Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλανήτης Γη… Ώρα Μηδέν

untitled__article (2)

Οι πρόσφατες δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο, θέτουν με επιτακτικό τρόπο για μια ακόμη φορά το αμείλικτο ερώτημα: Όλα αυτά που γίνονται στον Ευρωπαϊκό Νότο, εκπορεύονται απλώς από τη βουλιμία της Μέρκελ και της παρέας της, όπως διατείνονται τα ΜΜΕ ή αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου, το οποίο επιμελώς αποκρύπτεται από τον κόσμο;

Η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή, αν κάποιος μπει στον κόπο να αναλύσει τις επιδιώξεις και το ρόλο των διεθνών «παικτών» της παγκόσμιας γεωπολιτικής «σκακιέρας».

Η χρονική στιγμή που διανύει η ανθρωπότητα είναι πραγματικά κομβική.  Η πρώην μοναδική υπερδύναμη, οι ΗΠΑ, αντιλαμβάνονται ότι αν συνεχιστεί η ταχύτατη ανάπτυξη Ρωσίας και Κίνας, καθώς και η διείσδυση και επέκταση της επιρροής τους σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, είναι θέμα χρόνου (όχι πάνω από δέκα με δεκαπέντε χρόνια από σήμερα), για να επέλθει ολοκληρωτική ανατροπή των υφιστάμενων γεωπολιτικών ισορροπιών και η οριστική απώλεια της παγκόσμιας ηγεμονίας. Αυτό λοιπόν δεν είναι διατεθειμένες να το ανεχτούν και συντάσσουν τις δυνάμεις τους για να το αποτρέψουν.

Εντός των πλαισίων αυτής της ανασύνταξης-αναδιάταξης δυνάμεων για την επερχόμενη γεωπολιτική σύγκρουση «Ανατολής» – «Δύσης», πρέπει να αναζητά κανείς όλες τις ερμηνείες των κατά τα άλλα φαινομενικών και πολλές φορές σκόπιμα παραπλανητικών, παγκόσμιων πολιτικοοικονομικών εξελίξεων.

Οι δυνάμεις που συνθέτουν το ανωτέρω «δίπολο», οριοθετούν τις ιστορικές συντεταγμένες της εποχής μας και λειτουργούν σαν τεράστιοι γεωπολιτικοί καταλύτες, «πολώνοντας» τις υφιστάμενες συνιστώσες του διεθνούς περιβάλλοντος, προς το ένα ή το άλλο κέντρο ισχύος. Η γεωπολιτική αυτή διελκυστίνδα είναι που εξηγεί την ξαφνική «τρέλα» και την πρωτοφανή (για τη μεταπολεμική περίοδο) αγριότητα των «εταίρων» μας, να ελέγξουν ταχύτατα και ολοκληρωτικά τις ελάσσονες κρατικές οντότητες των ζωνών επιρροής τους, απομυζώντας και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους, στην προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν τη μέγιστη δυνατή ισχύ, στον μικρότερο δυνατό χρόνο (ώστε να προλάβουν τον αντίπαλο, όσο το δυνατόν πιο απροετοίμαστο), δένοντάς τες γερά στο «άρμα» τους και αφαιρώντας «ζωτικό χώρο» επέκτασης του αντιπάλου. Ο ανταγωνισμός είναι ανελέητος και επεκτείνεται σε όλους τους τομείς και όλα τα επίπεδα. Οικονομικό, στρατιωτικό, εμπορικό, επιστημονικό κλπ.

Οι σιωνιστοκρατούμενες ΗΠΑ, «καρδιά» της σιωνιστοκρατούμενης «Δύσης» επιχειρούν να κόψουν όλα τα «πλοκάμια» της ρωσικής διείσδυσης στο δυτικό κόσμο, πλήττοντάς την οικονομικά και στραγγαλίζοντάς την γεωπολιτικά (εδώ εντάσσεται και η περίπτωση της Κύπρου).

Έχοντας (οι αμερικανοσιωνιστές) οικοδομήσει όλους τους θεσμούς της μεταπολεμικής Ευρώπης (περιλαμβανομένης της ΕΟΚ και τη ΕΕ), «εξαργυρώνουν» τώρα τη βοήθεια που προσέφεραν προς τα κράτη πιόνια τους (κυρίως τη Γερμανία), παίρνοντας πίσω πολλαπλάσιους πόρους και γεωπολιτικά οφέλη, μέσω των κρατών αυτών και μάλιστα χωρίς να φαίνονται καθόλου (οι ΗΠΑ). Με τη χρήση κατάλληλης προπαγάνδας από τα ΜΜΕ, τα «φορτώνουν» όλα στην «επάρατη» Γερμανία. Μια μεταπολεμική σιωνιστοκρατούμενη Γερμανία, φάντασμα του εαυτού της, ώστε να καλλιεργείται και το απαραίτητο μίσος μεταξύ των λαών της Ευρώπης, για να μην υπάρχει καμία περίπτωση, αυτοί να τα «βρούνε» κάποτε μεταξύ τους και να συνεργαστούν.

Ταυτόχρονα, έστω και προσωρινά, κλείνουν όλες τις «ανοιχτές πληγές» των διαφόρων συγκρούσεων στις περιοχές επιρροής τους, για να έχουν εξασφαλισμένα τα νώτα τους όταν στραφούν ολοκληρωτικά προς τον εξ ανατολών «εχθρό». Γι’ αυτό και στο κουρδικό και το παλαιστινιακό, αφού δεν μπορούν να επιλυθούν διαφορετικά, επιδιώκεται εναγωνίως ο μέγιστος δυνατός κατευνασμός. Στα πλαίσια του ίδιου σκεπτικού δημιούργησαν την «αραβική άνοιξη» στη Λιβύη, την Τυνησία και την Αίγυπτο, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να απεμπλακούν από το Αφγανιστάν και το Ιράκ, μεταφέροντας δυνάμεις στο σημείο ενδιαφέροντος. Η συγκέντρωση της προσπάθειας σε ένα σημείο είναι ζωτικής σημασίας για την έκβαση της σύγκρουσης, άρα και η «τακτοποίηση» (έστω και προσωρινά) των όποιων «εσωτερικών» για το δυτικό κόσμο προβλημάτων, επιτακτική.

Και το σημείο ενδιαφέροντος δεν είναι άλλο από αυτό της Συρίας και στη συνέχεια του Ιράν (δυο στρατηγικών εταίρων της Ρωσίας), ώστε να «στραγγαλισθεί» γεωπολιτικά η Ρωσία, να περιορισθούν οι όποιες δυνατότητες ελιγμών της, σταδιακά να συρρικνωθεί  και με την ταυτόχρονη υποδαύλιση εσωτερικών αναταραχών να καταρρεύσει. 

Η συμμαχία Ρωσίας-Κίνας αμύνεται στον επιχειρούμενο θανάσιμο «εναγκαλισμό», προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο, διότι ο χρόνος «δουλεύει» υπέρ τους. Έχουν χωρίσει τον πλανήτη σε δυο περιοχές επιχειρήσεων. Σε αυτόν του Ειρηνικού, όπου την αμερικανοσιωνιστική απειλή προσπαθεί να αντιμετωπίσει η Κίνα με κύριο αντίπαλο την υποστηριζόμενη από τους αμερικανοσιωνιστές Ιαπωνία και την περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, όπου την άμυνα οργανώνει η Ρωσία.

Η σημερινή Ιαπωνία, ένα πραγματικό όνειδος για την ανθρώπινη ιστορία, δεδομένου ότι χάριν της ευημερίας των οικονομικών της δεικτών, έφθασε στο σημείο να γίνει ο πιο στενός σύμμαχος με το κράτος εκείνο που διέπραξε σε βάρος της το μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών, σκοτώνοντας σε μερικά δευτερόλεπτα εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες της, είναι μια άλλη «Γερμανία» της Άπω Ανατολής, προδότης των οραμάτων του λαού της και όργανο των αμερικανοσωνιστών.

Πολλά θα μπορούσε να προσθέσει κανείς, πάνω στο θέμα αυτό. Όμως πιο σημαντικό από όλες τις περισπούδαστες αναλύσεις, είναι η απάντηση στο ερώτημα: Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα, μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα των εξελίξεων; «Συλλογάται καλά όποιος ελεύθερα συλλογάται», είπε ο Ρήγας Φεραίος. Που σημαίνει στην περίπτωσή μας ότι το πρώτο που έχουμε να κάνουμε, είναι να αποτινάξει ο ελληνικός λαός από πάνω του στις επόμενες εκλογές, τη «λέπρα» των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου». Δηλαδή να απελευθερωθεί. Αυτά τα τσιράκια των αμερικανοσιωνιστών, που με διάφορα προσχήματα εμποδίζουν τον πατριωτισμό να μετατραπεί σε εθνικισμό, πρέπει ο ελληνικός λαός να τα στείλει για πάντα στον «καιάδα» της ιστορίαςΓιατί εθνικισμός είναι ο ενεργός πατριωτισμός και ο ενεργός πατριωτισμός διασφαλίζεται μόνο από μια Εθνική Κυβέρνηση. Χωρίς Εθνική Κυβέρνηση δεν μπορούμε να προσδοκούμε τίποτε! Αυτό είναι το πρώτο βήμα.

Τώρα το τι θα επακολουθήσει στην Ελλάδα αν στην παγκόσμια σύγκρουση επικρατήσουν οι «σύμμαχοι» (του παγκόσμιου «δημοκρατικού τόξου»), το ξέρουμε πολύ καλά. Άνθρωποι σαν τη Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ και το Θεοδωρίδη του ΣΥΡΙΖΑ θα προβάλλονται από τα ΜΜΕ σαν οι νέοι μεγάλοι ιστορικοί, φιλόσοφοι και κοινωνιολόγοι. Κάτι δηλαδή σαν το  Θουκιδίδη, τον Αριστοτέλη και τον Ισοκράτη. Ίσως μάλιστα τα «λαμπρά» αυτά στελέχη των κομμάτων του «συνταγματικού και δημοκρατικού τόξου» σε μια πλέρια «δημοκρατική» μελλοντική παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, να θεωρηθούνται ακροδεξιοί και η ανθρωπότητα να οδηγηθεί σε ακόμη πιο «προοδευτικές» κοινωνίες.

Άρα η απόφαση για μας, αν δε θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας να γαλουχούνται με τα «ιδανικά» αυτών των ανθρώπων, είναι μονόδρομος. Ενίσχυση της προοπτικής μιας Εθνικής Κυβέρνηση. Ενίσχυση δηλαδή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να αποφύγουμε τη συστράτευση με το σιωνιστικό θηρίο στην οποία υποχρεωτικά μας σέρνουν, όσα εκβιαστικά διλλήματα κι αν μας επιβάλλουν. Όχι ότι επιθυμούμε την παγκόσμια επικράτηση της Κίνας ή της Ρωσίας, αλλά οπωσδήποτε ένας πολυπολικός κόσμος σε ισορροπία, εξασφαλίζει πολύ καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις για την ευημερία και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων και των εθνών, σε σχέση με τον επιδιωκόμενο από το σιωνισμό, διεθνιστικό ολοκληρωτισμό.

Ο ποιητής Νίκος Γκάτσος πριν μερικές δεκαετίες απέδωσε με τον εναργή ποιητικό του λόγο, την εναγώνια μάχη του Ελληνισμού για την ιστορική του επιβίωση:

Στα κακοτράχαλα τα βουνά
με το σουραύλι και το ζουρνά
πάνω στην πέτρα την αγιασμένη
χορεύουν τώρα τρεις αντρειωμένοι.
Ο Νικηφόρος κι ο Διγενής
κι ο γιος της Άννας της Κομνηνής.

Δική τους είναι μια φλούδα γης
μα εσύ Χριστέ μου τους ευλογείς
για να γλιτώσουν αυτή τη φλούδα
απ’ το τσακάλι και την αρκούδα.
…………………………………

 

Από την Ήπειρο στο Μοριά
κι απ’ το σκοτάδι στη λευτεριά
το πανηγύρι κρατάει χρόνια
στα μαρμαρένια του χάρου αλώνια.
Κριτής κι αφέντης είν’ ο Θεός
και δραγουμάνος του ο Λαός.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/planhths-gh…-wra-mhden#.UV1j5JOePRM#ixzz2PUdmwf2U

Exit mobile version