Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Ρόδου, Νοτίων Προαστίων, Χίου

ΤΟΠΙΚΕΣΧΑ

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε η ομιλία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής Απόστολου Γκλέτσου με θέμα: ”Χρυσή Αυγή, κοινοβουλευτισμός και δημοκρατία”.

Ο Συναγωνιστής Γκλέτσος τονίζοντας την Εθνική κατάπτωση του Ελληνικού λαού που συντελείται επί 39 συναπτά έτη από τους μεταπολιτευτικούς πολιτικάντηδες, καυτηρίασε το σάπιο πολιτικό σύστημα. Ένα σύστημα που δημιούργησε μία επίφαση δημοκρατικού πολιτεύματος για να ελέγχει τον Ελληνικό λαό με ”δημοκρατικό” στρατό, ”δημοκρατικό” κοινοβούλιο,  ”δημοκρατικές” εφημερίδες, ”δημοκράτες” δημοσιογράφους, καθηγητές και λοιπούς επιφανείς κρατικοδίαιτους κηφήνες! ”Μέσα σε αυτό το άρρωστο περιβάλλον” ανέφερε ο Συναγωνιστής, ”βρήκαμε το φως της Χρυσής Αυγής, ένα φως που μας έδειξε το μονοπάτι του Εθνικισμού, που μας έκανε να καταλάβουμε ότι έχουμε χρέος να μεταλαμπαδεύσουμε το μήνυμα της Ελευθερίας, της Υπερηφάνειας, της Αγνότητας. Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η φωνή του Λαού που έρχεται από το παρελθόν για να επισημάνει το μέλλον και το πεπρωμένο του  Έθνους μας!”

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

 

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας, Αρτέμιδα
Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ. 6947 285718
Τηλ / Fax: 22940 40200

 

Τ.Ο. ΡΟΔΟΥ- ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΥΚΟΥΣ-ΛΙΝΔΟ ΛΑΡΔΟ ΠΥΛΩΝΑ ΚΑΛΑΘΟ

Το Σάββατο 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Ρόδου στη νότια Ρόδο και συγκεκριμένα στους Πεύκους της Λίνδου, με σκοπό την ενημέρωση των συναγωνιστών μας.

Εντυπωσιακή και η τεράστια Ελληνική Σημαία που έφτιαξαν οι συναγωνιστές με σκοπό να τοποθετηθεί -τις προσεχείς μέρες- σε βραχονησίδα για να θυμίζει σε όσους εποφθαλμιούν τις θάλασσες μας και της Βραχονησίδες μας ότι το Αιγαίο ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ελληνικό και ότι είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για τα ιδανικά και τις Ιδέες μας. Η ενημερωτική δράση συνεχίστηκε και στα χωριά Λάρδο, Πυλώνα και Κάλαθο, με την ενθουσιώδη και εμψυχωτική ανταπόκριση των συμπατριωτών μας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

 

Τ.Ο. Ροδου
Εθνάρχου Μακαρίου 45, Στοά Ροίκου 1ος όροφος
Τρίτη-Τετάρτη-Σάββατο 19.00-21.00
Τηλ. : 6947 780096

 

Δεντροφύτευση από την Τ.Ο. Χίου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εθελοντική δενδροφύτευση σε περιοχές του νησιού, από την Τ.Ο. Χίου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, στα πλαίσια του προγράμματος της Πράσινης Πτέρυγας για την φροντίδα και προστασία της Ελληνικής φύσης.

Τ.Ο. Χίου
Αγελάστου 16, 1ος Όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ. 2271080981 – 6947514412

 

Ομιλία για την ΕΟΚΑ στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

Ο συναγωνιστής του ΕΛΑΜ, Ιωάννης Παπαδόπουλος, μίλησε στην Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής Νοτίων Προαστίων για τον εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα των  Κυπρίων της ΕΟΚΑ κατά του βρετανικού ζυγού.  Σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο ο Ιωάννης Παπαδόπουλος ξεδίπλωσε τα γεγονότα του 1955 και έφερε στην μνήμη μας τους Ήρωες της εποχής, εν αντιθέσει με τους σημερινούς πολιτικούς εθνοπροδότες που ξεπουλούν -εν ονόματι του υποτιθέμενου χρέους- γη και ύδωρ.
ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ!

 

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων
Λ. Ποσειδώνος 66 (Άλιμος)
Δευτέρα – Πέμπτη: 18:00-21:00, Σάββατο 12:00-16:00
Τηλ: 2109810421

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-rodou-notiwn-proastiwn-chiou#.UV2XNZOePRM#ixzz2PVWpAQcu

Exit mobile version