Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

xamail__article__article

Αν και δεν είμαι ψηφοφόρος της ΧΑ, δίνω τα εύσημα στον κ. Κασιδιάρη για τη στάση του απέναντι στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ. Ελπίζω…. σε καλύτερα ποσοστά για το κόμμα σας !

Λάρισα

Λ.Ρ.

Κασιδιάρης: “Παρωδία η προανακριτική” – Επεισόδιο με Βενιζέλο – ΒΙΝΤΕΟ

Γεια σας και από ‘μένα και συγχαρητήρια για το έργο σας μέχρι τώρα! Είμαι κάτοικος της Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης και με λύπη μου διαπίστωσα το εξής. Στην διπλανή περιοχή με όνομα ” Κωνσταντινοπολίτικα ” όπου είναι γεμάτη με νεόπλουτους κατά την ταπεινή μου γνώμη, υπάρχει ένα μικρο εκκλησάκι στην κορυφή της περιοχής με 2 σημαίες.

Η μία όπως ήταν αναμενόμενο ήταν της Εκκλησίας μας και η άλλη ήταν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. Αυτό που με εξόργισε ήταν πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ήταν ΑΝΑΠΟΔΑ! Το γελοίο της όλης υπόθεσης είναι πως ακριβώς δίπλα στο μικρό αυτό εκκλησάκι υπάρχει ένα κιόσκι του δήμου Πυλαίας, το οποίο είναι και μέρος ψυχαγωγίας καθώς υπάρχει και παιδική χαρά εντός του χώρου. Είναι άπειρα τα άτομα που περνάνε από αυτό το σημείο καθημερινά!

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ;

Ακόμα και απ τα μπαλκόνια τους το βλέπουν!

Φ.Ε

Η συνένοχη ομερτά της μεταπολίτευσης για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΠ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ! ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΟΝΕΙΡΑ! ΜΟΥ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ν.Ε.

Εθνικιστική Ιδεολογική Επιθεώρηση “ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ” (τεύχος 3)

Αγαπητοί συμπατριώτες, Με φρίκη διάβασα στο διαδίκτυο πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό. Σας παρακαλούμε ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ να το αποτρέψετε! Μη γίνει η χριστιανική Ελλάδα μουσουλμανικό κράτος! Μένουμε Νίκαια, δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ούτε μέρα ούτε νύχτα! Είμαστε γυναίκες πού θα κρυφτούμε; ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΜΟ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! Θα ξαναέχετε τις ψήφους μας για να ενδυναμωθείτε ακόμη περισσότερο, αλλά και εμείς ο απλός λαός τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;;; Η άνεργη και μορφωμένη κόρη μου θέλει να φύγει μόνιμα στο εξωτερικό με αυτά που βιώνουμε! Βοήθεια πια!

Με εκτίμηση,
Βασιλική Δ.

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτές είναι οι θέσεις μας, αν δεν σας αρέσουν τις αλλάζουμε

Καλησπέρα, σας στέλνω αρκετά συχνά μηνύματα. Δυστυχώς λόγω της εργασίας μου δεν προλαβαίνω να έρθω στην πλησιέστερη Τοπική Οργάνωση μας ούτως ώστε να γίνω μέλος. Ο βασικός λόγος που γράφω το συγκεκριμένο μήνυμα είναι για να εκφράσω το ενθουσιασμό που εισπράττω του τελευταίους μήνες καθώς εργαζόμενος σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας και έχοντας χρόνια στο συγκεκριμένο περιβάλλον βλέπω την υποστήριξη του Ελληνικού λαού για το κίνημα μας το οποίο μου προκαλεί φοβερή χαρά, Μεγάλη έκπληξη μου προκάλεσε ένας κύριος ο οποίος χρόνια Πασοκτζής και ενώ μου έλεγε θα πεθάνω για το ΠΑΣΟΚ σήμερα μου λέει ότι μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αξίζει γιατί έχει ξεκάθαρες απόψεις και τα λέει έξω από τα δόντια, βέβαια επειδή τα έλεγε δυνατά στο κατάστημα αντέδρασαν ένας δύο άπλυτοι αναρχοκουμούνια οι οποίοι το βούλωσαν αμέσως καθώς τα επιχειρήματα του ήταν αβάσιμα. Από μικρό παιδί γνωρίζω την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την υποστηρίζω, σήμερα είμαι 28 χρονών και ζω πλέον με το όνειρο για μία Ελλάδα με ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ.

Γ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-5-apriliou-2013#.UV4B_ZOePRM#ixzz2PXPLigdB

Exit mobile version