Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαρωνικού, Βορείων Προαστίων, Νίκαιας, Πειραιά

wp_000421YY__article

Την 1η Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο Σαρωνικού από τον Συναγωνιστή ΗΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ με θέμα τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. Ανοίγοντας την ομιλία του, μας θύμισε ότι επικεφαλής του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της μαρτυρικής μεγαλονήσου, ορίσθηκε ο εκ Κύπρου καταγόμενος Στρατηγός ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ, αρχηγός της οργάνωσης ‘’Χ’’ κατά την περίοδο της κατοχής ο οποίος έλαβε το ψευδώνυμο ‘’Διγενής’’. Σαν σήμερα την 1η Απριλίου 1955 η Κύπρος ξεσηκώνεται ενάντια στον Αγγλικό ζυγό, με αιχμή του δόρατος, την τιμημένη Εθνική Οργάνωση Κυπρίων Αγωνιστών (ΕΟΚΑ). Χιλιάδες Κύπριοι Εθνικιστές μπαίνουν στον Αγώνα για Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία και ποτίζοντας με το αίμα τους το δέντρο του Εθνικιστικού κινήματος, γίνονται Μάρτυρες και Αθάνατοι! Ο ‘’Ημερήσιος Κήρυκας’’ του Λονδίνου θα γράψει: ‘’ Ένας Στρατάρχης, 3 Στρατηγοί και 40000 Βρετανοί στρατιώτες, δεν μπόρεσαν να νικήσουν την ΕΟΚΑ!’’ Όπως τότε, έτσι και τώρα η Κύπρος καλείται να αντισταθεί σε έναν νέο δυνάστη, τους διεθνείς τοκογλύφους, την τρόικα και τους εθελόδουλους κυβερνώντες, και η Χρυσή Αυγή ενώνει την φωνή της με αυτή του ΕΛΑΜ, Βροντοφωνάζοντας: «Μπορεί σε κάποια μάχη γραμμένο η μοίρα να’ χει να μη γυρίσουμε. Μα πάμε με καμάρι και λέμε “όποιον πάρει” και ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!»

 

Τ.Ο. Σαρωνικού
Λεωφόρος Σουνίου και 25ης Μαρτίου – Ανάβυσσος (έναντι ξενοδοχείου Plasa Resort)
Δευτέρα 19:00 – 21:00
Τηλ.: 22910 38342 – 6947 285718

 

Ομιλία για τον εθελοντισμό στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

 

Παρουσία του Βουλευτή Β’ Αθηνών, Συναγωνιστή Γεώργιου Γερμενή πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων ομιλία για τον εθελοντισμό και την προσφορά της Χρυσής Αυγής στο κοινωνικό σύνολο.


Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-sarwnikou-boreiwn-proastiwn-nikaias-peiraia#.UWQW3pOePRM#ixzz2PyLujV8p

 

 

Exit mobile version