Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρτέμης Ματθαιόπουλος στο Crash: Το παγκόσμιο κεφάλαιο ευθύνεται για την κρίση σε Ελλάδα και Κύπρο

-crash-5

Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Crash που κυκλοφορεί, απαντώντας σε κοινωνικά, ιστορικά, ιδεολογικά αλλά και θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Ενδεικτικά δήλωσε:

 

Για την αύξηση της εγκληματικότητας: Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που διαπράττουν τέτοιου είδους εγκλήματα είναι αλλοδαποί. Αυτό λένε όλα τα επίσημα στατιστικά.

 

Για την κατάσταση στα σημερινά σχολεία: Είναι κάτι το οποίο βλέπω καθημερινά και με θλίβει. Στα περισσότερα σχολεία η αναλογία των Ελλήνων μαθητών με τους ξένους είναι τραγική. Δύο Ελληνόπουλα με 20 αλβανούς.Πέντε Ελληνόπουλα, 15 αφρικανοί. Με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να αναγκάζονται να κάνουν την διδασκαλία με τέτοιο τρόπο, ώστε να κατανοήσουν το μάθημα πρώτα οι αλλοδαποί. Αυτό σημαίνει ότι τα Ελληνόπουλα δεν διδάσκονται όπως θα έπρεπε. Και αυτό την ώρα που οι Έλληνες γονείς πληρώνουν φόρους και έξτρα χρήματα για την διδασκαλία των παιδιών τους, καθώς δεν υπάρχει δωρεάν δημόσια Παιδεία στην χώρα μας. Από την άλλη, οι αλλοδαποί δεν πληρώνουν απολύτως τίποτα.

 

Για το ποιος ευθύνεται για την κατάσταση σε Ελλάδα και Κύπρο: Είναι το παγκόσμιο κεφάλαιο που έχει φυλετική ταυτότητα και χρώμα. Είναι ο σιωνισμός που θέλει μέσω μιας τραπεζικής κρίσης να πετύχει τους σκοπούς του. Η κα Μέρκελ σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Άλλοι κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο. Στην Ελλάδα, πάντα θα βρεθεί ένα πρόθυμος ηλίθιος για αν υλοποίησει τα σχέδια του παγκοσμίου κεφαλαίου.

 

Για το πολίτευμα: Για εμάς δεν έχει σημασία το όνομα του όποιου πολιτεύματος, αλλά η ουσία. Τι πράττει το κάθε πολίτευμα για το καλό του Έθνους. Αν είναι να λέμε ότι έχουμε δημοκρατία και να τραβάμε όσα σήμερα, καλύτερα να είχαμε φασιστικό – εντός εισαγωγικών- καθεστώς και να ζούσαμε αξιοπρεπώς.

 

Για τις εκτρώσεις: Είμαι κάθετα αντίθετος στις εκτρώσεις και θα έπρεπε να θεσπιστεί νόμος που να τις απαγορεύει. Θα πρέπει το Σύνταγμα να απαγορεύει στην μητέρα να αφαιρεί μια ανθρώπινη ζωή, επειδή την ενδιαφέρει η καριέρα, το σώμα της, κτλ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/artemhs-matthaiopoulos-sto-crash-to-pagkosmio-kefalaio-euthunetai-gia-thn-k#.UWCUOpOePRM#ixzz2PimhE2fp

 

 

Exit mobile version