Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διώξεις κατά των Χριστιανών στην Αγγλία

dioxeis_xristianon__article

Εικόνες από ένα πιθανό εφιαλτικό μέλλον εδώ στην Ελλάδα ζούνε, ήδη, στην Αγγλία. Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Comres, δυο στους τρεiς  Χριστιανούς ‘‘νιώθουν σαν διωκόμενη μειονότητα’’ στην Μεγάλη Βρετανία. Γι’ αυτόν τον λόγο οι 6 στους 10 που ψήφισαν τους Συντηρητικούς το 2010 σκοπεύουν να γίνουν ‘‘Κοψοχέρηδες’’. Η ίδια έρευνα έδειξε ότι στην Βρετανία του 2030 οι άθεοι θα είναι περισσότεροι (!) από τους ομολογημένους Χριστιανούς, την ώρα που μουσουλμάνοι και ινδουιστές αυξάνονται αλματωδώς. Ήδη ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, με τις πράξεις του, δείχνει την προτίμησή του προς μια τέτοια προοπτική.

Προωθεί τον θρησκευτικό γάμο των ομοφυλόφιλων – παρά τις αντιρρήσεις της Αγγλικανικής Εκκλησίας – και ευθυγραμμίζεται πλήρως με την ευρωπαϊκή ντιρεκτίβα για απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων από τους χώρους εργασίας. Δυο εργαζόμενοι ιδιωτικού τομέα που απολύθηκαν, επειδή φορούσαν σταυρό προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αλλά το Λονδίνο τους άφησε εντελώς ακάλυπτους. Προχωρώντας ακόμη περισσότερο στον αποχριστιανισμό της νήσου, βουλευτές των εργατικών πήραν την πρωτοβουλία να μετατρέψουν σε διαθρησκευτικό τόπο λατρείας το κοινοβουλευτικό παρεκκλήσι st. Mary Undercroft με ιστορία 700 χρόνων. Μια συμβολική κίνηση απευθείας στοχευμένη απέναντι στην ίδια τη χριστιανική θρησκεία. Κάποια οργάνωση (προφανώς κάτι σαν τις εγχώριες ΜΚΟ) υπό τον τίτλο Εθνική Κοσμική Εταιρία, κάλεσε τον Κάμερον να αγνοήσει το «θεοκρατικό και αντιδημοκρατικό παραλήρημα» του πρώην Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι Τζόρτζ Κάρεϊ, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αντιχριστιανική πρωτοβουλία  των εν λόγω βουλευτών. Αυτή είναι η σύγχρονη Αγγλία. Μια πολυπολιτισμική, αντιχριστιανική και άνευ πραγματικών ηθικών αξιών χώρα, με φυλλάδες τύπου Guardian, οι οποίες επειδή αρέσκονται στην σημερινή οικτρή κατάσταση του νησιού επιτίθενται σφόδρα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, επειδή αγωνίζεται ώστε να μην φτάσει η Ελλάδα στο ελεεινό σημείο της Μεγάλης (;) Βρετανίας.

ΓΙΩΡΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://192.184.9.83/~xa/index.php/enimerosi/view/diwjeis-kata-twn-christianwn-sthn-agglia#.UV65LZOePRM#ixzz2PaYK7vB0

Exit mobile version