Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το απύθμενο θράσος του «Δανού» ιμάμη Shahid Mehdi και η ισλαμοποίηση της Ευρώπης

shahid-mehdi-2013-03-04-11-24-09__article

Ο εικονιζόμενος «Δανός»  ιμάμης Shahid Mehdi, πριν από λίγο καιρό, είχε προκαλέσει σάλο  στη Δανία, γιατί κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι DR2, δήλωσε με κυνισμό ότι οι γυναίκες που δεν φορούν μπούρκα  επιζητούν να βιαστούν. 

Σύμφωνα με τον ιμάμη «Οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να επιδιώκουν σεβασμό, αν κυκλοφορούν χωρίς μαντίλα (hijab). Σχεδόν όλες οι επιθέσεις εναντίον των γυναικών γίνονται επειδή αυτές δεν καλύπτονται, και όταν δεν καλύπτονται, ο άνδρας δεν τρέφει κανέναν σεβασμό για αυτές».

Οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν την πολιτική κατακραυγή από όλα τα κόμματα της Δανίας, τα οποία συμφωνούν ότι τέτοιου είδους αντιλήψεις θα μπορούσαν να υποκινήσουν τους μουσουλμάνους να βιάζουν Δανέζες με το σκεπτικό ότι «οι γυναίκες που δεν καλύπτονται είναι ανάξιες σεβασμού».Ο προκλητικός ιμάμης Mehdi δεν αρκέστηκε μόνο στις δηλώσεις του αυτές αλλά συνεπέστατος προς τις θέσεις του… τις έκανε και πράξη !

Ο 36χρονος “Δανός”  είναι ο πρωταγωνιστής μιας υπόθεσης σεξουαλικής βίας που συνέβη τον Αύγουστο της περασμένης χρονιάς, η οποία σύντομα θα εκδικασθεί σε δικαστήριο του Μάλμο. Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι επιχείρησε να βιάσει μια   23χρονη Σουηδή, η οποία έκανε περίπατο αμέριμνη με το σκυλί της σε πάρκο της πόλης. Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε.

Ο ιμάμης, δήλωσε αθώος παρόλο που υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες που επιβεβαιώνουν το συμβάν, αλλά επιπλέον, ξεπερνώντας κάθε όριο θρασύτητας, ζήτησε  ως αποζημίωση 25.000 κορώνες από την παθούσα, επειδή όπως είπε, η καταγγελία της κοπέλας είχε ρατσιστικά κίνητρα (sic!), μιας και ο ίδιος κατάγεται από το Πακιστάν(!). 

Ο Shahib Mehdi δεν είναι ένας τυχαίος μουσουλμάνος μετανάστης, αλλά νομικός, ιμάμης ενός μεγάλου τζαμιού στην Κοπεγχάγη, πρύτανης ενός ισλαμικού ιδιωτικού σχολείου στην ίδια πόλη, και πρώην ηγέτης του Ισλαμικού Πολιτιστικού Κέντρου στο Brønshøj.

Φαινόμενα σαν αυτό είναι πλέον συνηθισμένα στα ευρωπαϊκά κράτη, όπου χάριν της αριστερής και αντιρατσιστικής προπαγάνδας και του «πολιτικά ορθού», έχουν δοθεί πάρα πολλά δικαιώματα στους μετανάστες, την ίδια στιγμή που αφαιρούνται δικαιώματα από τους αυτόχθονες.

Η έξαρση των βιασμών γυναικών στην Ευρώπη από μετανάστες, κυρίως μουσουλμάνους, αποτελεί μόνο ένα παράδειγμα. Είναι δε γεγονός ότι πολλά από τα θύματα φοβούνται να καταγγείλουν στις αρχές το βιασμό τους ή την απόπειρα βιασμού τους, μην τυχόν και κατηγορηθούν για ρατσισμό!

Η ισλαμοποίηση των ευρωπαϊκών χωρών φαίνεται να επιταχύνεται χωρίς να συναντά καμιά αντίσταση από τους ψευδοευρωπαίους δυνάστες, αλλά και πολλούς παρακμιακούς «ευρωπαίους» πολίτες.

Δημοσκοπική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από το Γαλλικό Ινστιτούτο Κοινής Γνώμης (IFOP) από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου και δημοσιεύθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 2012, έδειξε ότι το 68% των ερωτηθέντων πολιτών συμφώνησαν με την ιδέα της καθιέρωσης και ίδρυσης Ισλαμικών πολιτικών κομμάτων στη Γαλλία, ενώ μόλις το 26% τάχθηκε κατά της συγκεκριμένης κίνησης.

Δεν μπορούμε δυστυχώς να έχουμε στοιχεία για την αξιοπιστία αυτής της δημοσκόπησης, αλλά από το μέγεθος του αποτελέσματος καταλήγουμε στο συμπέρασμα  ότι ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού της Γαλλίας αποτελείται από μουσουλμάνους.

Ας δούμε όμως κάποια σχετικά πρόσφατα στατιστικά στοιχεία:

Στη Γαλλία ο αριθμός των γεννήσεων ανέρχεται στο 1,8 μεταξύ των γηγενών, ενώ  μεταξύ του μουσουλμανικού πληθυσμού στο 8,1!

Στην Ολλανδία και στο Βέλγιο το 50% των νεογέννητων προέρχονται από οικογένειες μουσουλμάνων.

Στη Γερμανία το Ομοσπονδιακό Γραφείο Δημογράφησης ανακοίνωσε ότι το 2050 οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν την συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της χώρας.

Στην Αγγλία υπάρχουν πάνω από 1.000 τζαμιά, από τα οποία πολλά ήταν παλιές εκκλησίες.

Υπάρχουν σήμερα πάνω από 52 εκατομμύρια μουσουλμάνοι σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, ενώ σύμφωνα με έγκυρες προβλέψεις τα επόμενα 20 χρόνια ο αριθμός αυτός θα διπλασιαστεί.

Το ανησυχητικό γεγονός είναι ότι οι μουσουλμανικές πολιτικές φωνές, συνεπικουρούμενες από εκείνες της αριστεράς, αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή στα ευρωπαϊκά κράτη, δημιουργώντας τα θεμέλια για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

Ας μην ξεχνούμε ότι πολλοί αριστεροί και ψευτοδεξιοί ευρωπαίοι πολιτικοί, (όπως π.χ.  ο ολίγιστος «Γάλλος» πρόεδρος Ολάντ) «ποντάρουν» στους μουσουλμάνους ψηφοφόρους για να εκλεγούν.

Και εδώ στην Ελλάδα… Να θυμηθούμε τη δήλωση «ευχαριστούμε τους μετανάστες που προτίμησαν την χώρα μας» του ανεκδιήγητου Πάκη Παυλόπουλου, όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών της ψευτοδεξιάς.

Να θυμηθούμε τον κατάπτυστο και ανθελληνικό «Νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια» και την προσπάθεια του σοσια-ληστρικού ΠΑΣΟΚ για μαζικές ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών προς άγραν ψήφων.

Να θυμηθούμε, τις προσφάτως δουλοπρεπείς δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου προς την αγγλόγλωσση τουρκική εφημερίδα «Hurriyet Daily News» σχετικά με την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα: «Η Αθήνα είναι η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν διαθέτει νόμιμο μέρος προσευχής για τους μουσουλμάνους κατοίκους της. Η ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει τις αποφάσεις της για το τέμενος στην Αθήνα και προχωρούμε. Δεν έπρεπε να είχαμε καθυστερήσει τόσο πολύ».

Την ίδια στιγμή η τουρκική κυβέρνηση ασκεί πιέσεις προς την ελληνική για την επιτάχυνση των διαδικασιών οικοδόμησης τζαμιού στην Αθήνα.

Δεν είναι μόνον οι Τούρκοι και οι απανταχού μουσουλμάνοι, που απαιτούν και εκβιάζουν για την ταχεία ανέγερση τζαμιών στη χώρα μας, αλλά και εκατοντάδες αριστερές και αντιρατσιστικές οργανώσεις,  οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, κλπ., καθώς και τα ΜΜΕ της παγκοσμιοποίησης.

«Η ανυπαρξία τζαμιού εδώ αποτελεί μεγάλη τραγωδία για μας τους μουσουλμάνους», δηλώνει ο Σιέντ Μοχάμαντ Τζαμίλ από την ….. ελληνοπακιστανική κοινότητα .

«H Ελλάδα είναι η μοναδικά πρωτεύουσα της ΕΕ χωρίς τζαμί», τονίζει το βρετανικό κανάλι BBC, στηλιτεύοντας την απουσία τζαμιών στην Αθήνα.

«Η Ευρώπη είναι ήδη Ευραραβία» δήλωνε πριν μερικά χρόνια η αντιφασίστρια Ιταλίδα δημοσιογράφος Οριάνα Φαλάτσι (1929-2006) «μία αποικία του Ισλάμ, όπου η ισλαμική εισβολή δεν προχώρησε μόνον υπό την φυσική έννοια, αλλά επίσης και υπό την πνευματική και πολιτισμική έννοια».

«Αυτό που πραγματικά συνέβη», γράφει στο βιβλίο της «Η Οργή και η Υπερηφάνεια»«δεν ήταν μόνον μετανάστευση, ήταν περισσότερο μία εισβολή καθοδηγούμενη υπό το έμβλημα της μυστικότητας -μία μυστικότητα η οποία ενοχλεί διότι δεν είναι πράα και οδυνηρή (για τους μετανάστες), αλλά αλαζονική και προστατευόμενη από τον κυνισμό των πολιτικών οι οποίοι κλείνουν το ένα μάτι τους ή και τα δύο».

Παύλος Γκάστης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-aputhmeno-thrasos-tou-danou-imamh-shahid-mehdi-kai-h-islamopoihsh-ths-eu#.UV1ma5OePRM#ixzz2PUgkpFeU

Exit mobile version