Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βόμβα Κοντονή στον ΣΥΡΙΖΑ: Δρίτσας & Κωνσταντοπούλου συντάσσονται με ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή παρά τη γραμμή του κόμματος

konstantopoulou-dritsas-kontonis-660_3

Μείζον θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ προέκυψε το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο βουλευτής Σταύρος Κοντονής σε αντίθεση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Θοδωρή Δρίτσα -τα άλλα δύο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή που ψήφισαν «ναι»- ψήφισε λευκό στο αίτημα να επανακληθεί για άμεση κατάθεση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Και όχι μόνον αυτό, ο κ. Κοντονής απουσίασε από την καθημερινή ενημέρωση που πραγματοποιούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της κάθε συνεδρίασης της επιτροπής στην οποία προσήλθαν η κυρία Κωνσταντοπούλου και ο κ. Δρίτσας.

Οταν μάλιστα ερωτήθηκε από το iefimerida.gr για ποιο λόγο δεν ακολούθησε τη γραμμή του κόμματός του ο κ. Κοντονής είπε:

Η γραμμή του κόμματος είναι ότι επιφυλασσόμεθα να καλέσουμε, αν χρειαστεί στο μέλλον, τον κ. Βενιζέλο για διευκρινίσεις. Δεν ήταν να ξαναέλθει τώρα αμέσως. Προφανώς η κυρία Κωνσταντοπούλου και ο κ. Δρίτσας πείσθηκαν από τα επιχειρήματα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής και διαφοροποιήθηκαν από την αρχική γραμμή του κόμματος.

 

Πηγή: Βόμβα Κοντονή στον ΣΥΡΙΖΑ: Δρίτσας & Κωνσταντοπούλου συντάσσονται με ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή παρά τη γραμμή του κόμματος | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/99341#ixzz2PzjaNZAW

Exit mobile version