Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Με ευρώ ή δραχμή η Ελλάς θα ζήσει!» – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΝΓΜΚΟΜΑΡΤ

Από την ομιλία του Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

«Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες θα ήθελα ολόθερμα να σας ευχαριστήσω γιατί αντέχετε αυτόν τον ανελέητο πόλεμο λάσπης εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ας στείλουμε ένα μήνυμα: ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!» 

Ο βρώμικος επικοινωνιακός πόλεμος των αργυρώνητων ΜΜΕ

«…Συνελήφθησαν στην πόλη του Βόλου τρεις νεαροί, για μια παραβατική πράξη. Και η αστυνομία, στην έρευνα που έκανε στο σπίτι τους, βρήκε και μια μπλούζα και ένα κασκόλ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και βγήκαν να το κάνουν σημαία οι υπηρεσίες του κ. Δένδια για να αποδείξουν επιτέλους ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μια εγκληματική οργάνωση.Είναι γνωστό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση και επιστρέφουμε την λάσπη και τις χυδαιολογίες των αντιπάλων μας. Μια ημέρα πριν, όμως κάποιος άλλος κύριος περνούσε το κατώφλι του ανακριτή. Και είχε κληθεί για να απολογηθεί για το «ευγενές» αδίκημα της τοκογλυφίας. Ο ανακριτής τελικά τον άφησε ελεύθερο και του έβαλε μια «μικρή» εγγύηση 200.000 ευρώ. Ο κύριος αυτός ήταν ο υφυπουργός Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, Ανθόπουλος. Είδατε μήπως να δημοσιεύεται καμιά φωτογραφία του με την σημαία του ΠΑΣΟΚ; Εάν πιάσουν, όμως, τον οποιονδήποτε άσχετο με ένα κασκόλ ή μια μπλούζα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αμέσως βοούν τα τσιράκια τους από τα κανάλια της διαπλοκής. Είμαστε μόνοι εναντίον όλων! Αλλά έχουμε στο πλευρό μας τον Ελληνικό Λαό.

Δεν πάει πολύς καιρός, από τότε που σε μια συμπλοκή λαθρομεταναστών για υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου στην οδό Αναξαγόρα, δολοφονήθηκε ένας λαθρομετανάστης. Αμέσως βρέθηκαν και ψευδομάρτυρες, οι οποίοι μιλούσαν για μαυροφορεμένους, κατηγόρησαν πάλι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όλα τα πολιτικά κόμματα έβγαλαν ανακοινώσεις, έκαναν ακόμη και συγκέντρωση και πορεία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και τι απεκαλύφθη μετά από λίγες ημέρες; Ότι τον λαθρομετανάστη αυτόν τον είχε δολοφονήσει άλλος λαθρομετανάστης. Μούγκα από τα τσιράκια της διαπλοκής. Δεν είπαν τίποτε.»

Δεν θα περάσει η προπαγάνδα τους

«…Την 25η Μαρτίου, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά του καναλιού των καναλιών της «υπερκυβέρνησης» αυτής της Χώρας, του Mega. Και αμέσως όλα τα κόμματα, μέχρι και το ΚΚΕ, βγήκαν να καταγγείλουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όμως, ας το πάρουν είδηση. Ο Λαός δεν τους ακούει.

Πρόσφατα σε ένα άρθρο του ο γενικός διευθυντής του Mega, έλεγε «πώς πήραν 7% τον Μάιο; Πώς πήραν πάλι 7% τον Ιούνιο; Αφού εμείς τα κανάλια τους πολεμούσαμε, όλες οι εφημερίδες τους πολεμούσαν!».Ναι, πήραμε 7% και τώρα ίσως πάρουμε 17%, γιατί ο Λαός έχει ξυπνήσει.Απέτυχαν! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπήκε στην βουλή, πέρασαν οι εκλογές, συνέχισαν την λάσπη, συνεχίζουν την λάσπη, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως ανεβαίνει και θα ανεβαίνει συνεχώς.Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν πάντα εδώ!Ήταν το Φυλετικό Ένστικτο ενός Έθνους! Εμείς οι Εθνικιστές δεν είμαστε πουλιά των ήρεμων καιρών. Είμαστε πουλιά της θύελλας και της καταιγίδας. Έφεραν την θύελλα και την καταιγίδα, λεηλάτησαν τον Ελληνικό Λαό, ξεπουλάνε την Πατρίδα μας κομμάτι-κομμάτι. Ο Λαός, λοιπόν, τους απαντά: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!»

Ελλάδα και Κύπρος στο απόσπασμα από τους τοκογλύφους

«…Τις μέρες αυτές συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα όπου βγήκε στο Καστελόριζο ο Γεώργιος Παπανδρέου και επέβαλε το «περίφημο» Μνημόνιο στην Πατρίδα μας. Μετά από τα τρία αυτά δραματικά χρόνια της επιβολής του Μνημονίου στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα, δυστυχώς της Κύπρου μας, να δεχθεί τα πυρά των παγκόσμιων τοκογλύφων. Τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος δέχτηκαν μια πρωτοφανή οικονομική επίθεση, η οποία δεν είχε την παραμικρή σχέση με την πραγματική οικονομία των δυο κρατών. Όσο για τους κυβερνώντες, είναι ανάξιοι των περιστάσεων και εκτελούν ένα συμβόλαιο θανάτου της Εθνικής μας οικονομίας.

Για το θέμα αυτό, γράψαμε χαρακτηριστικά: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεικνύεται στην πράξη ότι δεν είναι η Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων, αλλά η Ευρώπη των τοκογλύφων και εντελώς υποχείρια στους τοκογλύφους του Σίτι και της Γουόλ Στρητ. Δεν είναι τυχαίο ότι το μεγάλο αφεντικό που κανονίζει τα πάντα στην κρίση δεν είναι μια ευρωπαϊκή τράπεζα αλλά η BlackRock, που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι παράρτημα της Golman Sachs, μιας αμερικανικής σιωνιστικής τράπεζας. Το Μνημόνιο που επιβλήθηκε στην Ελλάδα και η οικονομική καταστροφή της Κύπρου μοιραία οδηγούν κάθε Έλληνα Πατριώτη στο επιτακτικό καθήκον να ζητήσει επιτέλους λογαριασμό για τα όσα έγιναν τα τελευταία 30 χρόνια. Να κάνουμε ταμείο με τις Βρυξέλλες, να δούμε τι κερδίσαμε, καταστρέφοντας την αγροτική μας παραγωγή, την βιοτεχνία και την βιομηχανία μας και αν χρειαστεί, γιατί όχι, να βαδίσουμε έναν Εθνικό, μοναχικό, υπερήφανο δρόμο! Η Ελλάδα υπήρχε και πριν την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα υπάρχει και μετά την Ευρωπαϊκή Ένωση!».

Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι λίγο πριν η Κύπρος καταστεί μια πλούσια χώρα, εκμεταλλευόμενη τα κοιτάσματα των υδρογονανθράκων της, εδέχθη μια σφοδρή οικονομική επίθεση. Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ταυτόχρονα ο Νετανιάχου έλεγε το «συγγνώμη» στον Ερντογάν και αποκαθίσταντο οι σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ;Όλα γίνονται για το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας και της Κύπρου.

Όλα δείχνουν ότι τα μεγάλα αφεντικά του παγκοσμίου χρήματος, σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, και κοντά σε αυτούς σαν πρόθυμοι λακέδες και οι Γερμανοί καπιταλιστές, δεν πρόκειται να δώσουν λύση στο Ελληνικό πρόβλημα. Ήρθε η ώρα, επιτέλους, οι Έλληνες να καταλάβουν ότι αυτοί και μόνον αυτοί μπορούν να σώσουν την Πατρίδα. Ας θυμηθούν τον στίχο του Εθνικού μας ποιητή, Διονυσίου Σολωμού: «Μοναχή τον δρόμο επήρες και ξανάρθες μονάχη. Δεν είν’ εύκολες οι θύρες αν η χρεία τες κουρταλεί». Ήρθε η ώρα οι Έλληνες να στηριχθούν και να στηρίξουν στους Έλληνες! Είναι μοναχικός ο δρόμος του Έθνους μας, αλλά υπερήφανα έχει διαβεί μέσα από τους δρόμους της Ιστορίας και έχει δοξαστεί ο Ελληνισμός.Αυτή την δόξα δεν θα την χαρίσουμε!»

Εθνική σταυροφορία!

«…Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κάνει χιλιοστό πίσω σε αυτά που είχε και προεκλογικά εξαγγείλει, δηλαδή στην καταγγελία του εξωτερικού χρέους ως επαχθούς. Επίσης, εάν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φύγουμε από το ευρώ, δεν μας καίγεται καρφί! Ζήσαμε με την δραχμή χιλιάδες χρόνια, έως το 2000, και σήμερα προσπαθούν με έναν ανείπωτο παραλογισμό να μας πείσουν ότι εάν αύριο φύγουμε από το ευρώ, ξαφνικά όλα θα μαραθούν σε αυτόν τον Τόπο, δεν θα υπάρχει καν αέρας να αναπνεύσουμε.

Σας καλώ να κηρύξουμε μια Εθνική Σταυροφορία. Πίσω στην Εθνική παραγωγή! Να αγοράζετε μόνο Ελληνικά προϊόντα, που έχουν κατασκευαστεί σε εταιρείες, μάλιστα,  που απασχολούν Έλληνες εργαζόμενους. Να κάνουμε τον Εθνικό Προστατευτισμό δόγμα από μόνοι μας. Οι Έλληνες για τους Έλληνες! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει θέσεις και κοινοβουλευτικό έργο. Πάνω από 1.050 ήταν οι επερωτήσεις που έχουν κατατεθεί τους τελευταίους  μήνες από τους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όμως, κανένα κανάλι δεν είπε λέξη. Ακούει, όμως, ο Λαός, και γι’ αυτό σε όποια πόλη της Ελλάδος και να πάμε, μας αγκαλιάζει. Μας έπεσε βαρύ το χρέος και το καθήκον, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να σηκώσουμε ψηλά την Σημαία μιας Εθνικής σταυροφορίας. Δηλώνω μετά πάσης τιμής ότι θα φανούμε αντάξιοι της αποστολής μας!»

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/gengramateas/view/me-eurw-h-drachmh-h-ellas-tha-zhsei-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#.UWLJ4JOePRM#ixzz2PsaCUTcn

Exit mobile version