Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπέπε Γκρίλλο, ο Ιταλός Καρατζαφέρης: Αν δεν υπήρχα εγώ, θα είχατε Χρυσή Αυγή στην Ιταλία!

bepe__article

Γυρίζοντας λίγα χρόνια πίσω στην εγχώρια πολιτική ζωή, στις εποχές που μεσουρανούσε ο καρατζαφερισμός, μπορούμε εύκολα να θυμηθούμε ποια ήταν η αποστομωτική απάντηση του συνταξιούχου πλέον μίμου, κονφερανσιέ και πονηρού πολιτικάντη προς όσους τον αποκαλούσαν «ακροδεξιό» κ.τ.λ.: «Αν δεν ήμουν εγώ τώρα θα είχατε εδώ τη Χρυσή Αυγή. Εγώ είμαι το ανάχωμα στη Χρυσή Αυγή».

Μια παρόμοια απάντηση (φαίνεται πως τα… μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν) έδωσε και ο… Καρατζαφέρης της Ιταλίας, ο γνωστός θεατρίνος, γελωτοποιός και νυν εξίσου πονηρός πολιτικάντης Μπέπε Γκρίλλο στην εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα»: «Εάν δεν ήμουν εγώ, τότε το φαινόμενο νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής θα είχε κατακλύσει και την Ιταλία».

Ιδού, λοιπόν, η μεγάλη χρησιμότης των κάθε λογής κλόουν στην πολιτική ζωή! Μόνο που -δυστυχώς για το σύστημα- έρχεται κάποια στιγμή που τελειώνουν τα ψέματα και τα πάσης φύσεως καραγκιοζιλίκια δε συγκινούν πλέον και τότε ο κάθε… μασκαράς (και κατεργάρης) πάει στον πάγκο του. Στην Ελλάδα έγινε, με τα γνωστά αποτελέσματα. Ευχόμαστε να γίνει σύντομα και στην Ιταλία και στην Ευρώπη ολόκληρη!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mpepe-gkrillo-o-italos-karatzaferhs-an-den-uphrcha-egw-tha-eichate-chrush-a#.UV3v_JOePRM#ixzz2PX4FGgAS

Exit mobile version