Μιας και πήγε καλά η μπίζνα με τα καυσόξυλα (ο κάθε τυχοδιώκτης μαγαζάτορας, έβαλε και καυσόξυλα στην γκάμα των προϊόντων του, ακόμα και αν διατηρεί μανάβικο ή κατάστημα ειδών υγιεινής!), όσα δάση την “γλίτωσαν” μέχρι τώρα από τους οικοπεδοφάγους και τους τσοπαναρέους, θα καούν όλως τυχαίως φέτος ώστε να υπάρχει τσάμπα “προϊόν” για να τα οικονομίσουν τον ερχόμενο χειμώνα. Ήδη από τώρα έχουν ξεκινήσει οι εμπρησμοί (εχθές είχαμε πυρκαγιά στον νομό Λακωνίας) και μπορούμε όλοι νομίζω να καταλάβουμε τι μέλει γενέσθαι το καλοκαίρι… Είναι γνωστό οτι παράγοντες εκτός χώρας, με τη βοήθεια των “υπαλλήλων” τους εντός χώρας, προσπαθούν με μανία να καταστρέψουν την Ελλάδα μας. Ας κάνουμε κάτι να σταματήσουμε την αποτέφρωση των δασών της πατρίδας μας! Παραθέτω και κάποιες ιδέες, χωρίς να είμαι ειδικός αλλά χρησιμοποιώντας την κοινή λογική: 1.Να υποχρεούται ο έμπορος καυσόξυλων να αποδεικνύει από που προήλθε το “εμπόρευμα” 2.Να υποχρεούται ο πελάτης να ζητά το πιστοποιητικό προέλευσης των καυσόξυλων  που αγοράζει. Ελπίζω να λάβετε υπ’όψιν σας το μήνυμά μου αυτό και την αγωνία μου (είμαι σίγουρος την ίδια αγωνία μοιράζονται και αρκετοί ακόμα Έλληνες) και προσμένω στις ενέργειές σας εντός και εκτός βουλής.

Με εκτίμηση,
Σ.Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-4-apriliou-2013#.UV1japOePRM#ixzz2PUdMQP5T

Exit mobile version