Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παγκόσμιο πρόβλημα η Χρυσή Αυγή και για τον Μοσχοβισί

schaeuble_kai_moscovici__article

 

Έχει καταστεί ρουτίνα να υβρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή συνεχώς οι δυνάστες του Ελληνικού Λαού. Τελευταίος, χρονικά, στην λίστα ο γάλλος (;) υπουργός οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος εξέφρασε τα συναισθήματα του για την Χρυσή Αυγή στα πλαίσια διάλεξης που πραγματοποιήθηκε στην γαλλική Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης με πρωτοβουλία του Κινήματος Jeunes Européens. Στην διάλεξη παρευρέθηκε εκτός του γάλλου ΥΠΟΙΚ και ο γερμανός ΥΠΟΙΚ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Στα πλαίσια αυτής της διάλεξης ο υπουργός οικονομικών της Γαλλίας δήλωσε ότι «οι χώρες θα πρέπει να τηρούν τις δεσμεύσεις τους» και ότι θα πρέπει να πάψει η «ανώφελη συζήτηση περί διλήμματος ανάμεσα στην λιτότητα και την ανάπτυξη», αφού «η επίτευξη περισσότερης Ευρώπης είναι συνώνυμη της περισσότερης ανάπτυξης», γεγονός που σύμφωνα με τον Σόιμπλε προϋποθέτει περισσότερη «ανταγωνιστικότητα». Κοινώς, για να τα πούμε «λαϊκά», ο Μοσκοβισί είπε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τους σκληρούς όρους του μνημονίου και η Κύπρος να σκύψει το κεφάλι στους διεθνείς τοκογλύφους.

Μετά άρχισαν οι ερωτήσεις (στημένες προφανώς…) από τα μέλη της οργάνωσης προς τον Σόιμπλε και τον Μοσκοβισί και φυσικά υπήρξε ερώτηση για την Χρυσή Αυγή. Την ερώτηση απάντησε ο Μοσκοβισί, προφανώς για να μην καρφωθεί ο Σόιμπλε που είχε την κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Τσίπρα, και είπε ότι θα «πρέπει να υπάρχει στην Ευρώπη μια κοινή γραμμή για τα εξτρεμιστικά κόμματα» και ότι «η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα ναζιστικό και αντισημιτικό» που αποτελείται από «ανυπόφορα άτομα».

Προφανώς είμαστε «ανυπόφοροι» για τον κ. Μοσκοβισί, τον Σόιμπλε και τους λοιπούς δυνάστες του Ελληνικού Λαού, οι οποίοι τυγχάνουν και συνομιλητές του Τσίπρα, επειδή αντιστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις ενάντια στο ξεπούλημα της Ελλάδας και την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.

Όμως, έτσι για το ιστορικό του όλου θέματος, και τον τονισμό μίας «περίεργης» «σύμπτωσης» ας δούμε, εν τάχει, το βιογραφικό του νέου υβριστή της Χρυσής Αυγής, του κ. Μοσκοβισί. Ο υπουργός οικονομικών της Γαλλίας, λοιπόν, είναι εβραϊκής καταγωγής, γιος του κοινωνικού ψυχολόγου Serge Moscovici, ο οποίος μαχόταν τον εθνικισμό στην Ρουμανία, από την οποία προέρχεται η οικογένεια. Υπήρξε μέλος της «Επαναστατικής Κομμουνιστικής Λίγκας», ενός τροτσκιστικού αποκόμματος της Γαλλίας, πριν μεταπηδήσει στο Σοσιαλιστικό Κόμμα, το αντίστοιχο ΠΑΣΟΚ της Γαλλίας. Έχει σπουδάσει οικονομία και φιλοσοφία με μέντορα τον Ντομινίκ Στρος Καν, τον επίσης Ιουδαίο συνομιλητή του Τζέφρυ Παπανδρέου, που έδεσαν την Ελλάδα στα δεσμά του ΔΝΤ.

Οπότε γίνεται προφανές το ποιοι είναι ακριβώς οι εχθροί της Χρυσής Αυγής. Τιμή μας ο πόλεμος τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://192.184.9.83/~xa/index.php/enimerosi/view/oloi-oi-upeuthunoi-ths-dustuchias-mas-enantion-ths-chrushs-aughs#.UV66_pOePRM#ixzz2Paaat8sC

Exit mobile version