Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών

kalasnikof321__article (2)

Αλβανική σπείρα ρήμαζε εργοστάσια και σπίτια στην Αττική με λεία 1.500.000 ευρώ!

 

Συνελήφθη ένας 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος αλβανίας, ο οποίος προηγουμένως μαζί με συνεργούς του, είχε διαρρήξει εταιρεία στη Μάνδρα. Από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προέκυψε ότι ο συλληφθείς μαζί με άλλα άγνωστα άτομα είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις, κλοπές και ληστείες σε εργοστάσια, εταιρείες και επιχειρήσεις στα Σπάτα και τη Μάνδρα Αττικής από τις οποίες αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα. Μέχρι τώρα έχει εξακριβωθεί ότι η παραπάνω σπείρα κατά το τελευταίο τρίμηνο, έχει διαπράξει στα Σπάτα και τη Μάνδρα ένδεκα (11) διαρρήξεις-κλοπές και μία (1) ληστεία. Το συνολικό χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει υπερβαίνει τις 225.000 ευρώ. Επίσης, αφαίρεσαν 250 τεμάχια επιταγών αξίας 1.000.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας άνω των 100.000 ευρώ. Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι συνεργοί του.

 

Σομαλός υπέκλεβε πιστωτικές κάρτες

 

Ένας 32χρονος σομαλός, αποκτώντας παράνομα πρόσβαση σε στοιχεία πιστωτικών καρτών ανυποψίαστων πολιτών, πραγματοποιούσε ηλεκτρονικές παραγγελίες αγοράς προϊόντων μέσω του διαδικτύου! Όπως ανακοινώθηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε με την καταγγελία υπεύθυνου ασφάλειας εταιρείας διαχείρισης ιστοσελίδων του διαδικτύου, στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι άγνωστοι δράστες πραγματοποίησαν δύο παραγγελίες αγοράς προϊόντων, από ηλεκτρονικό κατάστημα που διαχειρίζεται η εταιρεία του, χρησιμοποιώντας στοιχεία πιστωτικών καρτών ανυποψίαστων πολιτών. Μάλιστα, ήταν το PAYPAL, η γνωστή διεθνής εταιρεία τραπεζικών συναλλαγών που αμφισβήτησε την εγκυρότητα των παραγγελιών και στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντοπίστηκε ο 32χρονος αλλοδαπός, τη στιγμή που παραλάμβανε το προϊόν από υποκατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών στο Γαλάτσι.  O 32χρονος προσήχθη στην έδρα της Υπηρεσίας και από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε η εμπλοκή του σε «απατηλές» διαδικτυακές παραγγελίες, ενώ διερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

 

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που επιδίδονται σε παντός είδους παράνομες πράξεις. Απαιτείται άμεση επαναφορά της έννομης τάξης και πάταξη όλων των εγκληματιών που έχουν καταστήσει την Ελλάδα σε ζούγκλα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/deltio-egklhmatikothtas-allodapwn13#.UWFiEZOePRM#ixzz2PmLg2eAJ

 

 

Exit mobile version