Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πάτρας, Κυπαρισσίας, Θεσσαλονίκης

img_1575_

 

Πιστή στο κοινωνικό έργο του Κινήματος , σε πανελλαδικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο, η Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε, την Κυριακή 31 Μαρτίου, ανοιχτή διανομή ρούχων, παπουτσιών και παιδικών παιχνιδιών, στον χώρο έμπροσθεν των γραφείων.

Η συμμετοχή του κόσμου που θέλησε να βοηθηθεί, αλλά και να βοηθήσει ήταν μαζικότατη. Από νωρίς δεκάδες συναγωνιστές έσπευσαν να στήσουν τον χώρο και οι εργασίες τέλειωσαν πολύ πριν την προκαθορισμένη ώρα, λόγω της άρτιας οργάνωσης. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και από όλους ακουγόταν η διαπίστωση ότι «η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η τελευταία ελπίδα του Έθνους». Όλες οι Ελληνικές οικογένειες, που έχουν οδηγηθεί σε αυτήν την κατάσταση, προσβλέπουν στο Εθνικιστικό Κίνημα, ως την ύστατη σανίδα Εθνικής σωτηρίας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα και θα συμπαραστέκεται στους ανήμπορους Έλληνες, όμως είναι και χρέος του καθενός ξεχωριστά να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια με τις δικές του δυνάμεις, πυκνώνοντας τις τάξεις μας. Το Κίνημα παραμένει πιστό στις προεκλογικές του δεσμεύσεις: Τα λεφτά του λαού επιστρέφουν σε αυτόν! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Τ.Ο. Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4
Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-22:00
Τηλ. 2310 521842 και 6970 138893

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστές Δημήτριος Κουκούτσης και Ευστάθιος Μπούκουρας, στα Φιλιατρά

Ύστερα από αίτημα κατοίκων των Φιλιατρών Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε έκτακτη ομιλία στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Φιλιατρών. Σκοπός της ομιλίας ήταν να συζητηθεί το φλέγον ζήτημα της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών και των ρομά,  που μαστίζει τους κατοίκους, όχι μόνο στην πόλη των Φιλιατρών αλλά και στις γύρω περιοχές.

Ομιλητές οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής των Νομών Μεσσηνίας και Κορινθίας, συναγωνιστές Δημήτριος Κουκούτσης και Ευστάθιος Μπούκουρας και ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Κυπαρισσίας, συναγωνιστής Νικήτας Μανδραπήλιας. Ο συναγωνιστής Μανδραπήλιας προλόγισε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και στην συνέχεια ενημέρωσε τους παρευρισκομένους σχετικά με τις δραστηριότητες της Τ.Ο. Κυπαρισσίας.

 

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Μπούκουρας, ο οποίος τόνισε ότι όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ανεξαρτήτως νομού, βρίσκονται όπου οι Έλληνες χρειάζονται την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής. Ο συναγωνιστής Μπούκουρας πρότεινε μέτρα αυτοπροστασίας για τους κατοίκους των Φιλιατρών, καθώς το ανύπαρκτο κράτος τούς έχει εγκαταλείψει προ πολλού. Κλείνοντας επεσήμανε ότι το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών, αλλά και των «ευπαθών ομάδων» είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει όλη η Ελλάδα.

Τέλος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Κουκούτσης, ο οποίος τόνισε ότι τα Φιλιατρά βρίσκονται υπό κατοχή, με τον πληθυσμό των λαθρομεταναστών να υπερτερεί από αυτόν των Ελλήνων, διαβεβαιώνοντας τους παρευρισκόμενους ότι όπου υπάρχει ανάγκη -και όχι προς άγραν ψήφων- το Εθνικιστικό Κίνημα είναι παρόν. Επίσης ο συναγωνιστής Κουκούτσης ενημέρωσε για τα σχέδια της συγκυβέρνησης να κλείσουν τα αστυνομικά τμήματα στην περιοχή της Τριφυλίας  και  των Φιλιατρών. Ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκομένους και οι δυο συναγωνιστές αφουγκράστηκαν τα προβλήματα των Φιλιατρινών, απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις που τους απεύθυναν.

Πυρήνας Κυπαρισσίας
Ελευθερίου Βενιζέλου 26
Δευτέρα και Σάββατο 19.00-21.00
Τηλ. 6948 621973

Ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Πάτρας

Ενημερωτική δράση πραγματοποίησε η Τ.Ο. Πάτρας, το Σάββατο 30 Μαρτίου. Η δράση έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας, από την οδό Ακρωτηρίου και την πλατεία Παπανδρέου έως και το ΑΤΕΙ Πατρών. Ιδιαίτερα θερμή και ενθαρρυντική ήταν η υποδοχή των «παιδιών με τα μαύρα μπλουζάκια» από τους συμπολίτες μας. Μοιράστηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια ενώ πολλοί εκ των κατοίκων της περιοχής προμηθεύτηκαν επιπλέον ποσότητα προκειμένου να τα δώσουν σε συγγενείς και φίλους.

 

Οι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες άκουσαν τα παράπονα των κατοίκων και των καταστηματαρχών της περιοχής καθώς. όπως ανέφεραν. η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Σημείωσαν πως νιώθουν απροστάτευτοι και εγκαταλελειμμένοι από το κράτος και πλέον “παλεύουν” για να επιβιώσουν.

 

Για ακόμα μία φορά εμείς οι Χρυσαυγίτες, τα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια βγήκαμε στους δρόμους και αφουγκραστήκαμε τα παραπόνα και την απογοήτευση που έχουν κυριεύσει τον Έλληνα πολίτη. Θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας καθώς για εμάς αποτελεί καθήκον η στήριξη του Λαού μας ενώ θα είμαστε πρωτοπόροι στη μάχη για την ανάκαμψη του Έθνους μας. Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες της Πάτρας να συστρατευτούν με το Κίνημά μας και να αγωνισθούν μαζί μας. Για μία Ελλάδα, η οποία θα ανήκει ΜΟΝΟ στους Έλληνες!

 

Τ.Ο. Πάτρας
Γερμανού 128
Δευτέρα: 19:00-21:00

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-patras-kuparissias-thessalonikhs#.UWCoOJOePRM#ixzz2Pj8BU19s

 

 

Exit mobile version