Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκεί καταντήσαμε! Ευρωπαίοι αστυνομικοί στα ελληνικά αεροδρόμια

aerodromio__article

 

Μετά τη χορηγία πετρελαίου από τον Σόρος για τη θέρμανση των Ελληνικών σχολείων σειρά έχει η ευγενική «χορηγία» ευρωπαίων αστυνομικών στα πλαίσια διακρατικής συμφωνίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία και άλλες χώρες έχουν καταθέσει αιτήματα προς τις ελληνικές αρχές, προκειμένου στο πλαίσιο των διακρατικών συμφωνιών που πηγάζουν και από τη Συνθήκη Σέγκεν να υπηρετούν στην Ελλάδα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι ευρωπαίοι αστυνομικοί δεν θα είναι ένστολοι, δεν θα φέρουν οπλισμό, δεν θα εκτελούν καθήκοντα αστυνομικού, αλλά θα συνδράμουν εάν και όποτε ζητηθεί από Έλληνες συναδέλφους τους κυρίως για να διαπιστώσουν την πλαστότητα ενός εγγράφου, όπως τα διαβατήρια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες Γερμανοί αστυνομικοί αναλαμβάνουν υπηρεσία τις επόμενες ημέρες στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου Κρήτης. Επίσης κατά την καλοκαιρινή περίοδο αναμένεται να τεθεί εκ νέου σε εφαρμογή η διακρατική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας, προκειμένου αστυνομικοί των δύο χωρών να κάνουν κοινές περιπολίες σε τουριστικές περιοχές της βόρειας Ελλάδας, την οποία προτιμούν για τις διακοπές τους οι υπήκοοι της γειτονικής χώρας.

Άραγε η επίσημη ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. τι γνώμη έχει για όλο αυτό; Είναι τόσο ανίκανη να διεξάγει απλούς τυπικούς ελέγχους διαβατηρίων ώστε να αποδέχεται την συνδρομή ευρωπαίων αστυνομικών; Μέσα σε αυτό το παραλήρημα ευγενικών χορηγιών από ευρωπαίους δεν θα απορήσουμε αν δούμε και εισαγόμενους δασκάλους να αναλάβουν τα εκπαιδευτικά μας ζητήματα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekei-katanthsame-eurwpaioi-astunomikoi-sta-ellhnika-aerodromia#.UWHyapOePRM#ixzz2PorJ9VKy

Exit mobile version