Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

Μια Αθήνα-Μέκκα προτείνει να δημιουργηθεί ο δήμαρχος της και πρώην “πουλέν” του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Καμίνης με μία πρόταση-σοκ που θέλει εκτός από το κεντρικό τέμενος να κατασκευαστούν ένα ή δύο μικρότερα τζαμιά σε κάθε διαμέρισμα της Αθήνας!

“Η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα ανοίγει το δρόμο για να λειτουργήσουν νομίμως ένα έως δυο χώροι ανά δημοτικό διαμέρισμα”, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι έθεσε το ζήτημα κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον υπουργό Παιδείας και συμπλήρωσε ότι “η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους ανοίγει το δρόμο, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης σε χώρους που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίοι σήμερα λειτουργούν ως άτυποι χώροι λατρείας, ώστε να λειτουργούν νομίμως ένας έως δύο ανά δημοτικό διαμέρισμα”.

Δηλαδή προτείνει, ούτε λίγο-ούτε πολύ να κτιστούν 15 (!) τζαμιά στην Αθήνα αφού η πόλη έχει 7 δημοτικά διαμερίσματα και ένα το κεντρικό τέμενος.”

Θα ήθελα να ρωτήσω το Δήμαρχο. Μήπως ενοχλούμε τους Μουσουλμάνους φίλους του, να φύγουμε; Μετά την σφαγή κοτόπουλων από Ελληνικές εταιρείες με τη μέθοδο Αλχαλ (μουσουλμανική προσευχή) τώρα έχουμε και αυτό. Ε, μάλλον ενοχλούμε!

Με εκτίμηση

Ν.Α.

ΔΕΗ: Στις 30.000 τον μήνα οι διακοπές ρεύματος

 

Το όνομά μου είναι Σ.Σ. και είμαι 36 ετών. Άνεργος εδώ και ένα χρόνο, μετά από πολυετή εργασία σε φαρμακευτικές εταιρείες σαν επιστημονικός συνεργάτης, (ιατρικός επισκέπτης). Πριν ένα χρόνο, δήλωσα παρών στο κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θέτοντας τον εαυτό μου, μέλος στον αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας.

Ένα χρόνο μετά, νοιώθω υπερήφανος για την επιλογή μου αυτή, νοιώθω περήφανος που είμαι άλλος ένας Έλληνας ανάμεσα σε πραγματικούς Έλληνες.

ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!

Κλείνω με τα λόγια που μας δίνουν δύναμη και τιμή. «εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρις»

Μετά τιμής,
Σ.Σ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΔΟΥ: Ψηλά η Ελληνική Σημαία στις βραχονησίδες μας!

Αρχηγέ,
πρώτα να σας στείλω την καλημέρα της μητέρας μου, που είχατε συναντήσει προ καιρού, πριν την εξορίσει τη κόμμα του Σκουριασμένου με τις περικοπές στις συντάξεις τα τελευταία 5 χρόνια.

Διαμένω στην Νότιο Αφρική, και αν και ασχολούμαι με τα πολιτικά θέματα και των δύο χωρών, ενεργά δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα και ούτε  είμαι μέλος κάποιου, αν και έχω τα πιστεύω μου και τις Ελληνικές Αρχές μου.

Ο καιρός έφτασε όμως. Και πρέπει να πάρουμε όλοι θέσεις για το καλό της Πατρίδος και του Ελληνισμού.

Αν και σαν Δ.Σ. μπορεί να είμαι ένα ασήμαντο ον στον πλανήτη αυτόν, σαν μέλος ενός συνόλου του Ελληνισμού,  έχω την υποχρέωση να συνεισφέρω για το καλό του Έθνους μου που τόσα χρόνια απειλείτε από όλους τους Βαρβάρους της γης.

Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει αντιπρόσωπος της Χρυσής Αυγής εδώ στην Νότιο Αφρική, αλλά εάν όχι, καιρός είναι να υπάρξει, μήπως ξυπνήσει και εδώ ο Έλληνας που τόσα χρόνια βλέπει μπλε γράμματα και πράσινα άλογα και τα νομίζει Ελλάδα.

Φιλικά,
Δ.Σ.

Συνέντευξη του Συναγωνιστή Γεώργιου Γερμενή στην Τ.Ο. Αθηνών

Αγαπητοί κύριοι,
Είμαι ο Μ.Π. και είμαι από την Κύπρο. Μέχρι πριν από λίγους μήνες ήμουν ένας Αριστερός αλλά βλέποντας τις τελευταίες μέρες το τι γίνετε στην Κύπρο μας έβγαλα το συμπέρασμα ότι είναι όλοι τους πουλημένα τομάρια.

Ξύπνησα απότομα και είδα την ωμή πραγματικότητα. Άρχισα να διαβάζω και να μελετώ τις θέσεις σας και κατάλαβα πως μόνο αν εσείς κυβερνήσετε την Ελλάδα θα δούμε άσπρες μέρες.

Παρακολουθώ τις ομιλίες των βουλευτών σας που λένε την ωμή αλήθεια που δεν αρέσει στο σύστημα που ξεπουλάνε την Κύπρο μας για τα προσωπικά τους συμφέροντα και μας οδηγούν στην εξαθλίωση. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία και μακάρι να αναλάβετε κάποια μέρα τα ηνία και να μας γλιτώσετε από αυτούς τους προδότες.

Όπως είπατε, ο Ελληνισμός μπορεί και χωρίς την Ευρώπη.

Γιατί παραμένουμε με αυτή την ένωση του διαβόλου; Νομίζω ότι είναι καιρός να την κάνουμε από αυτή την δήθεν ένωση των δικαιωμάτων και της αλληλεγγύης.

Σας ευχαριστώ.

Μ.Π.

Για αυτό έχουν βάλει την Θράκη στο μάτι!

 

Διαβάζοντας χρόνια για τα εγκλήματα των κομμουνιστών, αναρωτιέμαι εάν κάποιος από αυτούς είναι εν ζωή. Και αν ναι , μήπως θα έπρεπε να δικαστεί για όλες αυτές τις σφαγές; Και αν αυτό μπορεί να έχει βάσει μήπως θα έπρεπε να γίνει κάτι; Τα τελευταία 40 χρόνια οι αλήτες μέχρι βουλευτές και υπουργοί γίνονταν.

Ευχαριστώ
Α.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-8-apriliou-2013#.UWH4y5OePRM#ixzz2Poxeu0F6

Exit mobile version