Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι πρωτότυπο… Συνελήφθη πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για οφειλές στο δημόσιο

xeiropedes2

Επιδημία ανομίας φαίνεται ότι έχει πέσει σε αρκετούς πασόκους το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έτσι, το τελευταίο κρούσμα αφορά τον πρώην βουλευτή Πρεβέζης του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Ντούσκα, ο οποίος συνελήφθη προχθές στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της ομάδας ΔΙΑΣ, για οφειλές προς το Δημόσιο. Ο Ντούσκας συλλαμβάνεται για δεύτερη φορά τον τελευταίο χρόνο λόγω των οφειλών που είχε αφήσει στο δημόσιο η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρεβέζης, στην οποία διετέλεσε πρόεδρος από το 1999 έως το 2012.

 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το ύψος της οφειλής ανέρχεται στο ποσό των 367.822 ευρώ και αφορά αποκλειστικά μη απόδοση ΦΠΑ, από τον Απρίλιο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Σημειώνεται ότι σε βάρος του πρώην βουλευτή εκκρεμούσε παραγγελία του εισαγγελέα Οικονομικού εγκλήματος. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. Είδατε άραγε να κατηγορεί κανείς το ΠΑΣΟΚ για την ανομία του πρώην βουλευτή του; Όχι βέβαια. Ούτε τώρα ούτε σε άλλες περιπτώσεις όπως αυτές του Ανθόπουλου, την περασμένη εβδομάδα. Αντιθέτως, τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) ξέρουν να δημοσιεύουν κάποιες στημένες φωτογραφίες, που δημιουργούν επίορκοι αστυνομικοί, στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους  να εμπλέξουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με παράνομες πράξεις. Ο Λαός, όμως, καθημερινά αντιλαμβάνεται ποιοι είναι οι πραγματικοί ανέντιμοι και εγκληματίες σ’ αυτόν τον τόπο. Και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έκλινε την λέξη κλέφτης σ’ όλες τις πτώσεις, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό -όσο και τρανό- παράδειγμα αυτής της άνομης νοοτροπίας. Γι’ αυτό και δεν μπορούν να μας κρίνουν ούτε πολιτικά ούτε, κυρίως, ηθικά.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://192.184.9.83/~xa/index.php/enimerosi/view/sunelhfthh-prwhn-bouleuths-tou-pasok-gia-ofeiles-sto-dhmosio#.UV6x6pOePRM#ixzz2PaQXSbD3

 

 

Βεβαίως, τα τελευταία νέα είναι ότι ο Ντούσκας ήδη αφέθηκε ελεύθερος επικαλλούμενος ήδη δημοσιευμένη σε ΦΕΚ τροπολογία, η οποία ψηφίστηκε μόλις στις 19 Μαρτίου, σύμφωνα με την οποία, οι Πρόεδροι των συνεταιριστικών ενώσεων απαλλάσσονται από τα οικονομικά βάρη που οφείλουν οι ενώσεις προς το δημόσιο.

Είδατε τι ωραίες τροπολογίες ψηφίζει η συγκυβέρνηση; Πλήρη κάλυψη για τα δικά τους παιδιά…

Exit mobile version