Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μοναδικό πρόβλημα μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδος είναι η Χρυσή Αυγή

charles-mouratides

Τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα στην προσέγγιση και συνεργασία Ελλάδος και Ισραήλ, υποδεικνύει σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία, ο εκτελεστικός διευθυντής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Πρωτοβουλία για την Ενίσχυση της Ιστορικής Συμμαχίας Ελλάδας – Ισραήλ» ή CHI (Circle for Hellas & Israel), Τσαρλς Μουρατίδης. Η οργάνωση έχει έδρα στο Σικάγο των ΗΠΑ και υποτίθεται πως εργάζεται για τη προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο κρατών, Ελλάδος και Ισραήλ. Και λέμε υποτίθεται, διότι όπως θα διαβάσετε παρακάτω, τόσο ο κύριος αυτός όσο και το μέσο το οποίο φιλοξενεί τις δηλώσεις του, φαίνεται να ενδιαφέρονται μάλλον για τα εβραϊκά συμφέροντα, παρά για εκείνα της Πατρίδος μας και του Ελληνικού Λαού.

Ο Τσαρλς Μουρατίδης θεωρεί ότι η συγνώμη του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου προς τον Ταγίπ Ερντογάν και η αναθέρμανση των τουρκοισραηλινών σχέσεων, δε δύναται να μεταβάλει το σημερινό επίπεδο των σχέσεων του κράτους του Ισραήλ με την Ελλάδα. Αντίθετα, ο παράγοντας εκείνος ο οποίος δυσχεραίνει την περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών, είναι η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής στα ελληνικά πολιτικά πράγματα. «Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό και μάλιστα έντονο πρόβλημα, σε φοβερά μεγάλο βαθμό. Οι Ισραηλινοί δεν βλέπουν τη Χρυσή Αυγή και τα ρατσιστικά κόμματα ως κάτι περιθωριακό. Γι’ αυτούς είναι επέκταση της ιστορίας τους. Επέκταση του Ολοκαυτώματος», υποστηρίζει ο Μουρατίδης, συμπληρώνοντας πως το πρόβλημα Χρυσή Αυγή για το Ισραήλ, δεν αφορά μόνο τα ελληνικά σύνορα, αλλά αποκτά παγκόσμιες προεκτάσεις.

Ο φιλοσιωνιστής ομογενής μάλιστα, προτρέπει εμμέσως το Ελληνικό Κράτος να λάβει μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο ισραηλινός παράγοντας! Δε διστάζει δε, να εκφράσει την έντονη ανησυχία του για πιθανή διόγκωση του προβλήματος: «σίγουρα υπάρχει κίνδυνος, εφόσον υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρει μεγαλύτερη έκταση η αποδοχή αυτής της οργάνωσης στην ελληνική κοινωνία. Αν η Χρυσή Αυγή μπει πιο δυναμικά σε θέματα πολιτικής της χώρας, τότε θα υπάρξει πολύ σοβαρό θέμα στην προώθηση των σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ». Παρουσιαζόμενος μάλλον ως κήρυκας των ισραηλινών επιδιώξεων, παρά ως υποστηρικτής της Ελλάδος, επιχειρεί να εξηγήσει την δυσαρέσκεια των ισραηλινών. «Για τους Ισραηλινούς και γενικότερα για τους Εβραίους ο ρατσισμός και ο αντισημιτισμός είναι καταλυτικά θέματα. Αυτό που λέγεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι ρατσιστές, δεν θέλουν τους μετανάστες, αλλά δεν ασχολούνται με τους εβραίους, δεν γίνεται αποδεκτό. Ρατσισμός και αντισημιτισμός είναι έννοιες συνδεδεμένες», προστάζει το φερέφωνο του διεθνούς σιωνισμού, αλλά λησμονεί να αναφερθεί στη ρατσιστική πολιτική του ισραηλινού κράτους έναντι των Παλαιστινίων και για τα ρατσιστικά εγκλήματα στη Λωρίδα της Γάζας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μουρατίδης με θράσος χιλίων πιθήκων, επιχειρεί επέμβαση στα εσωτερικά πολιτικά δρώμενα της Ελλάδος, ώστε να «εξωραϊστεί» η εικόνα της στα μάτια των απανταχού Εβραίων: «Μπορεί το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες. Και οι παγκόσμιες εβραϊκές οργανώσεις βλέπουν πολύ αρνητικά την κατάσταση με τη Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα. Η τοποθέτηση της Ελένης Ζαρούλια, της συζύγου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, είναι ένα θέμα που έχει προκαλέσει πολύ αρνητικές συζητήσεις». Δίνει μάλιστα και την πληροφορία για τη συμφωνία Σαμαρά-Νετανιάχου να συναντηθούν στο προσεχές διάστημα, με αντικείμενο συζήτησης το ζήτημα της Χρυσής Αυγής.

Εκεί βέβαια όπου πέφτουν οι μάσκες της οργανώσεως της οποίας προεδρεύει ο εν λόγω κύριος, είναι στη τοποθέτησή του, εις ότι αφορά το θέμα της ελληνικής ΑΟΖ. Ο Μουρατίδης συστήνει στην ελληνική κυβέρνηση να ανακηρύξει την ΑΟΖ και… «να βάλει άμεσα το Ισραήλ μέσα στο στρατηγικό της παιχνίδι στην έρευνα φυσικού αερίου/πετρελαίου στην Ανατ. Μεσόγειο και Κρήτη, ιδίως με τη χρήση εταιρειών που κάνουν την ίδια εργασία στην ΑΟΖ του Ισραήλ»! Τελικά τίνος τα συμφέροντα πιστεύετε πως προωθεί ο Τσαρλς Μουρατίδης; Της Ελλάδος ή του Ισραήλ;

Εν κατακλείδι, αποδεικνύεται πως οι τριγμοί στο παγκόσμιο σιωνιστικό σύστημα εξαιτίας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, είναι τόσο ισχυροί, ώστε ο ολάκερος ο διεθνής εβραϊσμός να αναζητεί τρόπους και να πιέζει ώστε να τεθεί εκτός νόμου, ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα του οποίου μοναδικό έγκλημα είναι το γεγονός ότι εργάζεται με φανατισμό για την υπεράσπιση των ελληνικών δικαίων και των συμφερόντων του Ελληνικού Έθνους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-monadiko-problhma-metaju-israhl-kai-ellados-einai-h-chrush-augh#.UWCRbpOePRM#ixzz2Pijh1AAE

Exit mobile version